2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım dorma bende de başladı aksamları karıncalanıyor kemiklerim ağrıyor ara ara kalsiyumumuz mu eksik acaba ( demirimiz mi alarm vermeye başladı bir de sağ belime elektrik çarpması gibi bir his geliyor şimdi ara ara

çok hafif idrar yolları enfeksiyonu olabilir onun dışında skıntı yok gibi anladım kuzu

Benimde suyum fazla çıktı detaylıda şeker yüklemesini bekliyorum İn şa Allah bendede çıkmaz şeker.Su için doktorun bir söz söyledimi?

Benim ağrılarım geçmiyor. 15 dk bi iş yapsam artıyor. Demirim düşmüş. B12 düşmüş doktor çift doz yaptı ikisini de. 1 günde çok fazla vitamin alıyorum. Hap sonuçta bunlar. Demir, magnezyum,B12,d,multivitamin, probiyotik. . böbreklerime yardımcı olmak için suyu arttırmaya çalışıyorum

Kızlar bana dua edin, doktora geldik karnımda bu kadar. Sizde nasıl 23 haftalık olduk. Az mı? Kafama takmalı mıyım
Maşallah çok güzel görünüyorsun bayıldım, bayıldım boyuna posuna ben tombik bişeyim yuvarlanacağım yakında

Üst sınırdan almalarına sevindim. Bende işim gereği çok karşılaşıyorum bu tür dosyalarla ama hem kendi sağlığım adına hem de profesyonel olmayı öğrendiğim için ya dosyalara bakmıyorum bakmam gerekse de iş gereği yaklaşıyoruzum o kadar. Siz direk olayların içine dalıyorsunuz çok zor gerçekten savunan için de yaşayan için ve yaşayanların yakınları için. ALLAH uzak etsin böylelerinden

çok hafif idrar yolları enfeksiyonu olabilir onun dışında skıntı yok gibi anladım kuzu
Teşekkür ederimm
Benimde suyum fazla çıktı detaylıda şeker yüklemesini bekliyorum İn şa Allah bendede çıkmaz şeker.Su için doktorun bir söz söyledimi?
İnşallah sizde de şeker çıkmaz. Bilinmeyen bir sebepten olabilir dedi. Şekeri elememiz yeterli dedi size farklı bir şey söyledi mi doktor?

Kızlar çok üzgünüm kanamam olmuştu bebeğin eşinde varmış kanama doktor riskli dedi 2 hafta progestan kullan dedi kendi doktoruna git dedi bende şehir dışındayım haftaya gidebilirim doktora napcam bilemedim internettede düşük riski yazıyo bilgisi olan nolur bisey yazsin 22 haftalık

Teşekkür ederimm

İnşallah sizde de şeker çıkmaz. Bilinmeyen bir sebepten olabilir dedi. Şekeri elememiz yeterli dedi size farklı bir şey söyledi mi doktor?
Amin.Bende durum farklı ben su çok az içtiğim için detaylıya gitmeden önce korktum bana suyun az söylerler kendi başıma 5 gün havuç suyu içtim doktorum diyor ondan artmış ola bilir bu hafta randevum var aç gel dedi bana.

Maşallah çok güzel görünüyorsun bayıldım, bayıldım boyuna posuna ben tombik bişeyim yuvarlanacağım yakında
Ah canım sagol, bugün felaket kötü geçiyor bebeğim kalbinde delik görüldü. Dünyam başıma yıkıldı. Şimdi geldik tekrar detaylıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…