2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
X Xxudy kuzum benim detaylıda da kalbinde ekojen odaklar izlendi dedi doktor. ama sakın internetten falan araştırayım deme bak açık açık söylüyorum bu bazı doktorlar tarafından ve internette yazılı olan yanlış bilgilerde kalpte delik gibi algılanıyor ama bu haftalarda çok normal bunların izlenmesi, çocuğun kalbinde magnezyum birikintisi falan oluyo ve bu şekilde görünüyor detaylıda dedi. zaten kayboluyor 3.trimstr döneminde dedi. seninde öyle olmasn??

Sen kaçıncı haftada gittin kuzum?

X Xxudy canım gönlünü ferah tut benim doktorum çapadaki recep hasın öğrencisi onunla kordineli devam ediyoruz. Bazen böyle delikler görülüyo ve kayboluyo hatta bazen öyle delikler oluyormuş ki detaylıda vs görünmüyormuş bunun için kapanacak onlar kafana takma stres yapma evlatlarımız canımız ama allaha emanetler rabbim korur kollar.

canım bana da detaylı da kalbinde delik var dediler ama yüzde 90 kapanır dediler hiç stres yapmadık biz doktor da çok normal dedi geçmiş olsun çok

Fetal dna temizse korkma canım . Doktor bana bazen kalpte delikler görebiliyoruz. Çok küçük delikler görünmüyor bazen ama onlar da zamanla kapanıyor zaten dedi. Detaylıda da belki bebeğin pozisyonunda çok küçükse fark edilmemiştir. Bence bebeğin çok sağlıklı hiç stres olma sadece bir prosedür gibi düşün

Annem diyor kundak yapıcaz yapıcaksa bunu almaya gerek yokki bence 40 gün kundak yaparım diyorum sonrasını artık bilmiyorum ya
canım eski usul kundaklarda bacaklarda sıkı oluyor dikkatli kundaklamak lazım bacaklar hareket etmeli diye duydum ama tam incelemedim :)

Annem diyor kundak yapıcaz yapıcaksa bunu almaya gerek yokki bence 40 gün kundak yaparım diyorum sonrasını artık bilmiyorum ya
Havalar martta da bu kasıma benzer mi oluyordu ya hiç hatırlamıyorum . Aldığım zıbınlar falan hepsi ince gibi geliyor bana. Ben nasıl ısıtcam bu çocuğu. Nisanın ortasına kadar iyice sarmak kundaklamak lazım galiba

Martta bence soğuk oluyor kışta geç giriyor ondan geç biticek gibi bir tek zıbınla soğuk olur bence kalın üst alt takım olursa daha iyi olur sanki

Kızlar bişey sorucam. Ben bugün 23+1 oldum her şey normal gidiyordu ama bıgün birden yanlardaki kalça kemiklerim ağrımaya başladı. Otururken yatarken problem yok, bebek de hareketli ama yere eğilemiyorum. Bacağımı pantolon giymek için yukarı kaldıramıyorum ağrıyor kemikler. Yerden bişey alırken yandaki kemikler acıyor. Hiç böyle biiey yaşamamıştım ve birden oldı sabah bişey yoktu ama 2-3 saattir ağrıyor ağır bi
İş de yapmadım. Bu durumu yaşayan var mı

Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım su fazlalığım olduğu için degerlerime göre şekerim normal çıktı çok şükür fakat idrar sonuçlarımda sıkıntı var gibi geldi internetten bakınca doktoruma attım geri dönüş bekliyorum fakat beklerken evham yapmaya başladım. Sonuçlar hakkında yorum yapabilecek olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…