2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım çok ama çok gecmiş olsun nerdesin ki orda da iyi bir hastane vardır iğne yapabilirler belki yürüme hareket etme hep uzan canım sen de

3-4 gündür vegaforrte mi ne öyle bi demir ilacı içiyorum. O da zaten midemi altüst etti. Ama bu ağrı birden başladı bende o bana tuhaf geldi. Bu sabaha kadar normal yürüyordum şimdi ağrıdan penguene döndüm. Sende de mi öyle

canım ben de dün aksam ağladım karıncalanma gibi oldu haftamız ilerledikçe başlayacak ben vitaminide pek adamakıllı kullanmadım ( demir zaten başlamıştım ( gidip ölcüm yaptırayım aile hekimine(

Canım ben bu ağrılardan dolayı dışarıda çok yürüyemiyorum alıştım artık doktorum normal dedi

Benim de dün kanamam oldu plesanta aşağıda olduğu için. Proluton iğne vurdu mu ? Yatmaya çalış

Kızlar doktor sol tarafına yat daha çok dediği için hep öyle yapıyorum. Ama bu seferde bebiş çok vuruyor. Rahatsız oluyor gibi sanki sürekli bir dürtmeler falan e napıcazzz
Hareket etmesi kaslarını çalıştırdığı için büyümesine katkı sağlıyormuş ve kas hastalığı olmadığına da işaretmiş yani iyi bir şey oynasın bol bol oynamamasından hareketlerini saymak zorunda kalmaktan iyidir

Canım çok geçmiş olsun ne oldu grubumuza bi nazar değdi ya herkes bi kendine okusun üflesin canım kanama da kanamanın boyutu yerleşim yeri bunlar önemli kendi sçdoktoruna mesaj ya da aramayla bilgi ver en kısa zamanda çağırır zaten gittiğinde en azından gidene kadar da farklı bir şey yapman gerekir mi onu söyler benim doktorumun demesine istinaden 20. Haftadan sonra bebek kayıpları ancak rahim açılması veya rahim kısaltmasıyla erken doğum şeklinde olabiliyormuş yani bu durumda bol bol yatıp dinlenmen bol bol su içmen gerekir artık küçük haftalarda değiller öyle hemen panik yapma stres de çok etkiler Protestan zaten iyi gelecektir kanamayı takip et yattıkça kahverengiye döner sonra damla damla gelir bir kaç güne tamamen kesilir. Eğilip kalkma iş yapma bol bol yatmaktan başka bir çare de yok ne yazık ki. Kendini mi yordun ne oldu ki bir anda

Kızlar bez olarak molfix almaya karar verdim yengem ve arkadasiminda erkek bebekleri var özellikle geceleri sleepy kacirma yapiyomus ama molfixde oyle bir sorun olmamis ikiside ayni seyi soyleyince sleepyden vazgectim hepsiburada sa indirim varmis 2.sin%50indirim tanesi 1.5 tlye geldi miss

Eklentiler

• IMG_0102.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 50
kuzum stok yapmak mantıklı ancak bebenin rahat etmesi önemli şimdi bu kadar para harcayıp stok yaparsın sonra popişi kabul etmez baştan almak durumunda kalırsın bezi ertelemekte fayda var diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz yine de

Yok stok degil 2 paket alicam sadece o da 1 numara zaten ortalama 2 3 paket gidiyomus o da eger ilk pakette hosuna gitmezse satarim 2.el uygulamalarindan 2 3 numara falan almicam zaten cok tesekkur ederim oneri icin

Yok stok degil 2 paket alicam sadece o da 1 numara zaten ortalama 2 3 paket gidiyomus o da eger ilk pakette hosuna gitmezse satarim 2.el uygulamalarindan 2 3 numara falan almicam zaten cok tesekkur ederim oneri icin
Kızlar 25.hafta olanlar aşağıdaki imzada bebek baş aşağı görünüyor ya merak ettim böyle mi olcak? 25.hafta itibariyle dönecek mi erken değil mi

Ah canım sagol, bugün felaket kötü geçiyor bebeğim kalbinde delik görüldü. Dünyam başıma yıkıldı. Şimdi geldik tekrar detaylıya
Kötü düşünme kuzum, doğana kadar delik kapanır inşallah, ne yaptın göründün mü doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…