2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
bence bu vücut tipiyle alakalı. Kızım olcak insallah ama karnım minicik hiç de yayvanlaşmadı öne doğru büyüyor Herkes erkek sanıyor görünce ama o minik bir prensesss
Öyle canım nasıl bana her kes dedi senin kızın olucak çünkü ilk haftalar kesinlikle tatlıya bakamıyordum hep ekşi tuzlu yediğim için ama ben hep dedim benimki kız diğil

Ahh kuzum benim ya nasıl bir yere düşmüşsün vicdansizlar milli eğitime söylesen işe yarar mi kuzum yoksa daha çok mu zit giderler sinir oldum bende şuan seni rahat ettirmeleri lazım normal derse girmen bile zorken bide nöbet kalıyorsun

Öyle canım nasıl bana her kes dedi senin kızın olucak çünkü ilk haftalar kesinlikle tatlıya bakamıyordum hep ekşi tuzlu yediğim için ama ben hep dedim benimki kız diğil
bence anneler hissediyor ben testi yaptım, iki çizgiyi gördüğümden beri içimde hep kız hissi vardı tuttu

Kızma ama sevindim hahaha kegel egzersizine başlamanın vakti geldi desene şimdi kaciriyorsam 9 aylıkken düşünemiyorum off adamın gözünde kendimi toplayım derken hergun biraz daha batıyorum
Ahahahahaahah aman napalım canım biz kutsal birşey yapıyoruz ayy kegel egzersizi nasıl

Bencede büyüdükleri için bunlar sık sık olucak artıkdışarda evet sıkıntı olur benim en çok sabahlar oluyor geceden fitil koyduğum için akıntım haraket edince oluyor sonra normale dönüyor sanki
Günlük pedde kullanmak istemiyorum enfeksiyon yapıyor diyorlar napicam dışarda bilmiyorum fitil akiyor ya evet oda sinir bozucu bende bir hafta mantar için kullandım sabahları akıntı yapıyor

Hiç anlayış yok malesef. Yok kuzum milli eğitime gitmem veririm dilekçe tutmam. Sırf tayin için puan lazım diye rica ettim. Yapamazsanız canınız sağolsun da dedim. Şurada Ocak son daha okula gitmicem Allah izin verirse ücretsize ayrılıp oradan da tayin isticem

Ahahahahaahah aman napalım canım biz kutsal birşey yapıyoruz ayy kegel egzersizi nasıl
Dimi anayiz biz anaaa kuzum rahmini çubuk makarnayi hüüüüp diye çekersin ya onun gibi içine çekip birakacaksin tuhaf bir benzetme oldu ama ister otururken yap ister ayakta yap ama aklına geldiğinde hep yap rahim kaslarini güçlendiriyor

Aynen hiss ederler birde ben 2 defa rüyamda oğlumun olduğunu gördüm
ben hiç oğlan ya da kız görmedim 2 gündür altın bilezik görüyorum kvye anlattım böyle bi bilezik gördüm çalınıyordu diye seninki oğlan olmasın diyor daha altın bilezik erkek miymiş neymiş. Doktor %95 kız dedi bende herkese kız diyorum kv daha belli dwğil diyor gelenler geliyo bamaa

Ahahaaha tamam denicem bakalım olacak mı, doğru yaptığımı nasıl anlarım onu da bilmiyorum

Hadi inşallah senin için hızlı ve kolay gecsinde zaman hemencecik kurtul inşallah çok güzel bir yere çıkar tayininde canımm

Yaa senin bu kayinvalidene hastayım hahahah hala umudu var ya doğduğunda şey dermiş bizim bebek erkek olabilir karışmış olmasın

Hadi inşallah senin için hızlı ve kolay gecsinde zaman hemencecik kurtul inşallah çok güzel bir yere çıkar tayininde canımm
Amin aminnnn bura ilk görev yerim. Cidden çok kötü. Öğrencilerim akademik olmasa da iyiler çok şükür
YouTube videoları da var kuzum ordan da bakabilirsin ben biraz tuhaf anlattım
tamam kuzum biraz bakayım

Yaa senin bu kayinvalidene hastayım hahahah hala umudu var ya doğduğunda şey dermiş bizim bebek erkek olabilir karışmış olmasın
Başka doğum yapan vae mı diye bakar bidw her yere Kız dün çilekli hırka gösterdim anne sundan yapar mısın diye cevaba şaşırmayın. Tam belli olsun da yaparım diyor

Yok artık ya ben bu cinsiyet konuları olunca sinir oluyorum gerçekten senin kv alıp götürmek lazım tüp bebek merkezlerine belki Allah'tan korkar..ora kv geliyorlar gelinleriyle doktora yalvarıyorlar resmen yeterki torunu olsun diye..Sen boş ver onu boş konuşuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…