2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen, e bebek şubat indiriminden de onları alırsın artık

Yani dişe dokunur şeyler olabiliyor aktivite masasını şubat indirimiyle almıştım, ben de alt açma örtüsü, korbell poşet, suluk vs. indirimi bekliyorum şubatta onları alacam
Vallahi ben de eksik çok tabi ki sıfırdan başladığımız için ama bu aydan geçti attık çok şey aldım oto koltuğunu alamadım sizin oto koltuğunun isofix olmayanı çok indirimde aslında ama isofix li alırım diyorum

Evet isofix’li al hem daha güvenli hem de isofix’siz olanda ayaklar uzadıkça aşağı sallanacak, şimdiki boyuyla ayağını oraya koyuyor mesela rahat ediyor, arabaya binerken de basıp kendisi biniyor.

Evet isofix’li al hem daha güvenli hem de isofix’siz olanda ayaklar uzadıkça aşağı sallanacak, şimdiki boyuyla ayağını oraya koyuyor mesela rahat ediyor, arabaya binerken de basıp kendisi biniyor.
Tamam kuzum isofix li bakacağım özellikle teşekkür ederim

Canım, doktorun kim ? Bizde bir doktor delik gördü, perinatoloji görmedi dün tekrar baktı görmedi. 6 aralıkta bizi kardiyoloji heyetine çağırdı. İnşallah bebeklerimizde birsey olmaz. Tedirgin olma bana dediler ama olmayacak gibi değil ki

Kızlar yaaa ben sade süt içemiyorum daha doğrusu süt içemiyorum yani, ama ev yoğurdu kendim yapıp yiyorum. Bugün canım çekti de içim fit Kakaolu süt aldım bir zarari yok dimi kakaolu sütün laktozsuz olanından aldım canım da çok çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…