2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben evde yapılma yoğurdu özledim vallahi , bende gebelikten önce yapardımda doktorum evde ne kadar kaynatırsan kaynat çiğ sütü tüketme dedi , pastörize sütten de güzel olmuyor mecbur laktozsuz bazen probiyotik yoğurt hazır alıyorum ben , size öyle bir şey dendi mi

Canım benim babam sütçü yani bir yerden süt alıyor satıyor, o yerde güvenilir yani öyle olmasa babam satmazdı zaten o yüzden ben yoğurt yapıyorum kaynatıp, annemde lor yapıyor gönderiyor sadece içemiyorum sütü ama güvendiğiniz bir yerden süt alırsanız yoğurt yaparsanız ne olabilir ki ? Markette satılanlar daha sıkıntılı bence babam öyle anlatırdı hep. O yüzden bence bir şey olmaz yaa ev yoğurdu kadar güzel bir şey mi var

Reactions: The
Benim eşim de hasta. Bana geçecek diye aklım çıkıyor çok zor geçiriyorum ben gribi bile maalesef. İnşallah hasta olmazsın canım
Sen de dikkat et kuzum eşine yaklaşma. Ben okulda toplu bi yerdeysem hemen cam açıyorum. Sınıfta da açıyorum. Hava soğuk ama zaten çok kalın giyiniyorum üşümemek için. Elimden geldiğince dikkat ediyorum inşallah hasta olmayalım

Reactions: The
T tweeetyyy cansuuaaa takım pjamami giydimm ama bu sefer içine bişey giymedim megersem ben kat kat giydim diye rahat edememisim ohh tiril tiril oldu tam dedim oo ben artık böyle dolaşırım kocam gelsin görsün hapsurdum ve altıma kacirdim asdhagahdh bünye hiç bir türlü şık olmayı kaldırmıyor Buarada ben artık hapsurunca altıma kacirmaya başladım lütfen yalnız değilsin diyiiinnn iyice babanneye bağladım

Ayyy bende sabah korktum sandım bir tek ben öyleyim sabah corablarımı giyince benden su gibi akıntı geldi çok az gerçi birde geceler wc kalkınca peçete ıslak oluyor demekki kaçırıyorum

Ayyy bende sabah korktum sandım bir tek ben öyleyim sabah corablarımı giyince benden su gibi akıntı geldi çok az gerçi birde geceler wc kalkınca peçete ıslak oluyor demekki kaçırıyorum
Sanırım bebisler artık büyüdüğü için mesaneye baskı yapmaya başladı kuzum bide çok çişim var sanıyorum azıcık yapıyorum o azıcıkta işte hapsurunca kaçıyor evde sıkıntı değilde dışarda çok sıkıntı oluyor

Ahahhahahahahahhahahahhaha kahkaha attım yalnız değilsin böyle birazcık da olsa çişim varsa hapşurunca bana da oluyor

Bencede büyüdükleri için bunlar sık sık olucak artıkdışarda evet sıkıntı olur benim en çok sabahlar oluyor geceden fitil koyduğum için akıntım haraket edince oluyor sonra normale dönüyor sanki

AA deme kuzumm yaa tüh inşallah ateşin cikmaz c Vitamini d vitami al kuzum inşallah tam tutulmadan atlatirsin
İnşallah kuzum. Vallahi yedim meyve belim de ağrıyordu yine magnezyum da içtim.
Bel ağrısı demişken gittim bugün müdür yardımcısıyla konuştum. Aralık 1 de bana nöbet verir misiniz sonra dilekçe vereceğim dedim. Sana zaten nöbet geliyor diyor 4 aralığa geliyor o zaman da 6 saat dersim var. 1 Aralık boş günüm sadece akşam kalmaya gideceğim. Bunu da sırf 2 puan diye istiyorum. Belim çok ağrıyor o yüzden özellikle cuma istiyorum boş günümde dedim. Yapamam tarzı konuştu. Sıfır anlayış ya sıfır sinir oluyorum okuluma

Lazım olur belki kimese burdan park yatak için yan koruma yastıklar sipariş etdim ve 1 tane çarşaf bakalım nasıl gelicekbitdim ben bu ay

Bnde her hafta manda ile inek sütünü guvenılır bı yrden alıp yogurdumu kndım yaparım, ohh mis gbi oluyor bal gbı

Ama benim kardeşimde ilk kızında hamileyken mesela karnı çok büyüktü bence sanki erkekte daha minik oluyor kızda yuvarlak oluyorsun
bence bu vücut tipiyle alakalı. Kızım olcak insallah ama karnım minicik hiç de yayvanlaşmadı öne doğru büyüyor Herkes erkek sanıyor görünce ama o minik bir prensesss

Yanlız değilsinn 2dir Bnde kaçırıyorum üstelik oturup hapşırıyorum

Ahahhahahahahahhahahahhaha kahkaha attım yalnız değilsin böyle birazcık da olsa çişim varsa hapşurunca bana da oluyor
Kızma ama sevindim hahaha kegel egzersizine başlamanın vakti geldi desene şimdi kaciriyorsam 9 aylıkken düşünemiyorum off adamın gözünde kendimi toplayım derken hergun biraz daha batıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…