İkisi de çok güzel isimler canımSude defne
Benim eşim de hasta. Bana geçecek diye aklım çıkıyorKızlar galiba hasta oluyorum. Gözlerim yanıyor ateşim biraz çıkıyor gibi
Ben evde yapılma yoğurdu özledim vallahi , bende gebelikten önce yapardımda doktorum evde ne kadar kaynatırsan kaynat çiğ sütü tüketme dedi , pastörize sütten de güzel olmuyor mecbur laktozsuz bazen probiyotik yoğurt hazır alıyorum ben , size öyle bir şey dendi miKızlar yaaa ben sade süt içemiyorum daha doğrusu süt içemiyorum yani, ama ev yoğurdu kendim yapıp yiyorum. Bugün canım çekti de içim fit Kakaolu süt aldım bir zarari yok dimi kakaolu sütün laktozsuz olanından aldım canım da çok çekti
Canım benim babam sütçüBen evde yapılma yoğurdu özledim vallahi , bende gebelikten önce yapardımda doktorum evde ne kadar kaynatırsan kaynat çiğ sütü tüketme dedi , pastörize sütten de güzel olmuyor mecbur laktozsuz bazen probiyotik yoğurt hazır alıyorum ben , size öyle bir şey dendi mi
Sen de dikkat et kuzum eşine yaklaşma. Ben okulda toplu bi yerdeysem hemen cam açıyorum. Sınıfta da açıyorum. Hava soğuk ama zaten çok kalın giyiniyorum üşümemek için. Elimden geldiğince dikkat ediyorumBenim eşim de hasta. Bana geçecek diye aklım çıkıyorçok zor geçiriyorum ben gribi bile maalesef. İnşallah hasta olmazsın canım
Ayyy bende sabah korktum sandım bir tek ben öyleyim sabah corablarımı giyince benden su gibi akıntı geldi çok az gerçi birde geceler wc kalkınca peçete ıslak oluyor demekki kaçırıyorumT tweeetyyy cansuuaaa takım pjamami giydimm ama bu sefer içine bişey giymedimmegersem ben kat kat giydim diye rahat edememisim ohh tiril tiril oldu tam dedim oo ben artık böyle dolaşırım kocam gelsin görsün hapsurdum ve altıma kacirdim asdhagahdh bünye hiç bir türlü şık olmayı kaldırmıyor Buarada ben artık hapsurunca altıma kacirmaya başladım lütfen yalnız değilsin diyiiinnn iyice babanneye bağladım
AA deme kuzumm yaa tüh inşallah ateşin cikmazKızlar galiba hasta oluyorum. Gözlerim yanıyor ateşim biraz çıkıyor gibi
Sanırım bebisler artık büyüdüğü için mesaneye baskı yapmaya başladı kuzum bide çok çişim var sanıyorum azıcık yapıyorumAyyy bende sabah korktum sandım bir tek ben öyleyim sabah corablarımı giyince benden su gibi akıntı geldi çok az gerçi birde geceler wc kalkınca peçete ıslak oluyor demekki kaçırıyorum
Ahahhahahahahahhahahahhaha kahkaha attımT tweeetyyy cansuuaaa takım pjamami giydimm ama bu sefer içine bişey giymedimmegersem ben kat kat giydim diye rahat edememisim ohh tiril tiril oldu tam dedim oo ben artık böyle dolaşırım kocam gelsin görsün hapsurdum ve altıma kacirdim asdhagahdh bünye hiç bir türlü şık olmayı kaldırmıyor Buarada ben artık hapsurunca altıma kacirmaya başladım lütfen yalnız değilsin diyiiinnn iyice babanneye bağladım
Bencede büyüdükleri için bunlar sık sık olucak artıkSanırım bebisler artık büyüdüğü için mesaneye baskı yapmaya başladı kuzum bide çok çişim var sanıyorum azıcık yapıyorumo azıcıkta işte hapsurunca kaçıyor evde sıkıntı değilde dışarda çok sıkıntı oluyor
İnşallah kuzum. Vallahi yedim meyve belim de ağrıyordu yine magnezyum da içtim.AA deme kuzumm yaa tüh inşallah ateşin cikmazc Vitamini d vitami al kuzum inşallah tam tutulmadan atlatirsin
Bnde her hafta manda ile inek sütünü guvenılır bı yrden alıp yogurdumu kndım yaparım, ohh mis gbi oluyor bal gbıCanım benim babam sütçüyani bir yerden süt alıyor satıyor, o yerde güvenilir yani öyle olmasa babam satmazdı zaten o yüzden ben yoğurt yapıyorum kaynatıp, annemde lor yapıyor gönderiyor sadece içemiyorum sütü ama güvendiğiniz bir yerden süt alırsanız yoğurt yaparsanız ne olabilir ki ? Markette satılanlar daha sıkıntılı bence babam öyle anlatırdı hep. O yüzden bence bir şey olmaz yaa ev yoğurdu kadar güzel bir şey mi var
bence bu vücut tipiyle alakalı. Kızım olcak insallah ama karnım minicik hiç de yayvanlaşmadı öne doğru büyüyorAma benim kardeşimde ilk kızında hamileyken mesela karnı çok büyüktü bence sanki erkekte daha minik oluyor kızda yuvarlak oluyorsun
Yanlız değilsinnT tweeetyyy cansuuaaa takım pjamami giydimm ama bu sefer içine bişey giymedimmegersem ben kat kat giydim diye rahat edememisim ohh tiril tiril oldu tam dedim oo ben artık böyle dolaşırım kocam gelsin görsün hapsurdum ve altıma kacirdim asdhagahdh bünye hiç bir türlü şık olmayı kaldırmıyor Buarada ben artık hapsurunca altıma kacirmaya başladım lütfen yalnız değilsin diyiiinnn iyice babanneye bağladım
bunu bende duymustum manda sütü eklenince yoğurt taş gibi oluyormus. Bende mayalama yoğurt cok severimBnde her hafta manda ile inek sütünü guvenılır bı yrden alıp yogurdumu kndım yaparım, ohh mis gbi oluyor bal gbı
Kızma ama sevindim hahahaAhahhahahahahahhahahahhaha kahkaha attımyalnız değilsin böyle birazcık da olsa çişim varsa hapşurunca bana da oluyor
Bn artık 1 kılo manda sütü ekletip mayalıyorum, 1 kg mı bile fark ediyor, kalıp gbi oluyorbunu bende duymustum manda sütü eklenince yoğurt taş gibi oluyormus. Bende mayalama yoğurt cok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?