Benimki de öyle. Kız olduğunu söylediğimde olsun tarzı konuşuyordu ki çevirdi. Hiç umrumda değil. Ama gerçekten sırf onlar yüzünden Allah biliyor ya kız olsun istedim. Başından beri hep sağlıklı diye dua ederken sinir ettiler beniÇok düşünceli tatlı kadın kendisini vallahi cok seviyorum ama erkek aşkı öldürüyor beni
AhahahahhaBaşka doğum yapan vae mı diye bakar bidw her yereKız dün çilekli hırka gösterdim anne sundan yapar mısın diye cevaba şaşırmayın. Tam belli olsun da yaparım diyor
Kızı var mıÇok düşünceli tatlı kadın kendisini vallahi cok seviyorum ama erkek aşkı öldürüyor beni
Ben takmıyorum artık hiç ilk başts üzülüyodum da dedikelrineYok artık ya ben bu cinsiyet konuları olunca sinir oluyorum gerçekten senin kv alıp götürmek lazım tüp bebek merkezlerine belki Allah'tan korkar..ora kv geliyorlar gelinleriyle doktora yalvarıyorlar resmen yeterki torunu olsun diye..Sen boş ver onu boş konuşuyor işte
Bende öyle cidden benim eşimde kızcı bendeBenimki de öyle. Kız olduğunu söylediğimde olsun tarzı konuşuyordu ki çevirdi. Hiç umrumda değil. Ama gerçekten sırf onlar yüzünden Allah biliyor ya kız olsun istedim. Başından beri hep sağlıklı diye dua ederken sinir ettiler beni
3 kızdan sonra tek erkek kocamKızı var mı
İn şa Allah canım değişirBen takmıyorum artık hiç ilk başts üzülüyodum da dedikelrineŞimdi ablamlarla da dalga geçiyoruz hatta ablam diyor ki kv senin bilinçaltına işlemiş ondan öyle rüyalar görüyosun Aslında çokk iyi insanlar ikiside ama sadece biraz erkekçiler Ama doğunca her sey değişcek, kendi doğurmus gibi sevecek eminm ki
Bende öyle cidden benim eşimde kızcı bendebiz en bastan kız hissrdiyoduk ikimizde ve öylr istiyorduk elalem ne derse desinn hiç takmıyorum artık. Yeter ki sağlıklı olsun kuşum
anam benimki tam tersi kendisiinin hiç kızı yok erkek diye haber verdik ben kız istmiştim ama olsun gençsin dedi ...Benimki de öyle. Kız olduğunu söylediğimde olsun tarzı konuşuyordu ki çevirdi. Hiç umrumda değil. Ama gerçekten sırf onlar yüzünden Allah biliyor ya kız olsun istedim. Başından beri hep sağlıklı diye dua ederken sinir ettiler beni
Biz de eşimle kız istedikBen takmıyorum artık hiç ilk başts üzülüyodum da dedikelrineŞimdi ablamlarla da dalga geçiyoruz hatta ablam diyor ki kv senin bilinçaltına işlemiş ondan öyle rüyalar görüyosun Aslında çokk iyi insanlar ikiside ama sadece biraz erkekçiler Ama doğunca her sey değişcek, kendi doğurmus gibi sevecek eminm ki
Bende öyle cidden benim eşimde kızcı bendebiz en bastan kız hissrdiyoduk ikimizde ve öylr istiyorduk elalem ne derse desinn hiç takmıyorum artık. Yeter ki sağlıklı olsun kuşum
Ay bunlar deli mi neanam benimki tam tersi kendisiinin hiç kızı yok erkek diye haber verdik ben kız istmiştim ama olsun gençsin dedi ...
çok güzel his bence kokoş kokoş giydiririzBiz de eşimle kız istedikhele eşim aşırı kız istiyordu bir tane dişi köpüşümüz var iki kızımız olmuş olacak nasipse
canım kasılma olsaydı karnın gergin ve taş gibi olurdu bence büyüdüğü içindirKızlar karnımda garip tarif edemediğim birşey oluyor ama ağrı yok. Sanki böyle karıncalanıyor belli belli bölge bölge. Kasılma böyle birşey mi? Değişik şeyler oluyor anlamadım
ben de ona çok hevesleniyordum ama kısmetimimizde oğlan varmış....çok güzel his bence kokoş kokoş giydiririzben Ayza Mihra ismine cok alıstıgım icinncocuk birden erkek cıksa bunalıma girerim aylardır kızım diye seviyorum
Kegel egzersizini fizyoterapist arkadaşım biraz anlatmıştı bana, pelvik taban kaslarını belli saniyeler kasıp bırakıyormuşuz. Hangi kaslar olduğunu tam öğrenmek için de tuvaletini yaparken idrarını tutacaksın o an kastığımız kaslarmış. Anlatabilmişimdir inşallahAhahaaha tamam denicem bakalım olacak mı, doğru yaptığımı nasıl anlarım onu da bilmiyorum
Ondan kıymetli herhalde3 kızdan sonra tek erkek kocam
sağlıklı olsunlar da cinsiyet hiçç önrmli değilben de ona çok hevesleniyordum ama kısmetimimizde oğlan varmış....
bende tek gelin olmanın tadını çıkarıyorumOndan kıymetli herhalde
Bence deee kokoş kokoş giydircemçok güzel his bence kokoş kokoş giydiririzben Ayza Mihra ismine cok alıstıgım icinncocuk birden erkek cıksa bunalıma girerim aylardır kızım diye seviyorum
Değişik birşeyler oluyor da ne anlayamadımcanım kasılma olsaydı karnın gergin ve taş gibi olurdu bence büyüdüğü içindir
Bunu Banu çiftçi de yazmış kitabında aynen böyleKegel egzersizini fizyoterapist arkadaşım biraz anlatmıştı bana, pelvik taban kaslarını belli saniyeler kasıp bırakıyormuşuz. Hangi kaslar olduğunu tam öğrenmek için de tuvaletini yaparken idrarını tutacaksın o an kastığımız kaslarmış. Anlatabilmişimdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?