2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok düşünceli tatlı kadın kendisini vallahi cok seviyorum ama erkek aşkı öldürüyor beni
Benimki de öyle. Kız olduğunu söylediğimde olsun tarzı konuşuyordu ki çevirdi. Hiç umrumda değil. Ama gerçekten sırf onlar yüzünden Allah biliyor ya kız olsun istedim. Başından beri hep sağlıklı diye dua ederken sinir ettiler beni

Ben takmıyorum artık hiç ilk başts üzülüyodum da dedikelrine Şimdi ablamlarla da dalga geçiyoruz hatta ablam diyor ki kv senin bilinçaltına işlemiş ondan öyle rüyalar görüyosun Aslında çokk iyi insanlar ikiside ama sadece biraz erkekçiler Ama doğunca her sey değişcek, kendi doğurmus gibi sevecek eminm ki
Bende öyle cidden benim eşimde kızcı bende biz en bastan kız hissrdiyoduk ikimizde ve öylr istiyorduk elalem ne derse desinn hiç takmıyorum artık. Yeter ki sağlıklı olsun kuşum

İn şa Allah canım değişir

anam benimki tam tersi kendisiinin hiç kızı yok erkek diye haber verdik ben kız istmiştim ama olsun gençsin dedi ...

Biz de eşimle kız istedik hele eşim aşırı kız istiyordu bir tane dişi köpüşümüz var iki kızımız olmuş olacak nasipse

Kızlar karnımda garip tarif edemediğim birşey oluyor ama ağrı yok. Sanki böyle karıncalanıyor belli belli bölge bölge. Kasılma böyle birşey mi? Değişik şeyler oluyor anlamadım

Biz de eşimle kız istedik hele eşim aşırı kız istiyordu bir tane dişi köpüşümüz var iki kızımız olmuş olacak nasipse
çok güzel his bence kokoş kokoş giydiririz ben Ayza Mihra ismine cok alıstıgım icinncocuk birden erkek cıksa bunalıma girerim aylardır kızım diye seviyorum

Ahahaaha tamam denicem bakalım olacak mı, doğru yaptığımı nasıl anlarım onu da bilmiyorum
Kegel egzersizini fizyoterapist arkadaşım biraz anlatmıştı bana, pelvik taban kaslarını belli saniyeler kasıp bırakıyormuşuz. Hangi kaslar olduğunu tam öğrenmek için de tuvaletini yaparken idrarını tutacaksın o an kastığımız kaslarmış. Anlatabilmişimdir inşallah

Bunu Banu çiftçi de yazmış kitabında aynen böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…