Ahahahaha deli mi neHadi ya. İşte kişiden kişiye değişiyor demekki. Demin ebe ile görüştüm asm deki. Bana diyor ki şimdiye bitmiş olmalıydı bulantın yemeklerden iğrenmen, bence seninki psikolojik. İnanmıyor kadın.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahaha deli mi neHadi ya. İşte kişiden kişiye değişiyor demekki. Demin ebe ile görüştüm asm deki. Bana diyor ki şimdiye bitmiş olmalıydı bulantın yemeklerden iğrenmen, bence seninki psikolojik. İnanmıyor kadın.![]()
İnşallah kuzum inşallahHahahahahay valla ben sabah söyledim eşime gözleri parladı kıyamam
kabız olduğum zamanlar içmem için bir şurup verdi kuzum bana bugün . İnşalalh çok ihtiyaç duymam. Bu aralar çok katı beslenmiştim . Dikkat edicem
İnşallah doğumdan sonra da ekoda bir sorun çıkmaz kuzucum![]()
En güzel sonuçlarla gel inşallah canım benimİnşallah kuzum inşallahvallahi o kadar duyduk ki herkese deniyor gibime gelmeye başladı. Bakalım bana ne diyecekler cumartesi
Doktor uyumlu diyorsa hiç kafaya takacak bi şey yokKızlar bu arada doktor gelişimi haftasıyla uyumlu diyor ama bence benim bebik zayıf olcak24+6 yız bugün. 30 cm boy 650 gr ağırlık
![]()
Amin kuzum inşallahEn güzel sonuçlarla gel inşallah canım benim![]()
Uygulamasında 725 diyor kuzum normaldeDoktor uyumlu diyorsa hiç kafaya takacak bi şey yokkitaplar yanımda olsa atardım kaç yazıyor diye
Amin kuzum inşallah![]()
Her yerden güzeliz
Uygulamalar bence en üstten söylüyor kuzum. Ben de hiç uygulamaya göre olmuyorum. Ay vallahi hiç bebeğe yarar de yemedim bakalım kaç çıkacakUygulamasında 725 diyor kuzum normalde![]()
O sanırım belli olmuyor doktorların bize söyledikleri de tahminiymiş galiba. Bir kaç yazı okudum doğumdan sonra 4 kilo denen bebek 3.500 doğmuş mesela. Arada fark var. Ben de tedirgindim kilolu bir bebek olacak herhalde ve uzun boylu olacak diye. 18. haftada 18cm ve 250gr çıktı kızçem. Oysa en fazla 200gr gözüküyor internette.Kızlar bu arada doktor gelişimi haftasıyla uyumlu diyor ama bence benim bebik zayıf olcak24+6 yız bugün. 30 cm boy 650 gr ağırlık
![]()
Her yerden güzeliz![]()
Benim de 18+6 da 18-19 cm 234 gr dediO sanırım belli olmuyor doktorların bize söyledikleri de tahminiymiş galiba. Bir kaç yazı okudum doğumdan sonra 4 kilo denen bebek 3.500 doğmuş mesela. Arada fark var. Ben de tedirgindim kilolu bir bebek olacak herhalde ve uzun boylu olacak diye. 18. haftada 18cm ve 250gr çıktı kızçem. Oysa en fazla 200gr gözüküyor internette.
Bende bir resim ortaya çıksın diye 50 tane resimden sonra birini seçiyorum
Yaaaa çok tatlış olmuşsun. Maşallah
Oyy yirim demek aynı ilerliyoruz aşağı yukarı iyi bari.Benim de 18+6 da 18-19 cm 234 gr dedi
Cnm bnımde oğlumda 1 numara buyudu ayagım ve oyle kaldı, şimdide yeni bot aldım 1 numara buyuk aldım, son donemlerımde gıyeyım dıye, kızlar bot alacaklara sesleniyorum 1 numara buyuk alın bol alınanSen akşam eve gidince ayaklarını dikerek falan uzan canım. Okuldayken de boşluk bulursan ayaklarını uzatarak otur. Çünkü ellerin şişmeye başladıysa ayakların da şişer ki ayak şişmesi daha zor oluyor. Benim ayaklarım ince ve 38 numara normalde ama ayaklarım sistiginde hiçbir ayakkabı olmadı, 39 numara ve bol kalıp falan almıştım sırf hamilelik için
Yap tabi kuzumYaaaa çok tatlış olmuşsun. MaşallahEh 5 aylık oldu artık eşek sıpan. Bu aydan sonra daha da belirginleşecek karnın.
Ben de bir ara süslenip foto çekilcem. Hatta onu fotoğrafçıdan çıktı alacağım bebiş için anı defteri aldım oraya yapıştırcam
Yılbaşına doğru yapim diyorum biraz daha göbüşüm çıksın.
Öyle gibi kuzumOyy yirim demek aynı ilerliyoruz aşağı yukarı iyi bari.![]()