Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde babam sen Galatasaray takım giydireceksin ama bakalım dedi onu Fenerli yapayım da gör bak diyorAllahtan benimkinin haberi yokki böyle küçük takımlar var Galatasaray yazısıylaama şimdiden kaynım diyorki önüne 2 tane tişört koyucaz fener ve Galatasaray hangisini seçerse demek o takımı tutucak
eşimde korkuyorki feneri seçer diye ondan kabul etmiyor
![]()
Baba galatasarayı tutursa oğluda tutucak mecburda olsaBenimde babam sen Galatasaray takım giydireceksin ama bakalım dedi onu Fenerli yapar gör bak diyor![]()
Hepimiz mi aynı anda mı olur biz de 10 gün olmadı otobüs durağın demir plağına çarptık çok hasar yoktu ama sarsıntı korkuttu bende önde idim bende korktum Allah tan hamile kemerim takılı idi , hepimizi Allah korusunSorma kuzum. Allah beterinden korusun
Ah yaaabizler çok daha fazla etkileniyoruz gerçekten. Size de çok geçmiş olsun bu arada kuzum
Geçen bana oldu. Nutella yedim baya. Yine hareket duymadım sonra karnımın orasına burasına baskı yaptım da uyandı galibaBenim bebek bugün kıpırdamıyor acaba sizde böyle olduğu oldu mu, normal mi?
Yaaa çok geçmiş olsun canım size deHepimiz mi aynı anda mı olur biz de 10 gün olmadı otobüs durağın demir plağına çarptık çok hasar yoktu ama sarsıntı korkuttu bende önde idim bende korktum Allah tan hamile kemerim takılı idi , hepimizi Allah korusun![]()
Kaç mm yazmışlar peki canım,aynısı yazıyor bizim raporda da canım
Bazen bütün gün hareketsiz olup tam gece uyuyacakken hareketlendikleri çok oldu canım gece takip etBenim bebek bugün kıpırdamıyor acaba sizde böyle olduğu oldu mu, normal mi?
Çok ayakta kaldıysan çok yorulduysan olabilir canımBenim bebek bugün kıpırdamıyor acaba sizde böyle olduğu oldu mu, normal mi?
Kızlar selam bir süredir yoktum merak edip etiketlemişsiniz teşekkür ederim
İyiyiz canımm hiç yatmadık hastanedeeuroph kuzum nasılsın? Acaba eve döndün mü? Durumların nedir? İlk girdiğinde bize yaz çok merak ediyorum seni ve bebişini. İnşallah herşey yolundadır
![]()
Çok sevindim canım ,maşallahKızlar selam bir süredir yoktum merak edip etiketlemişsiniz teşekkür ederimneler konuştunuz bakamadım
biz iyiyiz suyumuz düzeldi olması gerektiği gibi gelişimi de devam ediyor iki haftada bir çapada iki haftada bir kendi doktorumuzda sıkı kontrolle devam ediyoruz tansiyonum da ilaçlar sayesinde normal seviyelerde
![]()
Evet kuzum çok daha umutluyuz çok şükür bugünümüzeÇok sevindim canım ,maşallahher şey güzel olacak yolun yarısından fazlasını bitirdik zaten
![]()
Ayyyy nasıl sevindimHi
İyiyiz canımm hiç yatmadık hastanedehaftada bir kontrole gittik sonra iki haftada bire döndü herşey yolunda şimdilik
![]()
Benimki de uyandı şimdi. Ihlamur çayı seviyor anlaşılanGeçen bana oldu. Nutella yedim baya. Yine hareket duymadım sonra karnımın orasına burasına baskı yaptım da uyandı galiba![]()
Aynen gece oldu şimdiBazen bütün gün hareketsiz olup tam gece uyuyacakken hareketlendikleri çok oldu canım gece takip et
Benimki de meyve çok seviyor. Çikolatadan çok meyveye tepki veriyor. Ne zaman meyve yesem dans ediyor içeride sankiBenimki de uyandı şimdi. Ihlamur çayı seviyor anlaşılan![]()
Sağol canım gerçekten yüz yüze tanışmadığım insanların benim için endişelenmesi muhteşem güzel bir bağ kuruldu buradaAyyyy nasıl sevindimçok merak ettim kuzum gerçekten. Herşeyin güzel olmasına çok sevindim
hiç tuzsuz mu yiyorsun peki kuzum attık? Diyet falan mı nasıl birleyen uyguluyorsunuz? Çok çok çok şükür ki iyisiniz
![]()