- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.596
- 158
Beyaz zemin üzerine kalpli bir şey görünce aklıma sadece Dilan Polat geliyorAnnesiyle takım yapcaktek eksiğim kalpli çoraplar hem kendime hem ona
gerçekten çok az düşmüş
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz zemin üzerine kalpli bir şey görünce aklıma sadece Dilan Polat geliyorAnnesiyle takım yapcaktek eksiğim kalpli çoraplar hem kendime hem ona
gerçekten çok az düşmüş
![]()
Ahahahah ben de eşime diyorum benim tek eksiğim fakir oluşumBeyaz zemin üzerine kalpli bir şey görünce aklıma sadece Dilan Polat geliyor![]()
Evet ya, bitane seçeceğim içinden bende , bikac takım aklımdaydi, şahane olursunuz anne kizAnnesiyle takım yapcaktek eksiğim kalpli çoraplar hem kendime hem ona
gerçekten çok az düşmüş
![]()
İnşallahEvet ya, bitane seçeceğim içinden bende , bikac takım aklımdaydi, şahane olursunuz anne kiz![]()
Canım 2. Saat 133 se 1.saat bı tık fazla çıkar, ama açlık değerin gayet iyi , diyet önerir mi bilmiorum dikkat et der sanırım sadece.Kızlar açlık kan şekerim 67 çıkmış ama 1.saat tokluk daha cikmams tuhaf anlamadım 2.saat tokluk parmakta bakıldı 133 idi ve ayrıca T4 düşüm çıkmış anlayaniniz var mı
Yok ya artıkİnşallahvallahi cinsiyet değişecek diye bi korkuyor gibiyim
ama kesin dedi doktor
![]()
Yaaa çok minnoşAVM de sadece ebebek e girip çıkmak da varmış bu hayatta, Dr çıkışı kanunmuscasina ebebege koşuyoruzEki Görüntüle 3340540
İnşallahYok ya artıkdeğişmez, umarım yani
![]()
Tesekkr ederim cnmCanım 2. Saat 133 se 1.saat bı tık fazla çıkar, ama açlık değerin gayet iyi , diyet önerir mi bilmiorum dikkat et der sanırım sadece.
Sağlıkla giydir kuzumAVM de sadece ebebek e girip çıkmak da varmış bu hayatta, Dr çıkışı kanunmuscasina ebebege koşuyoruzEki Görüntüle 3340540
tatlım hiç kilo almayan hatta kas yapam 9 ay full gezen taşıyıcı anneyle bebeğini taşımayan anneler de var :) onlar 0 kilo ile kapatıyorlar :))Merhaba, ben de 56 kilo ile başladım 4 kg aldım 60'ım şimdi(25.haftadayım). Boyum 175. Son doktor kontrolünde doktora sordum "nasıl gidiyorum?" diye. 6-7 kiloyla bu süreci tamamlayanlar var dedi. Tadım kaçtı![]()
sen zayif hamile kaldın kuzum avantajin varSabah kalktım bir baktım 65 kilo olmuşum toplam 11 kilomu aldım hiç böyle olucağını düşünmemiştim![]()
Kilonu kendim için düşünmüyorumki son aylarda zorluk çıkartmasın bana en çok ondan korkuyorum yoksa ben hızlı vericem eminim buna..aynen şükür bu günümüzesen zayif hamile kaldın kuzum avantajin varAman hiçde takma sakın o kadar bekledikten sonra tek sıkıntımız kilo olsun doğumdan sonra hızla gider
![]()