Teşekkür ederiz kuzumÖğretmen annelerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun günaydınlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz kuzumÖğretmen annelerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun günaydınlar![]()
Bunu ben de ss aldım
OyyyBaşta öğretmen annelerimiz olmak üzere kalan bütün anne ve anne adaylarınında öğretmenler günü kutlu olsun kızlarne de olsa ilk öğretmenimiz annemiz sabah ilk işim annemi öpüp öğretmenler gününü kutladım ben öğretmen miyim diyo
dedim 28 yaşıma geldim ama hergün senden bir şeyler öğreniyorum duygulandı minnoşum
![]()
Fiyatı iyiymiş ben kanz aldım 2500e. Ama bence alınabilir hepsi aynıdır diye düşünüyorumBen arkadaşlarımın tavsıyesi ile bundan aldım dun gece 100tl daha pahalıydı hatta almak isteyenler kaçırmasın bence yatagıda
Eki Görüntüle 3340564
Allahın izniyle hicbirsey olmaz sen kotu düşünmeKilonu kendim için düşünmüyorumki son aylarda zorluk çıkartmasın bana en çok ondan korkuyorum yoksa ben hızlı vericem eminim buna..aynen şükür bu günümüze![]()
Evet hareket edemediğim için bu kadar aldım yoksa hiç fazla yemek yemiyorum kesinlikle..Özledim oğlumu yarın olsunda göreyimAllahın izniyle hicbirsey olmaz sen kotu düşünmesen zaten cok fazla hareket edemiyosun ondan aliyosun o da oglusunun iyiligi icin
![]()
Yaa güzel haberlerle gelEvet hareket edemediğim için bu kadar aldım yoksa hiç fazla yemek yemiyorum kesinlikle..Özledim oğlumu yarın olsunda göreyim![]()
İyi ki fakirsinAhahahah ben de eşime diyorum benim tek eksiğim fakir oluşumyoksa beni de gelir alırlardı bak
![]()
Amin canımYaa güzel haberlerle gelbide yuzunu güzelce gorebilirsiniz insallah
bizim sipa hiç gostermedi daha
![]()
İyi ki fakirsin![]()
Senin de canım benimAllah hepimize daha çok versin inşallah
Öğretmenler günün kutlu olsun kuzum![]()
Teşekkür ederim canım. Çok şükürÇok çok geçmiş olsun canım çok şükür iyisiniz![]()
İnşallah ben de yarın göreceğim kuzumuŞu 2 ultrason arasında 1 aydan fazla varo el hep kulakta sanırım imam falan olacak bizim oglan ezan okumaya hazir bekliyo
![]()
Ya benim hemşrelere verecek olduğum hastane çıkış seti tamamen beyaz değil. Ama yine de olur sanırım dimiiiEvet ben de okudum bu hadisi beyaz yogunluktayim ben de ,çok da güzelmiş canım ,ilk günler kizlar özellikle sarı seçmeyin Dr tavsiyesi bu,sarılıgi anlamada zorluk olmasin diye.
Ooh güzel haberlerle gel kuzummİnşallah ben de yarın göreceğim kuzumu![]()