• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Ben arkadaşlarımın tavsıyesi ile bundan aldım dun gece 100tl daha pahalıydı hatta almak isteyenler kaçırmasın bence yatagıda
Screenshot_2023-11-24-11-16-50-503_trendyol.com.webp

Başta öğretmen annelerimiz olmak üzere kalan bütün anne ve anne adaylarınında öğretmenler günü kutlu olsun kızlar 😍😍 ne de olsa ilk öğretmenimiz annemiz sabah ilk işim annemi öpüp öğretmenler gününü kutladım ben öğretmen miyim diyo 😁 dedim 28 yaşıma geldim ama hergün senden bir şeyler öğreniyorum duygulandı minnoşum 😂😍
Oyyy ❤️🥰 teşekkür ederiz kuzum. Evet haklısın ilk öğretmenimiz annemiz ❤️🥰

Kilonu kendim için düşünmüyorumki son aylarda zorluk çıkartmasın bana en çok ondan korkuyorum yoksa ben hızlı vericem eminim buna..aynen şükür bu günümüze🙌🏻☺️
Allahın izniyle hicbirsey olmaz sen kotu düşünme 😍 sen zaten cok fazla hareket edemiyosun ondan aliyosun o da oglusunun iyiligi icin 😍

Allahın izniyle hicbirsey olmaz sen kotu düşünme 😍 sen zaten cok fazla hareket edemiyosun ondan aliyosun o da oglusunun iyiligi icin 😍
Evet hareket edemediğim için bu kadar aldım yoksa hiç fazla yemek yemiyorum kesinlikle..Özledim oğlumu yarın olsunda göreyim🥰

Evet hareket edemediğim için bu kadar aldım yoksa hiç fazla yemek yemiyorum kesinlikle..Özledim oğlumu yarın olsunda göreyim🥰
Yaa güzel haberlerle gel 😍😁 bide yuzunu güzelce gorebilirsiniz insallah 😍 bizim sipa hiç gostermedi daha 😁🤦🏻‍♀️

Back
X