Çok şükür canımElhamdülillah kuzum benim kız önde gitmiyor ama detaylida iki üç gün geri idi yediklerime dikkat edince 22de gittiğimde haftasını yakaladı çok şükür
Kuzum sevdikleri şeyi yersek daha hareketli oluyorlarmış. Baya hareketli dedi doktor bizimkine. Ben de hissediyorum zaten çoğunlukla dedim. Özellikle meyve yedikten sonra dedim. Tabi şeker var içinde dedi. Şekerli şeylere ilgileri çok yaniÇok şükür canımben malesef 2 gün diyetdeyim gramı güzel gidiyordu bu gidişle nasıl olucak bilmiyorum resmen doymuyorum ekmeksiz zor meyvede az yiyorum sanki oğlumda az haraket ediyor 2 gün önce daha çok haraketliydi suyum normale dönse sevinirim
Birazda balık et kadına yakışıyor yaaa kıvrımlı olmak daha güzel geliyor banaÖnden etmiyorum kuzum yandan ediyorum yaorantılı aldığım için çok çaktırmıyorum yoksa tontişim yani
Oğluşun kaç kilo doğdu kuzum?
MaşallahBirazda balık et kadına yakışıyor yaaa kıvrımlı olmak daha güzel geliyor banaoğlum 3.360 / 50 cm doğdu kuzum
Amin kuzum inşallah bebişin iyiKızlae yarın detaylı varya cok heyecanlıyımmmm en son düğünümüzde bu kadar heyecan yapmıştım wjdlslwkfkfls 1 aydır görmüyorum bebemi inşallah iyidirrrr
Evet kuzum senin oğlan tombis gidiyordu maşallahÇok şükür canımben malesef 2 gün diyetdeyim gramı güzel gidiyordu bu gidişle nasıl olucak bilmiyorum resmen doymuyorum ekmeksiz zor meyvede az yiyorum sanki oğlumda az haraket ediyor 2 gün önce daha çok haraketliydi suyum normale dönse sevinirim
inşallah hepimizinkiler iyi olsun canım sağ salim bir kucağımıza alsaydık...dün ben yengemle görüştm bana karnın hiç çıkmamış bebek kilo mu almıyor acaba falan dedi bi moralim bozuldu insanlar ne konustugunu da bilmiyoAmin kuzum inşallah bebişin iyi
Ay bu arada bebiş hareketlerini hissetmiyorum diye karnımı baya dürttümyine tepki vermedi en son karnımı salladım 1sn geçti geçmedi tepki geldi attığı en sert tekmelerden biriydiSinirli olcak galiba biraz
İnşallah canımm hadi hayırlı haberlerle gel yarınKızlae yarın detaylı varya cok heyecanlıyımmmm en son düğünümüzde bu kadar heyecan yapmıştım wjdlslwkfkfls 1 aydır görmüyorum bebemi inşallah iyidirrrr
Amin kuzum amin inşallahinşallah hepimizinkiler iyi olsun canım sağ salim bir kucağımıza alsaydık...dün ben yengemle görüştm bana karnın hiç çıkmamış bebek kilo mu almıyor acaba falan dedi bi moralim bozuldu insanlar ne konustugunu da bilmiyo
Gercekten bu doğru
Benimki bugün baya uyanıktı. Ama hergün böyle olmuyor. Artık yatmadan da hissediyorum derste falanGercekten bu doğrutam keyif yapacakları zaman doğum yaklastıkca daha cok uyumaya baslıyorlarmıs bizde evhsm yapıp uyandırıyoruz bebeleri
Amin canımEvet kuzum senin oğlan tombis gidiyordu maşallahoyy çok zor diyet heleki hamileyken doktorda stres yaptın ya belki etkilenmiştir kuzucuk inşallah duzelir kuzum daha yeni kuzenimin başına geldi suyu fazla dediler 7. Ayda 8 de düzeldi dediler seninde duzeldigini duyarız inşallah
Teşekkür ederim canım ay insallah cok heyecanlıyım skfşsşelffllİnşallah canımm hadi hayırlı haberlerle gel yarın
he ya söyle düsünseler zaten mantıksız 6.aya yeni girdim ben bu ayda cocuklar 1 kilo olsa halimiz ne olur doğuma kadarAmin kuzum amin inşallahbunlar da kilo alsak çok kilo aldın der almasak büyümüyor diyor. Hepsi değişik. Boşver kuzum bakalım doktor ne diyecek önemli olan o
Hahaha ayniyizzz desemmMaşallahannemin çocukları arasında en zayıf ben doğmuşum 3500 /50 cm. 6.ayımda da kendiliğimden emmeyi bırakmışım. O zamandan sorunlu olacağım belliymiş anaokuluna kadar sadece çikolatayla büyüdüm ben liseye kadar da hiç kahvaltılık yemedim benim kilo hep abur cuburdan sağlıksız yemekten
Oyy masallah benimki özellikle sabahları cok oynuyor aksam da fazla oynamıyor ama otururken falan hissediyorum bende artık cok güzel hisBenimki bugün baya uyanıktı. Ama hergün böyle olmuyor. Artık yatmadan da hissediyorum derste falan
anneniz kaç kilo doğduğunuzu hatırlıyor kızzzz ne güzelHahaha ayniyizzz desemmbende 3.350 doğmuşum 5 aylıkken emmeyi bırakmışım 18 yaşıma kadar ağzıma sebze yemegi sürmedim hayatım cips mısır gevreğinden ibaretti sen yine maşallah uzamissin ben erken regl oldum uzamamda durdu lisanslı basketbol valeybol oynadım prof. yüzdüm senelerce ama yok kaldım boyle
Yok kuzum şekeri çıkmadı onunda tabi insan yasak olunca daha çok istiyor hadi inşallah güzel haberler alırsın canımm tekrar ne zaman gideceksin doktoraAmin canımonun şekeri varmıydı?stresten burada giremiyorum o kadar zorki bu diyet canım her şey yemek istiyor sanki şekerim var gibi diyet yapıyorum doktor güzel haber söylese unuturum bu zor 1 haftayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?