2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Elhamdülillah kuzum benim kız önde gitmiyor ama detaylida iki üç gün geri idi yediklerime dikkat edince 22de gittiğimde haftasını yakaladı çok şükür
Çok şükür canımben malesef 2 gün diyetdeyim gramı güzel gidiyordu bu gidişle nasıl olucak bilmiyorum resmen doymuyorum ekmeksiz zor meyvede az yiyorum sanki oğlumda az haraket ediyor 2 gün önce daha çok haraketliydisuyum normale dönse sevinirim

Kuzum sevdikleri şeyi yersek daha hareketli oluyorlarmış. Baya hareketli dedi doktor bizimkine. Ben de hissediyorum zaten çoğunlukla dedim. Özellikle meyve yedikten sonra dedim. Tabi şeker var içinde dedi. Şekerli şeylere ilgileri çok yani ama bana da porsiyonlu meyve ye dedi çünkü şeker çıkma ihtimali var sende dedi

Birazda balık et kadına yakışıyor yaaa kıvrımlı olmak daha güzel geliyor bana oğlum 3.360 / 50 cm doğdu kuzum
Maşallah annemin çocukları arasında en zayıf ben doğmuşum 3500 /50 cm. 6.ayımda da kendiliğimden emmeyi bırakmışım. O zamandan sorunlu olacağım belliymiş anaokuluna kadar sadece çikolatayla büyüdüm ben liseye kadar da hiç kahvaltılık yemedim benim kilo hep abur cuburdan sağlıksız yemekten

Evet kuzum senin oğlan tombis gidiyordu maşallah oyy çok zor diyet heleki hamileyken doktorda stres yaptın ya belki etkilenmiştir kuzucuk inşallah duzelir kuzum daha yeni kuzenimin başına geldi suyu fazla dediler 7. Ayda 8 de düzeldi dediler seninde duzeldigini duyarız inşallah

Amin kuzum amin inşallah bunlar da kilo alsak çok kilo aldın der almasak büyümüyor diyor. Hepsi değişik. Boşver kuzum bakalım doktor ne diyecek önemli olan o

Amin canımonun şekeri varmıydı?stresten burada giremiyorum o kadar zorki bu diyet canım her şey yemek istiyor sanki şekerim var gibi diyet yapıyorum doktor güzel haber söylese unuturum bu zor 1 haftayı

İnşallah canımm hadi hayırlı haberlerle gel yarın
Teşekkür ederim canım ay insallah cok heyecanlıyım skfşsşelffll
Amin kuzum amin inşallah bunlar da kilo alsak çok kilo aldın der almasak büyümüyor diyor. Hepsi değişik. Boşver kuzum bakalım doktor ne diyecek önemli olan o
he ya söyle düsünseler zaten mantıksız 6.aya yeni girdim ben bu ayda cocuklar 1 kilo olsa halimiz ne olur doğuma kadar bide kendileri de doğum yapmıs insanlar bu yengemin hamiel kalır kalmaz karnı cıkar 1 aylıkken bile herkes anlar herkesi kendi gibi sanıyo

Hahaha ayniyizzz desemm bende 3.350 doğmuşum 5 aylıkken emmeyi bırakmışım 18 yaşıma kadar ağzıma sebze yemegi sürmedim hayatım cips mısır gevreğinden ibaretti sen yine maşallah uzamissin ben erken regl oldum uzamamda durdu lisanslı basketbol valeybol oynadım prof. yüzdüm senelerce ama yok kaldım boyle

anneniz kaç kilo doğduğunuzu hatırlıyor kızzzz ne güzel biz 5 kardesiz zavallı kadın her sene hamileymiş zaten hangi birmizi takip etsin

Amin canımonun şekeri varmıydı?stresten burada giremiyorum o kadar zorki bu diyet canım her şey yemek istiyor sanki şekerim var gibi diyet yapıyorum doktor güzel haber söylese unuturum bu zor 1 haftayı
Yok kuzum şekeri çıkmadı onunda tabi insan yasak olunca daha çok istiyor hadi inşallah güzel haberler alırsın canımm tekrar ne zaman gideceksin doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…