2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İzliyorum da böyle iştahsız hamile olamaz rakibim yok bence bu konuda
Ay inşallah iştahın normale döner bebeğim. Ben bu hafta ilk defa kırmızı et yedim. Normalde eşim dedi yiyelim annem dedi yiyelim yok yani söylediklerinde midem bulanıyo falan. Ama dedim bi deneyeyim. 1 tam parça bonfile gömdüm valla. 1 haftadır her sabah yumurta yemeye de başladım. Yani iştahım normale dönüyo. Bir tek hala balığın kokusuna dahi gelemiyorum. Ama omega 3 içiyorum sonuçta onu da çok kafaya takmıyorum. Ceviz, badem falan da yiyeceğim artık. Çok şükür diyorum bugüne. Hiçççç sıkma kendini. Zorlama da. Canın çekiyo gibiyse ufacık bir dene. Gideri varsa devam et. 4 aydır içim dışım ekmek, makarna oldu. Artık sağlıklı beslenme başlasın

Ay nasıl öyle hemen çıkmış ki karnı demek ki içeride hiç yer yok
Oyy masallah benimki özellikle sabahları cok oynuyor aksam da fazla oynamıyor ama otururken falan hissediyorum bende artık cok güzel his keşke hep oynasalar
Gece tuvalete kalktım yattım uyanıktı hep hissedelim ya daha sakin oluyorum öyle

Ahahahaa oğlun nasıl peki? Çocuğum bana çekecek diye korkuyorum annem hep çok zor olduğumu söyler

Maşallah kuzum maşallah diyim

Vallahi kuzum gerçekten çok zor geliyor yemek. İşin sağlıklısını geç sağlıksızını da yiyemiyorum. Aşırı garip benim ki yemesem bir gün boyunca hiç yemem acıkmıyorum yani. Eskiden hiç böyle değildim sürekli yerdim.

Ben de balık yedim geçen gün. Eşime de dedim zorla beni balık yedir bana. Ben balık aşığı bir insandım ama hamilelikle beraber yiyememe başladı

Evet evet bizim dikkatli beslenmemiz gerekiyor. Meyve de doğal şeker aslında fazlası zarar onun da. Paketli gıdalardan olabildiğince uzak kalmamız gerekiyor. Ben 2 haftadır meyveyi abarttım. Şekerim oynamaya başladı hissediyorum. Başladım dikkat etmeye bakalım. 1 haftaya rahatlar bedenim.

Bebişim senin şu geçmeyen enfeksiyonun varya şeker kaynaklı olma ihtimali çok yüksek. Beslenmeni değiştirsen geçme ihtimali var. 3 doktora gittim bana 3 'ü de aynı şeyi söylemişti çünkü. Bakteriler, mantarlar hep bedenimize aldığımız şekerden beslenip çoğalıyormuş. Şeker diyince de içine meyve de dahil, ekmek ve makarna da. Bir süre şeker tüketme, ekmek, makarna, pilav tüketme doğumdan sonra istersen. Bir dönem bende de bitmeyen bir kaşıntı vardı habire doktora gidiyordum o zaman demişlerdi bana da.

Ay evet en sevdiğin şeyi sevemez olmaya başlıyorsun maalesef. Ama geçecek. Senin en başından beri hep ağır geçti. Aha buraya yazıyorum 1 aya kalmadan iştahın açılacak nasipse

Canım senin doktorun kim? Alleye mi gidiyorsun
Ahahahaa oğlun nasıl peki? Çocuğum bana çekecek diye korkuyorum annem hep çok zor olduğumu söyler
Canım benim büyük oğlum 8 aylık bıraktı emmeyi, şimdi 11 yaşında maşallahı var herşeyi yer içer küçük oğlum da 3,5 yaşa kadar emdi o daha seçici

Ben de meyveyi rahat yediğim için hep meyve yiyordum ama doktor çok yeme dedi kuzum biz şeker adayıyız biliyorsun yüksek ihtimal çıkar dedi

Ahahahha seninkiler de değişik olmuş bakalım bunlar nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…