- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ay inşallah iştahın normale döner bebeğim. Ben bu hafta ilk defa kırmızı et yedim. Normalde eşim dedi yiyelim annem dedi yiyelim yok yani söylediklerinde midem bulanıyo falan. Ama dedim bi deneyeyim. 1 tam parça bonfile gömdüm valla. 1 haftadır her sabah yumurta yemeye de başladım. Yani iştahım normale dönüyo. Bir tek hala balığın kokusuna dahi gelemiyorum. Ama omega 3 içiyorum sonuçta onu da çok kafaya takmıyorum. Ceviz, badem falan da yiyeceğim artık. Çok şükür diyorum bugüne. Hiçççç sıkma kendini. Zorlama da. Canın çekiyo gibiyse ufacık bir dene. Gideri varsa devam et. 4 aydır içim dışım ekmek, makarna oldu. Artık sağlıklı beslenme başlasınİzliyorum daböyle iştahsız hamile olamaz rakibim yok bence bu konuda
of of off :))) güzel olanın faydalı olduğu nadir şeylerdenLabneyle de çok güzel oluyorbir de ekmeği tostta kizartcaksin üstüne sürceksin ooofff diyorum
Ay nasıl öyle hemen çıkmış ki karnıTeşekkür ederim canım ay insallah cok heyecanlıyım skfşsşelffll
he ya söyle düsünseler zaten mantıksız 6.aya yeni girdim ben bu ayda cocuklar 1 kilo olsa halimiz ne olur doğuma kadarbide kendileri de doğum yapmıs insanlar bu yengemin hamiel kalır kalmaz karnı cıkar 1 aylıkken bile herkes anlar herkesi kendi gibi sanıyo
Gece tuvalete kalktım yattım uyanıktıOyy masallah benimki özellikle sabahları cok oynuyor aksam da fazla oynamıyor ama otururken falan hissediyorum bende artık cok güzel hiskeşke hep oynasalar
AhahahaaHahaha ayniyizzz desemmbende 3.350 doğmuşum 5 aylıkken emmeyi bırakmışım 18 yaşıma kadar ağzıma sebze yemegi sürmedim hayatım cips mısır gevreğinden ibaretti sen yine maşallah uzamissin ben erken regl oldum uzamamda durdu lisanslı basketbol valeybol oynadım prof. yüzdüm senelerce ama yok kaldım boyle
Maşallah kuzum maşallah diyimCnm bndede pcos var, sen bnım yedıgım tatlıyı bı gorsen komaya girersin ama bnde seker meker yok
Gecen öğretmenler gununde yarım tepsi trileçe arttı, Bi gömüldük 3-5 kişi.
Bn sade krem şanti yıyen insanım. Bı ara bagırsaklarımı bozmuştum. Floramı bozdum düşün ama tatlıya dayanamıuorum
Revani yaptım, bugun günümüz var okulda, gidip yicezhemde sabah
Vallahi kuzum gerçekten çok zor geliyor yemek. İşin sağlıklısını geç sağlıksızını da yiyemiyorum. Aşırı garip benim kiAy inşallah iştahın normale döner bebeğim. Ben bu hafta ilk defa kırmızı et yedim. Normalde eşim dedi yiyelim annem dedi yiyelim yok yani söylediklerinde midem bulanıyo falan. Ama dedim bi deneyeyim. 1 tam parça bonfile gömdüm valla. 1 haftadır her sabah yumurta yemeye de başladım. Yani iştahım normale dönüyo. Bir tek hala balığın kokusuna dahi gelemiyorum. Ama omega 3 içiyorum sonuçta onu da çok kafaya takmıyorum. Ceviz, badem falan da yiyeceğim artık. Çok şükür diyorum bugüne. Hiçççç sıkma kendini. Zorlama da. Canın çekiyo gibiyse ufacık bir dene. Gideri varsa devam et. 4 aydır içim dışım ekmek, makarna oldu. Artık sağlıklı beslenme başlasın
Evet evet bizim dikkatli beslenmemiz gerekiyor. Meyve de doğal şeker aslında fazlası zarar onun da. Paketli gıdalardan olabildiğince uzak kalmamız gerekiyor. Ben 2 haftadır meyveyi abarttım. Şekerim oynamaya başladı hissediyorum. Başladım dikkat etmeye bakalım. 1 haftaya rahatlar bedenim.Yok kuzum niye yanlış anlim. Canım hiçbir şey istemiyor bunları bile zorla yiyorum. Hele sabah kusmayayım diye dualar eşliğinde yiyorum öyle söylimben böyle mümkün değil yiyemem bir de bunları yesem şeker de çıkar ben de kuzum. Pcos dan ötürü
Bebişim senin şu geçmeyen enfeksiyonun varya şeker kaynaklı olma ihtimali çok yüksek. Beslenmeni değiştirsen geçme ihtimali var. 3 doktora gittim bana 3 'ü de aynı şeyi söylemişti çünkü. Bakteriler, mantarlar hep bedenimize aldığımız şekerden beslenip çoğalıyormuş. Şeker diyince de içine meyve de dahil, ekmek ve makarna da. Bir süre şeker tüketme, ekmek, makarna, pilav tüketme doğumdan sonra istersen. Bir dönem bende de bitmeyen bir kaşıntı vardı habire doktora gidiyordum o zaman demişlerdi bana da.Cnm bndede pcos var, sen bnım yedıgım tatlıyı bı gorsen komaya girersin ama bnde seker meker yok
Gecen öğretmenler gununde yarım tepsi trileçe arttı, Bi gömüldük 3-5 kişi.
Bn sade krem şanti yıyen insanım. Bı ara bagırsaklarımı bozmuştum. Floramı bozdum düşün ama tatlıya dayanamıuorum
Revani yaptım, bugun günümüz var okulda, gidip yicezhemde sabah
Ay evet en sevdiğin şeyi sevemez olmaya başlıyorsun maalesef. Ama geçecek. Senin en başından beri hep ağır geçti. Aha buraya yazıyorum 1 aya kalmadan iştahın açılacak nasipseVallahi kuzum gerçekten çok zor geliyor yemek. İşin sağlıklısını geç sağlıksızını da yiyemiyorum. Aşırı garip benim kiyemesem bir gün boyunca hiç yemem acıkmıyorum yani. Eskiden hiç böyle değildim sürekli yerdim.
Ben de balık yedim geçen gün. Eşime de dedim zorla beni balık yedir bana. Ben balık aşığı bir insandım ama hamilelikle beraber yiyememe başladı
Günaydınnn, kendi işin mi bebişim.Günaydınn tatlış anneleer :) Mutlu bir hafta olsun hepimiz için :) 1 haftadır işe gelmiyordum. bugün bi geleyim dedim . özlemişim yahu :))
Canım senin doktorun kim? Alleye mi gidiyorsunKız benim annem geyik cinsi mi neymiş tövbe estağfurullah7 seneyi katlayarak hamile kalabiliyor kardeşimde ben 14 yaşındayken oldu kadının bütün çocukları değerli o yüzden hahah kiyamam yaa baba bakmış yol açıldı anneni rahat bırakmamış
Canım benim büyük oğlum 8 aylık bıraktı emmeyi, şimdi 11 yaşında maşallahı var herşeyi yer içerAhahahaaoğlun nasıl peki? Çocuğum bana çekecek diye korkuyorum annem hep çok zor olduğumu söyler
Evet kuzuşşGünaydınnn, kendi işin mi bebişim.
evet iç karnı dar demek kiAy nasıl öyle hemen çıkmış ki karnıdemek ki içeride hiç yer yok
Gece tuvalete kalktım yattım uyanıktıhep hissedelim ya daha sakin oluyorum öyle
Ben de meyveyi rahat yediğim için hep meyve yiyordum ama doktor çok yeme dedi kuzum biz şeker adayıyız biliyorsunEvet evet bizim dikkatli beslenmemiz gerekiyor. Meyve de doğal şeker aslında fazlası zarar onun da. Paketli gıdalardan olabildiğince uzak kalmamız gerekiyor. Ben 2 haftadır meyveyi abarttım. Şekerim oynamaya başladı hissediyorum. Başladım dikkat etmeye bakalım. 1 haftaya rahatlar bedenim.
Günaydın kuzumGünaydınn tatlış anneleer :) Mutlu bir hafta olsun hepimiz için :) 1 haftadır işe gelmiyordum. bugün bi geleyim dedim . özlemişim yahu :))
Güzel haberlerle gel canımAyy kızlar randevu saatimi bekkiyorum cok heyecanlandımdua edin nolur
Amin amin inşallah kuzumAy evet en sevdiğin şeyi sevemez olmaya başlıyorsun maalesef. Ama geçecek. Senin en başından beri hep ağır geçti. Aha buraya yazıyorum 1 aya kalmadan iştahın açılacak nasipse
Ahahahha seninkiler de değişik olmuşCanım senin doktorun kim? Alleye mi gidiyorsun
Canım benim büyük oğlum 8 aylık bıraktı emmeyi, şimdi 11 yaşında maşallahı var herşeyi yer içerküçük oğlum da 3,5 yaşa kadar emdi o daha seçici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?