2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum sen niye dikkat etmeye başladın ?

Hahah kuzum ben aranan bebeğim tabi hatırlar 7 sene uğraşmış kadın bana hamile kalmak için
Ay değerlisindir şimdi sen Benim de annemin 5 seneden sonra olmus ama ilk değilim maalesef 3den sonra artık ultrasona girmeyi bile bırakmıs diyor ki cok sıkılıyodum doğurma makinesi gibi iki senede bir doğurdum 1-2 tane de düşüğü varmıs

Yaa demekki tek diğilmişim benimkide düzelsin İn şa Allah1 gidicem canım
İnşallah canım sekerin yoksa suyun fazla olmasından korkma tek dezavantajı bebek normal doğumda zor oluyor sende zaten sezaryen istiyorsun diye hatırlıyorum benim görümcemde fazla suyu vardı ne diyet ne şeker yüklemesi hiç bişey yaptırmadı ve öyle doğum yaptı bebek 3700 kg doğdu gayet sağlıklı. Bişey kalmamış kuzum iyi haberler duyda için rahatlasın inşallah

Kız benim annem geyik cinsi mi neymiş tövbe estağfurullah 7 seneyi katlayarak hamile kalabiliyor kardeşimde ben 14 yaşındayken oldu kadının bütün çocukları değerli o yüzden hahah kiyamam yaa baba bakmış yol açıldı anneni rahat bırakmamış

Ayy ne güzel darısı bana olsunYok zaten ben sezeryan istiyorum..nst sancım çıktı birde..onuda kafama takıyorum..ciddi olsaydı sanırım bana bir şeyler ederdi.Gecen gün kardeşimle konuşuyorum bana diyor sen unutmuşsun onun son aylarda bebek suda üzüyormuş o kadar fazlaydı ve benim gibi kasık ağrıları oluyormuş iğne vurdurmuş suyu normale dönünce ağrılarıda bitmiş ama kendi doğum yaptı.Aynen rahatlayamadım resmen ben.Her haftam tamam olunca şükür diyorum atlattım sancının ve suyum artmasın diye dua ediyorum çok erken

gerçekten mart ayı gelse şu bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza alsak

sorma 5leyene kadar durmamıslar ay benim babannem de öyle 9 doğum yapmıs kadın

Aynen öyle hamileliğin tadını çıkartamadım kesinlikle kendi adıma söylüyorum.En güzeli Mart gelsin sağ salim kucağımıza alak bebişlerimizi
Bende öyleyim canım emin ol bir tadını çıkaramadım diyorum bende 6 aralıkta heyet bakacak bebeğe, bende onu bekliyorum, aylardır yatıyordum şimdi birde bu kalbinde delik olayı beni mahvetti üzüntüden tansiyonum çıkıyor.

Kuzum ben sana öncedende yazdım sen o zaman stresliydin belkide görmedin benim burda okuduklarıma karşıma çıkan mesajlara göre söylüyorum kalbinde delik kendi kendine kapanıyormuş ve ya doğulunca bununla bir sorun olmadan yaşıyormuşlar ama birde delik sana detaylıda demediler sanki ondan içini rahat tut.

Cnm bndede pcos var, sen bnım yedıgım tatlıyı bı gorsen komaya girersin ama bnde seker meker yok

Gecen öğretmenler gununde yarım tepsi trileçe arttı, Bi gömüldük 3-5 kişi.
Bn sade krem şanti yıyen insanım. Bı ara bagırsaklarımı bozmuştum. Floramı bozdum düşün ama tatlıya dayanamıuorum

Revani yaptım, bugun günümüz var okulda, gidip yicez hemde sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…