Ayyy geçen bende diyordum eşime bizim oğlan doğumu 29 una gelirse diye zaten bizim haftalarımız aynıydı yanlış hatırlamıyorsam inşallah denk gelmeyiz , benim yarın 27. Hafta oluyor 3. Tremester girişine az kaldı
Benim de tahmini doğum 7 mart. Haftasından 4 5 gün geriden geliyor ben balık olmasını hiç istemiyordum erken gelip kova olur diyordum bende kova burcuyum. Ama şimdi geç gelsin iyice büyüsün balık olsun diyorum inşallah 29 şubata gelmez hiçbirimizin doğumu
Benim kv takmış 29 şubatta doğur dedim 4 yılda bir çocuklar söver ilerde bize ciddi ciddi her aradığımızda bunu söylüyor eşim neyseki oralı değil sallamıyor he diyip geçiyoruz. Geçen de takmış Ocak sonu doğur babasıyla aynı anda olsun doğum günleri he he aynen dedim bakarız sağlıklı gelsinlerde doktor karar veriyor neyseki doğacakları güne artık dediklerini sallamıyorum he he diyip geçiyorum o boş konuşuyor
Kızlar ben dun sağlık ocagında tahlıl yaptrdım.
İdrarda lokosit bayaa düşmüş hatta sıfırlanmış ama buseferde bakteri yukselmiş 84ve idrarda kan gözüküyor yine, onun dışındaki değerler normal..
Kan değerleri ise crp'ye baktırım dedim 10 çıkmış. Kolestrol yuksek 271.
Birde trigliserid bıraz yuksek
Diğer alt, ast, ferritin, demir, şeker, tsh, kreatinin, alp, calsıyum, magnezyum normal
Merhaba. Lökosit nasıl düştü ne kullandınız.benim 36 çıkmıştı tek kullanımlık şase kullandım ama şikayetlerim geçmeyince dün sağlık ocağında tahlil verdim 56 çıkmış bu seferde.eritrosit de yuksek cıkmış. Ebe çağırdı bugün ama gidemedim.