Saol kuzumm çok teşekkür ederim tayt giyince daha çok çıkıyor belli oluyor göbüş evdeysen hemen giy bi tayt çek bak farkı gör maşallah bütün Türk kizlarinin boy hakkını sen kullanmissin tam bir manken fiziğin var atlas kuzuda annesinin güzelliğine uyum sağlamış
Kızlar bebek deterjanı bende baby me almayı düşünüyorum şimdi ben yumşaltıcı kullanmak istemiyorum doğulduktan sonra lekeli giyimleri yıkayınca yeticekmi bir tane deterjan hiç anlamıyorum yabirde ben green clean leke çıkarıcını aldım ama sanırım onu ek gıdaya geçince kullanmak lazım geçmeyen lekeler için
Balım beyaz sabunla lekeler çıkıyor kıyafeti çıkarınca musluğun altında azıcık ıslatıp sabunu sürüyorsun öyle kirliye atıyorsun sonra yıkayınca tertemiz oluyo ek gıdaya girmeden kaka taşması da olabilir oda leke yapıyor baya
Balım beyaz sabunla lekeler çıkıyor kıyafeti çıkarınca musluğun altında azıcık ıslatıp sabunu sürüyorsun öyle kirliye atıyorsun sonra yıkayınca tertemiz oluyo ek gıdaya girmeden kaka taşması da olabilir oda leke yapıyor baya
O zaman işin kolay canımyalan söylemicem benimki dese ben yapayım istemem ben çünkü tedavilerimde ütünü kendi yapıyordu görüyordum çok uzun yapıyor zorlanıyor birdeetiketler tamam bende
Bende inşallah tam yılbaşı haftası 30 haftami doldurms oluyorm ilk kizimn tüm eşyaları kıyafetleri annemlerin mudanyadaki evde hurclarda yılbaşında gdnce Allahm sonra utuleyip hazırlayacağım çantamı filn kızımda 37+0 da filn rahatsızlanarak başlayıp 37+5te doğum yaptydm size tavsiye o kadar gece bırakmayin
Peki bu grubu pozitif enerjisi tecrübelerine dayanarak soruyorum doğumdan sonra bu yaptığımız jiletlerin acısını çekecekmiyiz ağdaya gitmekten biraz korkuyorum ben galiba