Peki bu grubu pozitif enerjisi tecrübelerine dayanarak soruyorum doğumdan sonra bu yaptığımız jiletlerin acısını çekecekmiyiz ağdaya gitmekten biraz korkuyorum ben galiba
Hemde ne çekeceğiz güzellik uzmanı olarak söylüyorum ben hamile kalmadan bir tüy bile bırakmadım şimdi her yerden fışkırıyor adeta bekle beni lazer paketimi bile satın aldım seneye giderim hahaha ağda hamallık işi ya
bizde de öyle ya oyunda oluyor ya video izliyor oluyor eşim bende susmuyor konuşuyorum sonra arada ben tavır yapıyorum beni dinliyor musun diye , geçen anlamsızca ağladım bile duvara mı konuşayım diye sebepsizce
Benim göbeğimde de var aslında ama ışıktan belli olmamış sanırım çatlaklarım da altta belki biraz görünüyordur her yerim çatlak dolu görseniz moraliniz düzelir neler varmış ben yine iyiyim diye
bizde de öyle ya oyunda oluyor ya video izliyor oluyor eşim bende susmuyor konuşuyorum sonra arada ben tavır yapıyorum beni dinliyor musun diye , geçen anlamsızca ağladım bile duvara mı konuşayım diye sebepsizce
O zaman işin kolay canımyalan söylemicem benimki dese ben yapayım istemem ben çünkü tedavilerimde ütünü kendi yapıyordu görüyordum çok uzun yapıyor zorlanıyor birdeetiketler tamam bende
Bende lazerden sonra mecbur ağdaya gidiyorum , 2 ayda ancak alınacak gibi oluyor , ama şimdi bu aylarda ağdaya devam etsem mi diye düşünmüyor değilim en son gittiğimde bikini bölgesi baya acıdı, hafif kökler kanama yapmıştı cilt daha hassas olduğundan
Peki bu grubu pozitif enerjisi tecrübelerine dayanarak soruyorum doğumdan sonra bu yaptığımız jiletlerin acısını çekecekmiyiz ağdaya gitmekten biraz korkuyorum ben galiba
Ben agdaya gidiyorum kızlar bence agdaya gidin derim ilk dogumumda da bi gün önceki gün agdaya gtmestm bundan da sonuna kadar agdaya devam etmeyi dusunuyrm
Ben artık pek göremiyorum aşağıyı pek :). Ağdadna ben de korkuyorum. Acıdan kasılırım stres olururum diye. Zaten her şeye stres oluyorum. Pazar günü sevmediğim bi ortamda bulundum sinirlendim. Dün bütün gün kasıldım nerdeyse. Düzelmese acile gidecektim. Bugübn çok şükür iyiyim az daha.
Bende bayılmıyorum ama ütü benim için çok önemli sanırım alıştım ben o ütü yaparsa içime sinmez ama bebişken yapıcak dedi çünkü o zaman umursamıcam yeterki ütümü yapan olsun