Kolum çok acıyor ya benim mecbur 7 buçuk aya kadar vurursun dedi eczacı bakalım nasıl olacak bide eşşek tam iğneyi batırdığım yerin altından atıyo tekmeleri
Bir gün sağ kola bir gün sol kola vuruyorum hemşire göstermişti canım dirsekten dört parmak üste yumuşak bölgeye doğru vurmaya çalışıyorum , bazen eşim yapıyor iğneyi öyle devam , bacak daha çok acıyor bende denedim
Bende foto paylaşmadım daha hamilelikle ilgili , yoksa sosyal medyada aktiftim önceden , şimdi hep göbekten yukarı resimler diyorum çocuk doğuncamı koyacağım
Kızlar bugün bir dolap almaya gittik çilek mobilyadan aşağıdaki dolabı beğenmiştim internetten iyi ki almadan gidip görmüşüm şok oldum vazgeçtim hazeran delikli görünüyor dolap çok hoşuma gitmişti meğer delik görünümlü yapışkanlı kağıt yapılmış ben şoook oldum , başka dolap tercih ettim
Kızlar bugün bir dolap almaya gittik çilek mobilyadan aşağıdaki dolabı beğenmiştim internetten iyi ki almadan gidip görmüşüm şok oldum vazgeçtim hazeran delikli görünüyor dolap çok hoşuma gitmişti meğer delik görünümlü yapışkanlı kağıt yapılmış ben şoook oldum , başka dolap tercih ettim
Kızlar siz tekmeleri nerede hissediyorsunuz benim kız demiştim ya daha önce baş aşağı yada makat döndü çünkü vajinaya vuruyor bazen çişim gelir gibi oluyor bazen vurunca sızlıyor resmen şimdi marketten geldim çok zorladı sıpa halbuki çok hafif poşet yok gibiydi
Ben çilekte oldum bu dolabı gördüm orda dediğin gibi delikli1 sene önce ilk gebeliğimde çilekte mobilyalara bakmıştım çok uyğundu fiyatlar bu defa gidince şok yaşadım ve vazgeçtim
Kızlar siz tekmeleri nerede hissediyorsunuz benim kız demiştim ya daha önce baş aşağı yada makat döndü çünkü vajinaya vuruyor bazen çişim gelir gibi oluyor bazen vurunca sızlıyor resmen şimdi marketten geldim çok zorladı sıpa halbuki çok hafif poşet yok gibiydi
Ben her yerde hiss ediyorum desemcanım benim ilk gebelik olduğu için biraz önce bir baktımki sağa toparlanmış nasıl korktumannem diyor saçmalama bu neki diyor sonra baktım sola toparlandı korkuyorum öyle olunca
Benimki de çok vajinaya vuruyor. Sızlıyor değişik bi his oluyor orda . Bağırsaklarda da hissediyorum ben bazen . Bugün göbek deliği üstlerinde hissettim. Neresiyle vuruyor anlamıyorum ama. Geçen hafta gittiğimde baş aşağıydı benimki de acaca vajinaya kafa mı atıyor diyorum .