- 19 Aralık 2018
- 1.747
- 3.450
- 83
- 33
Eurofins ama bugun nub dumduz karsıya bakıyordu dr test sonucu gelmıs olmasa kız kesın dıcem dedıHangi firmaya yaptırdınız, bende 10 gün sonra yaptırmayı düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eurofins ama bugun nub dumduz karsıya bakıyordu dr test sonucu gelmıs olmasa kız kesın dıcem dedıHangi firmaya yaptırdınız, bende 10 gün sonra yaptırmayı düşünüyorum
Sağlıklı olsunda en önemlisiEurofins ama bugun nub dumduz karsıya bakıyordu dr test sonucu gelmıs olmasa kız kesın dıcem dedı
Ben 11 haftaya giriyorum hala aynıyım, sabah hiç bişeyim yok akşam ise felaket bir şekilde şişiyor göbeğimkaç haftalıksınız ben,m 8. hafta sabah sıfır göbek akşam 4-5 aylık hamile göbeği oluyır
Ayy bnımki 10 hafta bttıgınde kalp atışı 175 diBenim kuzenimin ki kız bebek 150 ydi
çok sevindim sizin adınızaBen fetal dna testmin sonucunu aldım cok sukur tenız cıktı cınsıyette erkek cıktı ama bugun druma gıttım oda kıza cok benzetti kafam karıstı cok
Bende 11+5 im, haftaya Salı gideceğim perinatologa 12+3 olacak ikili test ve ense kalınlığı falan ölçülecek , bende duruma göre fetal dna düşünüyorum, geç kalmış olmam herhalde dimi testler için kızlar12+3 üm bugün yokk daha belli olmadı doktorum da erkenden söyleme tataftarı değil anladığım kadarıyla tahminde bile bulunmadı fetal dna için kan verdim onun sonucunda öğrenirim herhalde artık![]()
hareketleri hissetmeye başladınız mıGeldi yine 11 haftalık miniğimin 30 haftalık bebeler gibi dışarı fırlama saatleri![]()
Yani bir şeyler hissediyorum ama onlar muhtemelen bağırsaklarımın hareketlerihareketleri hissetmeye başladınız mı![]()
Ben ilk oğlumda genoksta yaptırmıstım ankarada bakılıyor , ikincide eurofinse yaptırdım fransaya gıttı acıkcası memnun kaldımmı bılmıyorum cınaıyet konusu bıraz saıbelı suan ama ilk yaptırdıgımda hıc sıkıntı cıkmamıstı. Fetal dna yaptıeınca 2lı 3lu 4lu teste gerek kalmıyor ama sonuca gore nasıl hareket edeceğinde önemli pahalı bır test 350 dolarçok sevindim sizin adınızabiz de yaptırmayı düşünüyoruz ama arada kaldık bi sorun olursa(ölümlü bi durum hariç) aldırmayı düşünmediğimiz için siz memnun kaldınız mı hangi rahatsızlıklara bakıldı acaba
biz daha küçüğüz ama bizim de akşamları balkon keyfi oluyorYani bir şeyler hissediyorum ama onlar muhtemelen bağırsaklarımın hareketleriakşamları çok şişiyor göbeğim yaaa
![]()
Bu arada ben 31 yasındayım 30 yas ustu kapsamlı olan paketı aldım rısk daha yuksek oluyor dıye. 76 tane şeye baktılar basta bildiğimiz hastalıklar trizomi down sendromu vsçok sevindim sizin adınızabiz de yaptırmayı düşünüyoruz ama arada kaldık bi sorun olursa(ölümlü bi durum hariç) aldırmayı düşünmediğimiz için siz memnun kaldınız mı hangi rahatsızlıklara bakıldı acaba
anladım çok teşekkür ederim bilgilendirme içinBen ilk oğlumda genoksta yaptırmıstım ankarada bakılıyor , ikincide eurofinse yaptırdım fransaya gıttı acıkcası memnun kaldımmı bılmıyorum cınaıyet konusu bıraz saıbelı suan ama ilk yaptırdıgımda hıc sıkıntı cıkmamıstı. Fetal dna yaptıeınca 2lı 3lu 4lu teste gerek kalmıyor ama sonuca gore nasıl hareket edeceğinde önemli pahalı bır test 350 dolar
sanırım firmadan firmaya değişiyor, iki yere sordurdum biri 300 dolar 300 hastalık biri 370 dolar 100 hastalık dediBu arada ben 31 yasındayım 30 yas ustu kapsamlı olan paketı aldım rısk daha yuksek oluyor dıye. 76 tane şeye baktılar basta bildiğimiz hastalıklar trizomi down sendromu vs
Sizin ne kadarlıkbiz daha küçüğüz ama bizim de akşamları balkon keyfi oluyor![]()
Yaaa8+5 iz biz daha![]()
bize güzel haberler getirin inşallahYaaayarın kontrolüm var benim de çok heyecanlıyım
![]()