Neler var ya işe yarıyor mu ya garip geliyor bana2 numara değilmiş, 3 numara iddialı yazıyor en iyi 27-40 arasında duyuluyor diyo, anneler geliştirmii bu appi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler var ya işe yarıyor mu ya garip geliyor bana2 numara değilmiş, 3 numara iddialı yazıyor en iyi 27-40 arasında duyuluyor diyo, anneler geliştirmii bu appi![]()
Doktorlar bile kalp atışını çok az dinletiyorlar yaaa . Bence böyle bir şey mümkünse bile minikleri rahat bırakmalıyızKızlar şubat grubunda okudum da iPhone ve airpods ile göbeğine telefonu yerleştirerek bebeğin kalp atışını duyan olmuş böyle bir şey mümkün mü yapan bir kaç kişi de okumuş kendisi yazan kişi duyan oldu mu hiç olabilir mi ki![]()
Ben cesaret edemem o telefonu oraya bastırıp tutup o radyasyonu cesaretim yok ama şaşırdımDoktorlar bile kalp atışını çok az dinletiyorlar yaaa . Bence böyle bir şey mümkünse bile minikleri rahat bırakmalıyız![]()
Teknoloji her geçen gün şaşırtıyor biziBen cesaret edemem o telefonu oraya bastırıp tutup o radyasyonu cesaretim yok ama şaşırdım![]()
aç gitmeniz gerekse bence doktor mutlaka aç gelmenizi söylerdi diye düşünüyorum benim ikili taramama henüz var yanlış bir şeyde söylemek istememTeknoloji her geçen gün şaşırtıyor bizibugün ikili tarama testi yapılacak . Kan falan alınacak mı acaba. Tok gideceğim de doktora kafam karıştı
![]()
Aynen ben de sizin gibi düşünüyorum. Öğlen 14.30 a verdi çünkü randevuyu .aç gitmeniz gerekse bence doktor mutlaka aç gelmenizi söylerdi diye düşünüyorum benim ikili taramama henüz var yanlış bir şeyde söylemek istemem
Tok gidebilirsiniz bende dün verdim ikili tarama için kan sknti olmadiTeknoloji her geçen gün şaşırtıyor bizibugün ikili tarama testi yapılacak . Kan falan alınacak mı acaba. Tok gideceğim de doktora kafam karıştı
![]()
Çok teşekkürler. İkili tarama dedikleri sadece kan mı alınıyor nasıl oluyorTok gidebilirsiniz bende dün verdim ikili tarama için kan sknti olmadi
aç tok farketmıyor ıkılı test ıcınTeknoloji her geçen gün şaşırtıyor bizibugün ikili tarama testi yapılacak . Kan falan alınacak mı acaba. Tok gideceğim de doktora kafam karıştı
![]()
Çok teşekkür ederimaç tok farketmıyor ıkılı test ıcın
İkili için kan alınıyor canım tok gidebilirsin aç olmanı gerektirecek bir test değilTeknoloji her geçen gün şaşırtıyor bizibugün ikili tarama testi yapılacak . Kan falan alınacak mı acaba. Tok gideceğim de doktora kafam karıştı
![]()
Amin çok teşekkür ederimİkili için kan alınıyor canım tok gidebilirsin aç olmanı gerektirecek bir test değilkaç haftalıksın şuan inşallah sağlıklı bir sonuç alırsın Allahın izniyle
![]()
Ben deniycem 12 hafta oluncaNeler var ya işe yarıyor mu ya garip geliyor bana![]()
Yaa bana da haber ver mutlaka merak ederimBen deniycem 12 hafta oluncagerçi hemşirem dedi ki zayıfsın şimdiden duyulabilir doppler ile
![]()
Canım yat ayaklarını da yükseğe koy doktoruna söyle belki fitil verirMerhabalar 10 haftaligiz biz de tatile gidip geldikten sonra lekelenme oldu iğne kullandım 4 gün leke gecti fakat simdi sabah yine leke geldi sanki kasiklarim da agricak gibi hissediorum cok korkuyorum aynı durumu yaşayan var mıdualarınıza talibim inşallah bi sorun olmaz
Kesin söylerim!!Yaa bana da haber ver mutlaka merak ederim![]()
Ayy bende 1 eylülde gidicem ikili yapar herhalde cinsiyet tahmini de isticem doktordan tabi söylerse tahmini bir şey sağlıkla görün inşallah atın bizde bakalım cinsiyet tahmini yapalım bi yaAmin çok teşekkür ederim11+6 yız bugün
ay çok heyecanlıyım ben. Gelince hemen buraya ultrason fotomuzu atayım da cinsiyet yorumu yapalım
![]()
Benim de öyle . Lekelenmem olduğu için progestan kullandım. Karnım kasıklarımda aynı regl olacakmışım gibi ağrıyor. Geçende yine lekelenme oldu. Ama doktor kırmızı kan gelmediği sürece çok kaygılanma demiştiMerhabalar 10 haftaligiz biz de tatile gidip geldikten sonra lekelenme oldu iğne kullandım 4 gün leke gecti fakat simdi sabah yine leke geldi sanki kasiklarim da agricak gibi hissediorum cok korkuyorum aynı durumu yaşayan var mıdualarınıza talibim inşallah bi sorun olmaz
Ayyy sağlıklı güzel haberler al sende inşallahAyy bende 1 eylülde gidicem ikili yapar herhalde cinsiyet tahmini de isticem doktordan tabi söylerse tahmini bir şey sağlıkla görün inşallah atın bizde bakalım cinsiyet tahmini yapalım bi ya![]()