- 2 Mart 2023
- 1.250
- 1.730
- 63
OlabilirMeyve tercihlerim eksi iceceklerde ne dersiniz ayşe yolda mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OlabilirMeyve tercihlerim eksi iceceklerde ne dersiniz ayşe yolda mi
Hadi bakalımmmm :)ahahahaha valla olur mu olur![]()
Of çok iyi anlıyorum hiçbir şey yiyemediğim halde kusuyordum mide suyu kustukça kusturuyor zaten o daha çok iyi olacaksınız serum iyi gelecek eminim bu şekilde hiçbir şey yiyemez içemezsiniz zaten çıkarırsınız hep mutlaka gidin haber edin bize deEşimi aradım geliyor mecbur gideceğim artık çok kötüyüm bekliyorum şimdi çok kötü oldum başım zonkluyor resmen öğürmekten mide suyumu kusuyorum artık Allah'ım çok kötüyüm
Acaba tıkaç oluşuyor ya o yüzden mi? Yada hormonlar arttığı için mi acaba. Bende de 3 kere oldu.Ben de 10+1 im . Benim de oluyor sümüksü açık sarı bwzen beyaz , hatta bazen sünüyor yumurtlama dönemlerimde olurdu o şekilde. Şimdi neredeyse her gün oluyor . Ben haftalardır yaşıyorum. Geçen doktora soracaktım ama bebekle ilgili konuştukça unuttum![]()
Geçmiş olsunKızlar ben çok kötüyüm devamlı kusmaya başladım tuzlu bir şeyler yediğimde hafifliyordu şimdi onu da kusuyorum içtiğim suyu dahi kusuyorum. Doktorun verdiği ilaç bir işe yaramadı sanki, çok kötüyüm özellikle bugün canım çıkıyor sanki midem ağzımdan çıkacak nerdeyse. Dayanamadım dedim prilam gündüz de içeyim onu içtim suyla beraber onu da çıkardım ben napayım şimdi var mı böyle olan napabilirim öneriniz var mı hiç bu kadar kötü olmamıştım kıpkırmızı kesildim resmen öğürmekten midemde bir şey kalmadı boş boş öğürüyorum bu sefer. Yarın randevum var nasıl dayanağım bilmiyorum serum taktırsam geçer mi
Ben de 6 ay önce kaybettim. Allah sabır versin. İnsanın aklına hep önceki hamileliği geliyor çok zor gerçekten. İnşallah bu hamileliğin sağlıklı ve güzel geçer. Kavuşursun bebeğineTeşekkürler kizlar. Alinti yapamiyorum
Ayrisyigitbas. Ben turkiyede degilim Türkmenistan dayim. Hayir asla o hastaneye gitmicem. Ztn sonra baska sebepten 2 3 kere gitmistim o anilari hatirlayarak aglayarak ciktim.
Samms. Geçen sene ekim ayi oldu 10 ay oldu
Bence cok fazla Birsey istemiyoruz ya o kadar ucret veriyoruz sonucta biraz daha ilgi bilgi istemek hakkimiz diye dusunuyorumMalesef bendede durum aynı en çok 10 dk ama annemin dediğine göre kardeşimin doktoru çok iyice anlatıyordu her şey bilmiyorum belki ileri haftalarda farklı olur![]()
Öyle tabi çok sıra bekliyorum sıram gelene kadar bayılacak durumda oluyorumBence cok fazla Birsey istemiyoruz ya o kadar ucret veriyoruz sonucta biraz daha ilgi bilgi istemek hakkimiz diye dusunuyorumSonuçta devlette de oda da kısa kalıyoruz ve cok bilgi vermiyorlar devletede gidebiliriz yani böyle olucaksa
![]()
üzüm ve armut kesinlikle yeme demişti bana mesela doktorum üzüm ve armut yetiştirilirken diğer meyvelere göre çok daha fazla ilaç mı hormon mu ne kullanıyormuş o yüzden önermedi asla onun dısında mayonez, çiğ et, çiğ köfte gibi seyler yasak işteÖyle tabi çok sıra bekliyorum sıram gelene kadar bayılacak durumda oluyorumAllah'tan kendim bilgiliyim yoksa hiç demedi ne yiye bilirsin hiç bilgi vermedi
Belki yatış için artık bi yastık desteği kullanmak lazımMart ayı anneleri olarak artık buralardayız Allah nasip edersesürekli yatıyorum ondan mı ki ya ayakta da canım acıyor ne yapacağımı şaşırdım
![]()
Üzümü armutu bilmiyordum üzüm çok yedim ben.Mayonez biliyordum ama canım isteyince yedim salatada hatda bazen çok az sosis salam yedim canım çok istedi başka zaman hiç istemez..çok sıkmıyorum kendimiüzüm ve armut kesinlikle yeme demişti bana mesela doktorum üzüm ve armut yetiştirilirken diğer meyvelere göre çok daha fazla ilaç mı hormon mu ne kullanıyormuş o yüzden önermedi asla onun dısında mayonez, çiğ et, çiğ köfte gibi seyler yasak işte
Baska bakalim en iyisiÖyle tabi çok sıra bekliyorum sıram gelene kadar bayılacak durumda oluyorumAllah'tan kendim bilgiliyim yoksa hiç demedi ne yiye bilirsin hiç bilgi vermedi
Evet yan yatmayı sola ve sağa denedim ama bu sefer rahmim yere doğru sanki baskı yapıyor yine rahat edemedim hamile yastığı deneyeceğimBelki yatış için artık bi yastık desteği kullanmak lazım![]()
öyle bende cok sıkmıyorum ama üzüm armut yemedim geçen mayonezli şeylerde çok uzak kalabileceğimi sanmıyorumÜzümü armutu bilmiyordum üzüm çok yedim ben.Mayonez biliyordum ama canım isteyince yedim salatada hatda bazen çok az sosis salam yedim canım çok istedi başka zaman hiç istemez..çok sıkmıyorum kendimi
Gecmis olsun canimDenedim olmuyor bir şey oldu resmen her şeyi denedim nerdeyse ağzıma attığım saniyesinde geri çıkıyor boğazım mahvoldu eşim geliyor şimdi gideceğiz hastaneye![]()
Bana bir tek dedi sağlıklı olan her şey yiye bilirsinBaska bakalim en iyisibana sağ olsun protein ve sebze agirlikli beslen dedi en azindan gerci biliyodum ama
![]()