2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Her iki bacaklarımın durumuartık nerden vurayım bilmiyorum kolum çok ince ağrısına duramam göbeğime hiç edemem her gün aynı yerden vuruyorum kanamam zor duruyor
Benimki hap kan sulandiricim igneden hapa gecse ya doktor az

Evet ya daha var kontrölüme erkenden gitmek istemiyorum kilosunu az görünce üzülücem..bana hiçbir şeyi bıraktırmadı aksine dedi 37 görmek istiyorum ve o zamana kadar kilosunu iyice almasını isterim
Ben normal doğum istediğim için ama bıraktırdı

B Buddy x cnm geçmiş olsun, hastanede olman daha iyi sonuçlardan haberdar edersin.
Niqu kuzum bayaa morartın var bünye meselesi demekki benim iğne deliği kdr morartım yok ne göbekte nede kolda.
Bacak morartı yapıyor dıye bılıyorum, bide aynı yerden vurunca da morarmış olabılır. Ben arada göbeğe arada kola yapıyorum.

Kızlar bnde kasım kasım kasılıyorum. 1de dışarı çıktık, demin geldik genelde ayaktaydım. Ayaktayken bıseyım yok ama bacaklarımı açıp oturunca her 2 dakıkada bir kasıldım arabada oturunca bide oluyor yada ayakta bn hissetmıyorum bılmıyorum. Eve geldim endol fitil attım, bakalım, kasılırkende canım yanıyor, vajınamın üstü semsert oluyor.

Ayy bilmiyorum yaa oturdum ağladım bu gün moralim sıfır benim bünyem öyle mesela bir bakarım ayağım morarmış kesinlikle diyorum ufak bile bir yere vurmuşum hemen morarıyor..burdan ağrılar yapılacak işler duruyor hala üstüme üstüme geliyor her şey

Her iki bacaklarımın durumuartık nerden vurayım bilmiyorum kolum çok ince ağrısına duramam göbeğime hiç edemem her gün aynı yerden vuruyorum kanamam zor duruyor
Bence bacaklariniz bu kadar kötü durumdayken kesinlikle kolunuza geçin ne kadar agriyabilir ki? Benim de kollarım çok ince evet aciyor ama ustuste geldiğinde sağ sol sürekli koldan yapıyorum.

Sen yine iş yaptın benimki iş yapmadan bu ağrılarım var evdekiler nasıl korkmuş WC zar zor gidiyorum resmen ilk haftalarda öyleydim acaba suyummu artmış
Canım nasıl oldun iyi misin ?

Bence bacaklariniz bu kadar kötü durumdayken kesinlikle kolunuza geçin ne kadar agriyabilir ki? Benim de kollarım çok ince evet aciyor ama ustuste geldiğinde sağ sol sürekli koldan yapıyorum.
Bilmiyorum nedense sanıyorum kollarıma vurursam ağrıyı kaldıramam ve ya kolum başlıcak ağrımaya

Bilmiyorum nedense sanıyorum kollarıma vurursam ağrıyı kaldıramam ve ya kolum başlıcak ağrımaya
Cnm bn kola vuramıyorum, haftanın 4 günü faln saglık ocagında vurduruyorum kola. göbek sertleşti çunku etki etmez dıye korkuyorum.

Cnm bn kola vuramıyorum, haftanın 4 günü faln saglık ocagında vurduruyorum kola. göbek sertleşti çunku etki etmez dıye korkuyorum.
İstesem kendim vurarım kola ama işte nedense risk edemiyorum göbeği çoktan bıraktım ben saçma biliyorum ama sanki çocuk orda rahatsız olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…