2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben bu gün hiç iyi diğilim resmen ağrıdan hiç yürüyemiyorum bu ağrıyla kontröl günüm olsa bile doktora bile gidemem belimde rahatsız yarın yine öyle olursam kesin doktora gidicem
Bugün bende de kalça ağrısı var belim de mutfağı toplarken koptu sanki bebekte durmuyor çok hareketli canım yanıyo

Ben bu gün hiç iyi diğilim resmen ağrıdan hiç yürüyemiyorum bu ağrıyla kontröl günüm olsa bile doktora bile gidemem belimde rahatsız yarın yine öyle olursam kesin doktora gidicem
Kacinci haftadasiniz acaba

Bugün bende de kalça ağrısı var belim de mutfağı toplarken koptu sanki bebekte durmuyor çok hareketli canım yanıyo
Sen yine iş yaptın benimki iş yapmadan bu ağrılarım var evdekiler nasıl korkmuş WC zar zor gidiyorum resmen ilk haftalarda öyleydim acaba suyummu artmış

OY cok az kalmis insallah zamaninda guzelcene gelir bebisin Rabbim ikinizede saglik sihhat versin Magnezyum takviyen var ise mutlaka ic benim.agrilarima iyi geliyor

OY cok az kalmis insallah zamaninda guzelcene gelir bebisin Rabbim ikinizede saglik sihhat versin Magnezyum takviyen var ise mutlaka ic benim.agrilarima iyi geliyor
Amin canım Amin.Hepimiz zamanında kucağımıza alak bebişlerimiziMagnezyum kullanıyorum yok ama yine ağrım var

Amin canım Amin.Hepimiz zamanında kucağımıza alak bebişlerimiziMagnezyum kullanıyorum yok ama yine ağrım var
Doktorum bana magnezyumu bıraktırdı artık kasılmaların olsun istiyorum dedi

Doktorum bana magnezyumu bıraktırdı artık kasılmaların olsun istiyorum dedi
Evet ya daha var kontrölüme erkenden gitmek istemiyorum kilosunu az görünce üzülücem..bana hiçbir şeyi bıraktırmadı aksine dedi 37 görmek istiyorum ve o zamana kadar kilosunu iyice almasını isterim

Her iki bacaklarımın durumuartık nerden vurayım bilmiyorum kolum çok ince ağrısına duramam göbeğime hiç edemem her gün aynı yerden vuruyorum kanamam zor duruyor

Eklentiler

• IMG20240128190424.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG20240128190358.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…