- 19 Temmuz 2015
- 2.466
- 6.481
- 358
Denizlili misinizOfff çiğköfte benimde hassas noktamözellikle pekdemir marketten aldırıyorum eşime onlar günlük kendileri yapıyor. Bol nar ekşisi ekliyorum üstüne. Bi de yanında ayran üff
Bizde de aynı durumlar var eşim yanaşiyor filn başta bi istek oluyor gbi sonra birden geçiyor valla bu sefer de hoş olmuyorKızlar siz iyi istiyorsunuz ben tam tersi ben istemiyorum korkuyorum eşim istiyor.problemli olan benim. Olabilir herkes farklı psikolojilerde. Çok kişisel algılamamak lazım. Yani eşimi seviyorum azalmadı hiç bir arzum ama şu an cinsellik son kafamdan geçen şey. Zaten zor da olur hareketlerim kısıtlı
Bende aynıyım ya son zamanlarda çok karbonhidrat beslendm suanda çok rahatsız oldm yatınca da bel ağrısından fl. Uyuyamıyorum inşallah 37de fln doğum olur diyormBen bu gün hiç iyi diğilim resmen ağrıdan hiç yürüyemiyorum bu ağrıyla kontröl günüm olsa bile doktora bile gidemem belimde rahatsız yarın yine öyle olursam kesin doktora gidicem
Bir sorun olmamasına çok sevindim canımAyy merak ettiğin içni çok teşekkür ederim, gece çok korktum ya. Sabah da hiç telefon falan aklıma gelmedi daha yeni girebiliyorum
ManisaDenizlili misiniz
Yok ya ne karbohidratı yediğim aynı şeyler..uyumayı zaten unuttum artık..benimde duam 37 göreyim ama iyice kilo alsın istiyorum bu kadar çektiklerime deysinBende aynıyım ya son zamanlarda çok karbonhidrat beslendm suanda çok rahatsız oldm yatınca da bel ağrısından fl. Uyuyamıyorum inşallah 37de fln doğum olur diyorm
Ay benim arkadaşımın bebesi 37+5'te 4 kilo 100 gr doğdu. Bence 35 ten sonra maşallahları oluyo bebişlerinYok ya ne karbohidratı yediğim aynı şeyler..uyumayı zaten unuttum artık..benimde duam 37 göreyim ama iyice kilo alsın istiyorum bu kadar çektiklerime deysin
Kiz ciddi misin maşallah. Dünkü A Asliyokfotokopisivar nun anlattığı şey gibi olmasın 9 da ajsjdjej sizi keklemiyor di miAy benim arkadaşımın bebesi 37+5'te 4 kilo 100 gr doğdu. Bence 35 ten sonra maşallahları oluyo bebişlerin
Ay ne anlattı bilmiyorumKiz ciddi misin maşallah. Dünkü A Asliyokfotokopisivar nun anlattığı şey gibi olmasın 9 da ajsjdjej sizi keklemiyor di mi
Ben günde 1 kullanıyorum 12.haftadan beri bu hapı valla neyle ne zaman kullandigima pek dikkat etmiyorum açıkçası aklıma geldikçe alıyorumKızlar demir hapı içenlere bu sorum. doktor bana "Gynoferon" diye bir hap verdi. Günde 2 defa içilecekmiş. Yemeklerden önce ve sonra içilmeli diyor en az 1-2 saat arayla. Ancak c vitamini ile birlikte tüketilirse emilimi artar da diyor. Şimdi c vitamini içeren bir gıdayla tüketsem oluyo mu yani.
Agsgahsbsba hahahahah sesli güldüm Allah iyiliğini versinKiz ciddi misin maşallah. Dünkü A Asliyokfotokopisivar nun anlattığı şey gibi olmasın 9 da ajsjdjej sizi keklemiyor di mi
O zaman ben demir hapını kulanırken yanında mandalin, portakal veya kivi yiyeim miBen günde 1 kullanıyorum 12.haftadan beri bu hapı valla neyle ne zaman kullandigima pek dikkat etmiyorum açıkçası aklıma geldikçe alıyorumkan değerlerim çok düşüktü yarım yamalak icmeme rağmen normale döndü ama çocuk depolarini boşaltacak devam et kullanmaya günde 2ye çıkar cikarabilirsen dedi
Demir için kullanılan her şeyin emilimini artırır zaten c vitamini. Mesela pekmezi de portakal suyuyla tüketin derler, deneyebilirsin
Ye kız şifa olsunO zaman ben demir hapını kulanırken yanında mandalin, portakal veya kivi yiyeim mi
Cnm bnde gynoferon kullanıyorum pembe hap. Sabah aç günde 1 kez. Prospektusunü bnde okumuştum.Kızlar demir hapı içenlere bu sorum. doktor bana "Gynoferon" diye bir hap verdi. Günde 2 defa içilecekmiş. Yemeklerden önce ve sonra içilmeli diyor en az 1-2 saat arayla. Ancak c vitamini ile birlikte tüketilirse emilimi artar da diyor. Şimdi c vitamini içeren bir gıdayla tüketsem oluyo mu yani.
ilk başta kahvaltıda nce kullanıyordum şimdi gece yatmadan önce içiyorum midem daha rahat ediyor diğer türlü bulantı yapabiliyoO zaman ben demir hapını kulanırken yanında mandalin, portakal veya kivi yiyeim mi
zift s.çıyorum resmen ziftCnm bnde gynoferon kullanıyorum pembe hap. Sabah aç günde 1 kez. Prospektusunü bnde okumuştum.
Cnm bu hap dışkında koku yapacakmı bakalım senınde bni bılgılendırırsın
Bugün 2. gün henüz bir ekstrem koku vs olmadı. Ama belki beden alıştıkça önmüzdeki günler olabilir.Cnm bnde gynoferon kullanıyorum pembe hap. Sabah aç günde 1 kez. Prospektusunü bnde okumuştum.
Cnm bu hap dışkında koku yapacakmı bakalım senınde bni bılgılendırırsın
Ben portakal limon sıkıyorum onunla içiyorum üşenirim dersen biraz suyla iç üstüne kaşığa limon sıkıp icebilirsin veya portakal sıkıp icebilirsinKızlar demir hapı içenlere bu sorum. doktor bana "Gynoferon" diye bir hap verdi. Günde 2 defa içilecekmiş. Yemeklerden önce ve sonra içilmeli diyor en az 1-2 saat arayla. Ancak c vitamini ile birlikte tüketilirse emilimi artar da diyor. Şimdi c vitamini içeren bir gıdayla tüketsem oluyo mu yani.
Bana günde 2 tane vermiş. Sabah akşam. Ben de sabah uyandığım gibi içiyorum. Aradan 1 - 1.5 saat geçiyor. Sonra kahvaltı yapıyorum. Akşam olanı da böyle yatmadan önce içmeye karar verdim. Ama demirim baya düşmüş. Bu ara emilim hızla artsın dedim yanında bir de kivi gömdüm şimdi.ilk başta kahvaltıda nce kullanıyordum şimdi gece yatmadan önce içiyorum midem daha rahat ediyor diğer türlü bulantı yapabiliyo
hani kardeştik hani hepimizin reflüsü vardı cin misiniz arkadaş limon sıkıp içip nasıl hayatta kalıyorsunuz bu nasıl bir ultiBen portakal limon sıkıyorum onunla içiyorum üşenirim dersen biraz suyla iç üstüne kaşığa limon sıkıp icebilirsin veya portakal sıkıp icebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?