2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım senin eşin nasıl oldu ? Doktora gittiniz mi
Yarın gideceğiz inşallah. Daha iyi canım o kalktığında ben çok ağlıyordum kriz geçirmiştim çok korktu o da stresliydi birkaç gündür fark ediyorum onun da korktuğunu ama belli etmiyor. Kendinden çok benden korktu garibim bayadir duygusal kaç gündür üzerime çok düşüyor. Beni de o hâlde görünce kendisi de önemli bişey olduğunu anladı hem kendisinden korktu hem benden iyi olacak inşallah umarım birşey çıkmaz

Aynen canım tam olarak öyleyim baş ağrısı kusma mide bulantısı baş dönmesi halsizlik göz basıncı sık idrara çıkma nefes daralması hepsi var internete baktım sabah şiddetli kusma olmuştu ya o da tansiyon belirtisi olabilir yazıyor

Amin kuzum inşallah hiçbir şey çıkmaz belki stresli bir dönem geçiriyordur geçen gün de bıçak battı diye anlatmıştın onun şoku vardır belki hala. Bi de bebek gelecek erkekler de bizim kadar stresli olabiliyor. Allah senin ve bebişinin başından eksik etmesin

kuzum haber ver ya da direkt git bak panik yapmanı istemem ama hoşdurmuyor yazdıkların

kuzum haber ver ya da direkt git bak panik yapmanı istemem ama hoşdurmuyor yazdıkların
Doktor hala yazmadı canım hemşireme yazdım o da doktora ulaşıp yazayım ben size dedi bekliyorum. Galiba psikolojik ağrılarım da başladı şimdi sinirden ağlicam yani zor duruyorum strese girmemek için zaten hareketleri hala belli belirsiz. İyice panik olmadan beklemeye çalışıyorum. Ama kalça kemiklerim falan çok ağrımaya başladı psikolojik sanırım yoksa kalça kemiğim ne alaka

bi duşa girsen eşinin yardımıyla belki biraz iyi gelir

Bak strese girme iyice tansiyonun yükselicek dur bekle sakinleş ama

Kuzum senin hastanede kalman gerekiyor sanırım bu süreçte ya bilemedim ki. Bir git görün bakalım döndüklerinde doktorun. Tansiyondan gibi duruyor yaşadıkların ama stres olma her şey yoluna girecek

bi duşa girsen eşinin yardımıyla belki biraz iyi gelir
Canım ayakta duramıyorum ki yattığım yerde bayılacak sanki ayakta imkansız kalkıp dul alayım. Bir de sıcak iyice tansiyon yükseltmez mi sıcak su bilemedim
Kuzum senin hastanede kalman gerekiyor sanırım bu süreçte ya bilemedim ki. Bir git görün bakalım döndüklerinde doktorun. Tansiyondan gibi duruyor yaşadıkların ama stres olma her şey yoluna girecek
Bencede ya beni neden eve yolladı anlamıyorum hastanede o kadar tedaviye tabiki iyi olup çıkış verir ama sonrası bak yine aynıyım yani.

Reactions: The
Bence senin de daha fazla stres olmanı istemedi hastanede o yüzden yolladı büyük ihtimalle geri çağırır seni canım

Stres yapma kuzum ama hastaneye gitsen iyi olur. Hatta kendi gittiğin hastaneye git. Tahlil yaparlar hem doktoru beklerken

Stres yapma kuzum ama hastaneye gitsen iyi olur. Hatta kendi gittiğin hastaneye git. Tahlil yaparlar hem doktoru beklerken
Kuzum acilden girince bir şey yapmıyorlar doğumhaneden girince nst çekip o sırada doktoruma bilgi veriyorlar yani gitsem hastanede doktora ulaşmaya çalışacak, evde kalsam hemşiresi de doktora ulaşmaya çalışacak sonuç aynı yani kısaca

Kuzum hiç sıkıntı yapma kendine, benim 3.gebeliğşm 2 bebek kaybettiğim için bende eşimde hiç istemedik valla, zaten 21.haftaya kadar doktor yasaklamıştı plesantanın durumundan dolayı, sonrada biz istemedik, 2 tane çocuğum var onların hamileliğinde hiç sıkıntılarımız olmadı bu konuyla ilgili de
Zamanla düzeliyor kendini üzme hiç, ben kendimde şuan isteksizim birde hamilelikte libido yüksek derler bende tık yok
Düzeleceğiz elbet

İnşallah hemen cevap gelir kuzum, ister istemez strese girersin şimdi
Güzel, hayırlı haberlerle
Hastanede kalsan daha iyi olacak sanki, kontrol altında olunca, dur bakalım doktorun ne diyecek

Olsunn sen yine de git canım kendi doktorun olmasa bile acil bir durum varsa baska doktorlar müdahale eder aman riske atma hem kendini hem bebişini

Kendini evde kötü hissettikçe iyileşemezsin zaten bencede bi git hastaneye için rahatlar en azındann merak ettim şimdi ya inşallah hemen geçer bu durum

B Buddy x kuzum çok geçmiş olsun ya Rabbim bedenindeki aklındaki bütün ağrıyı sızıyı sıkıntıyı alsın inşallah sağ saglim gecir şu 2 3 haftayı Dualarımızdasın

B Buddy x kuzum çok geçmiş olsun mide bulantısı kusma hepsi tansiyon belirtisi yarım saate bir ölç tansiyonunu sen yine düşüş olmazsa gitmen lazım biliyorsun çok önemli bu tansiyon

Geldi mi kuzum cevap? Bu belirtilerin hepsi tansiyondan. Bende olmuyordu etkisi ama hepsini soruyorlardı bana da oradan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…