Maşallah diyelim benimde öyle
Diğer bebelerimde de öyleydi onlar
Kel geldi
Maşallah maşallah kısmetli bebeKızlar bebemin bir ton kıyafeti oldu bir günde şüküraile içinde böyle kıyafet dönmesini çok seviyorum ya. Bunlar eşimin yegenlerinin kıyafetleri ama yepyeni hepsi. Sonuç olarak sadece hastane çıkışı aldım ve fazla fazla yeter
Hastanede taragi napcaksin acababen hastane çantasına bile tarak koydum çok umutlanmayayım o zaman
Kız Allah seniben hastane çantasına bile tarak koydum çok umutlanmayayım o zaman
Bnde 1 aydır kullanıyorum, haftaya tahlıl yapılcak bakalım etki etmişmiCanım ben bunu gebelik öncesi kullanmıştım, dediğin gibi koku yapıyor
Bu gebeliğimde de doktor gynoferrosanol verdi, bir süre kullandım, benim kan değeri e pek bir etki etmedi
Sonra ikiye çıkardı ama ben kullanamadım, tiroid ilacı da kullandığım için, bana kan serumu verdi, doğuma kadar seni idare eder dedişuan kan ilacı kullanmıyorum, aslında bir kan tahlili yaptırmak istiyorum, işe yaramış mı diye
Kendi ailem tarafından ben de yalnızım ama eşimin ailesi kalabalık ve çok çocuk var. İlk çocuğumu da böyle büyüttüm. Zaten birkaç kez giyiyorlar bir kıyafeti. Kendi aldıklarımi da katıp ben de geri gönderiyorum. Herkes böyle yapıyor. Bu sayede tonla bebek kıyafeti, ayakkabisi vs oluyorMaşallah maşallah kısmetli bebe
Bu yönden yalnızım ben
Ama arkadaşım ayarlamış, bir kaç parça da almış, başka bir arkadaşımda hastane çıkışı almış, onları toparlamam lazım benimde elime geçmedi henüz
Hastanede taragi napcaksin acaba
Yaaa benim yeğenim çok saçlı doğdu fotoğraf çekimi yaparken saçları yapış yapış ve karışıktı dedim oğlum yakışıklı olsunKız Allah seni
Hiç aklıma gelmemişti tarak koymak
Ben 3 ay kadar kullandım da hep aynıydı değerim, sende etki eder inşallahBnde 1 aydır kullanıyorum, haftaya tahlıl yapılcak bakalım etki etmişmi
Çok mantıklı, yenidoğanda eskime olmuyor zaten, çok fazla giymeden büyüyor bebelerKendi ailem tarafından ben de yalnızım ama eşimin ailesi kalabalık ve çok çocuk var. İlk çocuğumu da böyle büyüttüm. Zaten birkaç kez giyiyorlar bir kıyafeti. Kendi aldıklarımi da katıp ben de geri gönderiyorum. Herkes böyle yapıyor. Bu sayede tonla bebek kıyafeti, ayakkabisi vs oluyor
Doktora söylemeden eczaneden de gidip alabilirsin ama bence. Vitamin grubuna giriyor sonuçta.He o zaman doktora söylemek lazım tamamdır:)
bende de çok fazla oluyorÇarpıntı gibi mi canım, eğer öyleyse bende de var çarpıntı hele bu ara daha fazla oluyor
Hahah iyiymiş ben hep şapkalı çekmiştim bebemiYaaa benim yeğenim çok saçlı doğdu fotoğraf çekimi yaparken saçları yapış yapış ve karışıktı dedim oğlum yakışıklı olsun
Hiç alakası yok canım ben ilk oğlumu 38+2 de doğurdum ki o zaman doktor bana öyle bir tablo çizdiki hem boylu hem kilolu olacak dedik, 49 cm 3250 doğdu aynı hafta içinde iki günde 2650 ye mi ne düştü çocuk, erken doğmasını istemeyin yani 39 a kadar kalabildiği mütdetçe kalsın. Yoksa evet dayanılmaz ağrısı olabiliyor ben 34 ten itibaren ağlıyordum doğurtun beni nolur diye çünkü böbreklerime bastırıyordu ağlıyordum böbrek büyümesi olmuştu. Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle zamanında doğurmayı nasip etsin inşallahAy benim arkadaşımın bebesi 37+5'te 4 kilo 100 gr doğdu. Bence 35 ten sonra maşallahları oluyo bebişlerin
Kesinlikle katılıyorum. Burda da defalarca yazdım. Evet anne karnında taşımak kolay değil hepimiz zorlanıyoruz ama küçük bebeğe bakmak gerçekten zor, kilolu gelişmiş bebeğe bakmak çoğu zaman çok daha kolay oluyor. Hepimiz hakkında en hayırlısı olsun inşallahHiç alakası yok canım ben ilk oğlumu 38+2 de doğurdum ki o zaman doktor bana öyle bir tablo çizdiki hem boylu hem kilolu olacak dedik, 49 cm 3250 doğdu aynı hafta içinde iki günde 2650 ye mi ne düştü çocuk, erken doğmasını istemeyin yani 39 a kadar kalabildiği mütdetçe kalsın. Yoksa evet dayanılmaz ağrısı olabiliyor ben 34 ten itibaren ağlıyordum doğurtun beni nolur diye çünkü böbreklerime bastırıyordu ağlıyordum böbrek büyümesi olmuştu. Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle zamanında doğurmayı nasip etsin inşallah
Bu bende de oldu bir kaç saat önce daha önce de olmuştu ama bu sefer baya sıçradım ses çıkardım istemsiz oturur pozisyondayken oldu acaba uzun süre oturmamak mı gerekiyor bilemedim kötüydüKızlar az önce vajinama bir batma oldu yerimden sıçradım. Resmen kocaman bir iğne girmiş gibi ya da bıçak mı desem. Özellikle akşamları çok olmaya başladı yaptığım bişeyde yok niye böle oluyor
Çok fena çok geçen 130 u gördümbende de çok fazla oluyoren kötü hissettiren şey bu çarpıntı
Hiç alakası yok canım ben ilk oğlumu 38+2 de doğurdum ki o zaman doktor bana öyle bir tablo çizdiki hem boylu hem kilolu olacak dedik, 49 cm 3250 doğdu aynı hafta içinde iki günde 2650 ye mi ne düştü çocuk, erken doğmasını istemeyin yani 39 a kadar kalabildiği mütdetçe kalsın. Yoksa evet dayanılmaz ağrısı olabiliyor ben 34 ten itibaren ağlıyordum doğurtun beni nolur diye çünkü böbreklerime bastırıyordu ağlıyordum böbrek büyümesi olmuştu. Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle zamanında doğurmayı nasip etsin inşallah
Kesinlikle katılıyorum, doktorla da konuştum, tutabikeceğimiz kadar anne karnında olmasını istiyorum, keşke elimde olsa gününü doldursamKesinlikle katılıyorum. Burda da defalarca yazdım. Evet anne karnında taşımak kolay değil hepimiz zorlanıyoruz ama küçük bebeğe bakmak gerçekten zor, kilolu gelişmiş bebeğe bakmak çoğu zaman çok daha kolay oluyor. Hepimiz hakkında en hayırlısı olsun inşallah
Valla çok zordu ki annem baktı yalan yok korkuyorduk elimize almaya yıkamaya altını silmeye bile, annem diyordu kuş kadar elimde kalacak diye korkuyorum Allah korusun, lavaboda yıkıyordu altını düşün o kadar küçüktü ki. Doğduktan sonra zaten şişlikleri oluyor inecek onlar, çok kilolu doğanlarda da annede genelde şeker hastalığı vs varsa ondan oluyor o da sağlıklı bir kilo değil zaten.Kesinlikle katılıyorum. Burda da defalarca yazdım. Evet anne karnında taşımak kolay değil hepimiz zorlanıyoruz ama küçük bebeğe bakmak gerçekten zor, kilolu gelişmiş bebeğe bakmak çoğu zaman çok daha kolay oluyor. Hepimiz hakkında en hayırlısı olsun inşallah
Canım benımde geçen günlerde öyleydi, baktıkça nabzım artıyordu hatta sonra bakmayı bıraktımÇok fena çok geçen 130 u gördüm
Hele buralar 100 den pekte düşmüyor malesef
Kesinlikle katılıyorum, doktorla da konuştum, tutabikeceğimiz kadar anne karnında olmasını istiyorum, keşke elimde olsa gününü doldursamve bunca sıkıntıma rağmen hamd olsun diyeyim ama yine de gününü doldurması isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?