2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Maşallah maşallah kısmetli bebe
Bu yönden yalnızım ben
Ama arkadaşım ayarlamış, bir kaç parça da almış, başka bir arkadaşımda hastane çıkışı almış, onları toparlamam lazım benimde elime geçmedi henüz

Reactions: The
Bnde 1 aydır kullanıyorum, haftaya tahlıl yapılcak bakalım etki etmişmi

Kendi ailem tarafından ben de yalnızım ama eşimin ailesi kalabalık ve çok çocuk var. İlk çocuğumu da böyle büyüttüm. Zaten birkaç kez giyiyorlar bir kıyafeti. Kendi aldıklarımi da katıp ben de geri gönderiyorum. Herkes böyle yapıyor. Bu sayede tonla bebek kıyafeti, ayakkabisi vs oluyor

Bnde 1 aydır kullanıyorum, haftaya tahlıl yapılcak bakalım etki etmişmi
Ben 3 ay kadar kullandım da hep aynıydı değerim, sende etki eder inşallah
Ama bence bende etki etmemesinin sebebi biraz fazla ilaç kullanıyordum ondan diye düşünüyorum
Çok mantıklı, yenidoğanda eskime olmuyor zaten, çok fazla giymeden büyüyor bebeler

Kızlar az önce vajinama bir batma oldu yerimden sıçradım. Resmen kocaman bir iğne girmiş gibi ya da bıçak mı desem. Özellikle akşamları çok olmaya başladı yaptığım bişeyde yok niye böle oluyor

Kızlar merhaba elimizde sıfır garantili doona bebek arabası var düşünürseniz bide bugaboo bee 5 bebek arabası mevcut

Eklentiler

• IMG_0452.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_0453.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_0454.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 53
Yaaa benim yeğenim çok saçlı doğdu fotoğraf çekimi yaparken saçları yapış yapış ve karışıktı dedim oğlum yakışıklı olsun
Hahah iyiymiş ben hep şapkalı çekmiştim bebemi

Ay benim arkadaşımın bebesi 37+5'te 4 kilo 100 gr doğdu. Bence 35 ten sonra maşallahları oluyo bebişlerin
Hiç alakası yok canım ben ilk oğlumu 38+2 de doğurdum ki o zaman doktor bana öyle bir tablo çizdiki hem boylu hem kilolu olacak dedik, 49 cm 3250 doğdu aynı hafta içinde iki günde 2650 ye mi ne düştü çocuk, erken doğmasını istemeyin yani 39 a kadar kalabildiği mütdetçe kalsın. Yoksa evet dayanılmaz ağrısı olabiliyor ben 34 ten itibaren ağlıyordum doğurtun beni nolur diye çünkü böbreklerime bastırıyordu ağlıyordum böbrek büyümesi olmuştu. Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle zamanında doğurmayı nasip etsin inşallah

Kesinlikle katılıyorum. Burda da defalarca yazdım. Evet anne karnında taşımak kolay değil hepimiz zorlanıyoruz ama küçük bebeğe bakmak gerçekten zor, kilolu gelişmiş bebeğe bakmak çoğu zaman çok daha kolay oluyor. Hepimiz hakkında en hayırlısı olsun inşallah

Bu bende de oldu bir kaç saat önce daha önce de olmuştu ama bu sefer baya sıçradım ses çıkardım istemsiz oturur pozisyondayken oldu acaba uzun süre oturmamak mı gerekiyor bilemedim kötüydü

bende de çok fazla oluyor en kötü hissettiren şey bu çarpıntı
Çok fena çok geçen 130 u gördüm
Hele buralar 100 den pekte düşmüyor malesef

Kesinlikle katılıyorum, doktorla da konuştum, tutabikeceğimiz kadar anne karnında olmasını istiyorum, keşke elimde olsa gününü doldursam ve bunca sıkıntıma rağmen hamd olsun diyeyim ama yine de gününü doldurması isterim

Valla çok zordu ki annem baktı yalan yok korkuyorduk elimize almaya yıkamaya altını silmeye bile, annem diyordu kuş kadar elimde kalacak diye korkuyorum Allah korusun, lavaboda yıkıyordu altını düşün o kadar küçüktü ki. Doğduktan sonra zaten şişlikleri oluyor inecek onlar, çok kilolu doğanlarda da annede genelde şeker hastalığı vs varsa ondan oluyor o da sağlıklı bir kilo değil zaten.

Reactions: The
Canım benımde geçen günlerde öyleydi, baktıkça nabzım artıyordu hatta sonra bakmayı bıraktım ama son aylarda normalmiş 120 üzerinde olabilirmiş araştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…