2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
bana kalsa şu gün doğururum var ya allah kimseye mide sıkıntısı vermesin geçen haftalara kadar iyiydim yiyordum rahat rahat şimdi akşam 7 oldu mu zarla zorla biöğün daha yiyorum ki sindirmiş olayım rahat uyumak için midem yanmasın diye daha yeni 34. haftaya giriyorum 5-6 hafta nasıl dayanacağım kendimi bebeği nasıl doyuracağım bilmiyorum cidden hem öğünlerimin sayısı hem de miktarı ciddi azaldı çok şükür oğlum hareketli ama besleyemiyormuşum gibi geliyor artık kalbim çok sıkışıyor midem yüzünden hem reflü hem fıtık çığlık atasım geliyor

Aynı reflü sorunu bende de var canım akşam 6 dan sonra birşey yememek için uğraşıyorum yoksa karnım taş gibi oluyor hareket edemiyorum tuvalete zor gidiyorum yani, hatta akşamları normal yemek yemiyorum sadece bir kase çorba yiyorum, gündüz kahvaltımı iyi yapmaya çalısıyorum bu seferde kahvaltıdan sonra fenalasıyorum yatmaya çalısıyorum kaskatı oluyor karnım vs, o yüzden çok iyi anlıyorum seni su içmeye bile korlar oldum Rabbim dayanma gücü versin hepimize inşallah

Canım benımde geçen günlerde öyleydi, baktıkça nabzım artıyordu hatta sonra bakmayı bıraktım ama son aylarda normalmiş 120 üzerinde olabilirmiş araştırdım
Canım benim Bayadır var, 2.gebeliğimde de vardı, gebelik taşikardisi
Artık zaten yükseldiğini anlıyorum,nefesim kesiliyor, soğuk terler arıyorum, kalbim ağzımda sanki
Tabii son aylarda daha çok oluyor, Rabbim yardımcımız olsun, şükür olsun bugünlere geldik

bin defa enfeksiyon geçirdim nerdeyse her 2 kontrolde bir antibiyotik yazdılar 2.5-3 litre su içiyordum günde şimdi o da azaldı tekrar eder diye korkuyorum son haftalarda istemiyorum antibiyotik o enfeksiyon yüzünden yaşadığım kasık ağrısı cabası gerçekten zor

Kızlar bugün çok fenayım ya sürekli uyudum uykum bitmiyor midem aşırı yanıyor yakacak bişey de yemedim uyudugum için yanıyor sanırım. Az önce uyandım ama hala uykum var niye böyle oldum ben ya

ben de de ara ara oluyor kalbim deli gibi atıyor camdan soğuk havaya çıkıyorum azıcık rahatlıyorum neden oluyor ne yapmam lazım acaba bir de sola yatmak gerekiyor ama ben sola yatınca da kalbim sıkışıyor(

Doğrudur canım benim bebeğim küçük doğmadı 40i geçmişti 3800 falandı ama birkaç gün sonra falan fos diye 400 gramı gidiverdi doğum şişliği yani evet bir de o kilo kaybetme mevzusu var.

herkese iyi akşamlar arkadaşlar ara ara yazmıştım gruba başlarda 31 haftalık doğum yaptım bebeğim 20 gündür küvezde solunum sıkıntısı var hamilesniz dualarınız kabul olur oğlum için dua eder misiniz Yusuf yağız ismi hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 3 düşükten sonra gelen mucizem için dualarınızı bekliyorum

Dua edicem oğlun için.Allah seni mucizene kavuştursun.Amin

Canımmmm Şafi ismi ile Yusuf’a şifa olsun, inşallah bir an önce yanına gelir. Canım neden doğum oldu acaba 31 haftada

Amiin Allah razı olsun.
Canımmmm Şafi ismi ile Yusuf’a şifa olsun, inşallah bir an önce yanına gelir. Canım neden doğum oldu acaba 31 haftada
Hamileliğimin 29. Haftasında ani işitme kaybım oldu kulak çınlamam oldu hala devam ediyor bir sabah uyandım ve ani işitme kaybı oldu çok stresli günlerim oldu çok stres yaptım yavrum stresten erken doğu olduğunu düşünüyorum hareketlerini az hissedip acile gittim nst de nabzı düştü acil sezaryene alındım kulağım için ve oğlum için dua ederseniz çok sevinirim

Allah tez zamanda şifa versin inşallh sağlıkla kucağınıza alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…