2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Acaba diyorum tansiyon olduğu için uyumuşmu dinleniyor nedense doğuma alındığını düşünmüyorum

Canım rabbim sanada bebeğinede şifa versin inşallah

Acaba diyorum tansiyon olduğu için uyumuşmu dinleniyor nedense doğuma alındığını düşünmüyorum
Cansu muhakkak yazardı diye düşünüyorum, acaba doğuma mı aldılar. Ben doğuma alındı diye düşünüyorum. İnşallah hangisi hakkında hayırlı ise o olsun. Zamanımız daralıyor gerçekten. Hepimizin yardımcı olsun Allah

Canım rabbim şafi ismiyle yusuf yağıza acil şifalar versin, hiç kimseyi hiçbir zaman evladıyla imtihan etmesin

Aynen yazardı hep bilmiyorum ya ben neden öyle düşünüyorum hayırlısı neyse o olsunEvet çok az kalmış hepimize zamanında vaktinde gelsinler

Ay az önce uyumuşum cansuyu gördüm doğuma girmemişti hayırlısı bakalım görünce yazar.
Ay inşallah rüyan çıkar, inşallah doğum yapmamıştır, biraz daha bekler bebekler ama belli de olmaz tabi, ay bir yazsa inşallah içimiz rahat etse çok merak ediyorum

Kızlar çekinerek soruyorum ama 31 haftalık oldum bugün genital bölgenin üst orta kısmında yara gibi birşey çıktı elime geliyor jiletle temizlik yaptıktan sonra oldu bir kaç güne geçer 5inde randevum var zaten diyorum ama içime kuşku düştü devlete gidiyorm doktora da soramadım ne yapmalıyım birşey olur mu acaba

kıl dönmesidir yavrum

Tam hasta olmadan atlattım derken bugün yine aynıyım ağlıycam ya boğazımın ağrısı yüzünden uyandım. Azönce tuzlu su ile gargara yaptım ve viks sürdüm . Gün içinde ballı zencefilli limonlu çay da içiyorum. Başka öneri varsa alabilirim kızlar ağlıcam ya böyle bir ağrı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…