Hamileliğimin 29. Haftasında ani işitme kaybım oldu kulak çınlamam oldu hala devam ediyor bir sabah uyandım ve ani işitme kaybı oldu çok stresli günlerim oldu çok stres yaptım yavrum stresten erken doğu olduğunu düşünüyorum hareketlerini az hissedip acile gittim nst de nabzı düştü acil sezaryene alındım kulağım için ve oğlum için dua ederseniz çok sevinirim
Cansu muhakkak yazardı diye düşünüyorum, acaba doğuma mı aldılar. Ben doğuma alındı diye düşünüyorum. İnşallah hangisi hakkında hayırlı ise o olsun. Zamanımız daralıyor gerçekten. Hepimizin yardımcı olsun Allah
herkese iyi akşamlar arkadaşlar ara ara yazmıştım gruba başlarda 31 haftalık doğum yaptım bebeğim 20 gündür küvezde solunum sıkıntısı var hamilesniz dualarınız kabul olur oğlum için dua eder misiniz Yusuf yağız ismi hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 3 düşükten sonra gelen mucizem için dualarınızı bekliyorum
Cansu muhakkak yazardı diye düşünüyorum, acaba doğuma mı aldılar. Ben doğuma alındı diye düşünüyorum. İnşallah hangisi hakkında hayırlı ise o olsun. Zamanımız daralıyor gerçekten. Hepimizin yardımcı olsun Allah
Ay inşallah rüyan çıkar, inşallah doğum yapmamıştır, biraz daha bekler bebekler ama belli de olmaz tabi, ay bir yazsa inşallah içimiz rahat etse çok merak ediyorum
Kızlar çekinerek soruyorum ama 31 haftalık oldum bugün genital bölgenin üst orta kısmında yara gibi birşey çıktı elime geliyor jiletle temizlik yaptıktan sonra oldu bir kaç güne geçer 5inde randevum var zaten diyorum ama içime kuşku düştü devlete gidiyorm doktora da soramadım ne yapmalıyım birşey olur mu acaba
Kızlar çekinerek soruyorum ama 31 haftalık oldum bugün genital bölgenin üst orta kısmında yara gibi birşey çıktı elime geliyor jiletle temizlik yaptıktan sonra oldu bir kaç güne geçer 5inde randevum var zaten diyorum ama içime kuşku düştü devlete gidiyorm doktora da soramadım ne yapmalıyım birşey olur mu acaba
Tam hasta olmadan atlattım derken bugün yine aynıyım ağlıycam ya boğazımın ağrısı yüzünden uyandım. Azönce tuzlu su ile gargara yaptım ve viks sürdüm . Gün içinde ballı zencefilli limonlu çay da içiyorum. Başka öneri varsa alabilirim kızlar ağlıcam ya böyle bir ağrı yok