2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Merhaba doğum yaptınız mı acaba foktordan memnun kaldınız mı sezeryan yanlısı mi yoksa sürece mi bırakıyor deneyimlerinizi duymak isterim
Kız aylar önce yazmış ben de şimdi gidiyor sandım ya naptı acaba inşallah yazar

Ya aslında sağolsun eşim her fırsatta uyarıyor beni ailesinin yanında bir iş yapma otur dolanma ortalıkta falan diye öyleki anlasınlar diye ama malesef anlayan yok görümcem iki çocuğuyla 15 tatile gelmiş banada yatılıya geldi perişan oldum evimden tiksiniyorum şuanda gönül isterki kalkıp dip köşe temizlemek ama halim gücüm yok malesef

Karın çevresi 2 hafta geriden geliyor canım

Bende 31+4 çogu seyimi aldim ama daha hazirlamadim. Ben sezeryan olacagim için. Fazla yatacagimi dusunuyorum. Bide bebegim ya kuveze girerse diye fazla eşyalarini aldim. Bende küvez korkusuda var ya önceki bebegimi kuveze girmisti kaybetmiştik. O yuzden. Ben poşetlere koyucamda baya 4 5 büyük poşet olucak gibi duruyor .

Kızlar çantanızı hazırlayıp köşeye koyun sağlıkla sıhatle zamanında gelsin hepsi inşallah ama ne olacağımız belli değil bide artık ağırlaştık hepimizin hakkında hayırlısı

Allah yardmcn olsn cnm gorumcenin de düşmesi lazm yani

Hemşireye vereceğimiz bebek eşyalarında
-1 tane yenidoğan takım( alt-üst, eldiven, şapka,çorap, ağız mendili)
-2 adet bez,
-1 adet penye battaniye,1 tane de ince triko battaniye

Yedek kıyafetler;
-2 adet alt üst patikli takım
-1 tane patikli tulum
-2 tane iç zıbın
-çorap
-1penye ,kalın battaniye
-10 adet bez
-alt temizleme pamuğu ve ıslak mendil
-alt değiştirme bezi
-4 adet ağız mendili
-pişik kremi
-kaşık biberon

Bebek için bunları hazırladım kızlar , başka eklemem gereken var mı?

Daha kendi eşyalarımı yıkayamadım. Bugün yıkayabildiğimi yıkıycam. Pijamalarımı terziye götürmem lazım daha

Evet hem çorap hemde patikli tulum koydum busefer. Çorapsıztek tulum çok ince gelir ayakları boşta donar çocuk
Aaaa 1 dk. Çoraplı tutum da olsa ayrıca yine mi çorap vermek gerekiyor.

Bir de içine çıtçıtlı zıbın bodylerden mi yoksa yarım atler gibi zıbınlardan mı vereceksiniz?

Çıtlı çıtlı badinin üstüne tulum giyseler sadece hastane odasında iken bacakları üşümez bebeğin dimi kızlar. İlk hamilelik benim sorular saçma gelebilir gerçi 10 lu sette alt üst takım da vardı dimi ya ay kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…