2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benimde sat 31 Mayıs :) tahmini doğum 8 mart. Şubatta doğacak yüksek ihtimal ama burası iyi şubata geçmeyeceğim :)
Aa benimde 31 mayıs :)) benim de şubat görünüyor ama bende sizin gibi düşünüyorum burası daha iyi

2li yaptırmak istemediğin için mi fetal yaptırdn? Kaç bin tuttu ben ikili yaptırdım doktorum hiç fetal demedi. Benim cinsiyette belli ama görümcem biliyor sadece sürpriz yapacaklar

Tüp bebek ile hamile kalanlara olacak bu sorum, doktorunuz normal doğum olmaz zaten tüp bebek olduğu için sezaryan olacak dedi mi size hiç ?
Benim de tüp bebek ve hayır öyle bir şey söylemedi ne alaka ki gebelik oluştuktan sonra doğal gebelikle aynı takip ediliyor her şey ve ben normal doğum istiyorum gebeliğim ilerleyince bunun için kursa da gideceğim

Neden riskli başladı ne oldu kuzum? Ayda bir çağırıyor
Canım 5. Hafta kanamam başladı bir gün hastanede kaldım kanama alanım çok yoğundu ciddi bir düşük riskim vardır hatta acildeki doktor bu kesin düşer dedi, sonra kanamalarım devam etti progestan kullandım iğne oldun, kan uyuşmazlığı iğnesini ayrı oldum. Sonra kanamaların 1,5 haftadır kesildi. O yüzden 15 günde bir çağırıyor şimdi.

Bende öyle düşünüyorum ve bunu bana söyleyen mide bulantısından kötü olduğum zaman kendi doktorum izinde olduğu için farklı bir doktora gitmiştim 8. haftada oydu. Kendi doktoruma da sormayı unuttum, soracağım bir sonraki kontrolde bu şekilde söylenen başka biri var mı diye sormak istedim.

Kıyamam canım, prilam içiyor musun üzülme stres yapma sakın yumurta yemek zorunda değilsin krep dene yumurta var içinde, yada kek yap canım, kaşarlı tost çok iyi yada patates haşla canım tuzla ye, bende mide bulantısı yüzünden kuru ekmek yemekten kilo aldım ;( ekmek peynir yiyorum sürekli

Maşallah canım iyi olsun bebişler çok sevindim, canım peki hangi firmada yaptıracaksın fetal DNA’yı yurt dışına mı gidecek hemde haftaya yaptıracağım

Yok yok sadece çoğul gebelikte sezeryan tercih ediliyor ki ben ikiz de olsa normal doğum istiyordum çünkü çevremde var ikiz olup normal doğum yapan. Benim tek çocuk tabii ki her şey yolunda giderse normal doğum planlıyorum ve bunun için de dediğim gibi hamilelik yogası pilates vs kurslarına gideceğim inşallah

Aklıma baya takılmıştı o şekilde söylemesi içim rahatladı azcık bir şeye zorunda olduğunun söylenmesi insanı iyi hissettirmiyor. Kendi doktoruma da soracağım teşekkürler :)

Sağlıkla devam etsin kuzum inşallah

Ben de prilam maalesef işe yaramadı ben kilo almadım henüz çünkü yarım tost anca yiyorum tam buğday ekmeğinden bir sabah bir akşam. Ağırlıklı olarak salata yiyorum. Bende öğle yemegi alışkanlığı yok çocukluktan gelme günde iki öğün yiyoruz hep. O yüzden öğlenleri 2 saate bir farklı meyve ya da kuru yemiş yiyorum midem boş kalmasın da bulanmasın diye. Hem hamilelikten hem de katı beslenmekten kabızlık yaşıyorum o yüzden muza ara verdim şimdilik ama çok su içiyorum. Geçen günkü gibi değilim Allah'tan ama sabah yine kusma seansı yaşadım kahvaltıdan sonra o yüzden yediğimin ne kadarı verimli artık bilemiyorum

Aklıma baya takılmıştı o şekilde söylemesi içim rahatladı azcık bir şeye zorunda olduğunun söylenmesi insanı iyi hissettirmiyor. Kendi doktoruma da soracağım teşekkürler :)
Sor sor ben bahçecide oldum şimdi onun sayfasına da baktım tüp bebekte normal doğum yapamaz gibi bir şey geçmiyor aynı doğal gebelik gibi çatın uygun olmaz ya da bebek tersten gelirse ya da suyun azalmış ama açılma emaresi olmazsa gibi gibi sebeplerle sezeryan oluyor yani fark etmiyor doğal ya da tüp bebek. Ne demek canım

Bende bahçecide olmuştum :) ne günler atlatıldı şöyle bir geriye bakıyorum da zafer kazanmış gibi hissediyorum kendimi çok çaba sarf ettik bugünlere gelebilmek için

Prilam verdi doktor bi süre kullandım sersem gibi yaptı sonrasında bıraktım bulantılar azalmıştı yine başladı bu sefer daha şiddetli oluyor. Tamam canım birde öyle deniycem

Ben buğday ekmeğini hiç yiyemedim canım, beyaz ekmek yedim hep, peynirler kaşarlar hep tuzlu kraker yedim. Kuru yemiş hiç yiyemiyorum. kek yaptım sıcakken onu yiyebiliyorum. Bunlarda bana kilo aldırdı birde benim kanama alanımda var hep yattım halen yatıyorum sadece wc ye kalkıyorum bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…