Aa benimde 31 mayıs :)) benim de şubat görünüyor ama bende sizin gibi düşünüyorum burası daha iyiBenimde sat 31 Mayıs :) tahmini doğum 8 mart. Şubatta doğacak yüksek ihtimal ama burası iyi şubata geçmeyeceğim :)
2li yaptırmak istemediğin için mi fetal yaptırdn? Kaç bin tuttu13+3üm bende martın başı doğum ama birazcık erken olursa şubat annesi olucam o yüzden şubat annelerinde de varım takip de ediyorumCinsiyette belli aslında fetal dna yaptırmıştım çok şükür sonuçları çok güzel geldi doktora söylediler cinsiyeti 6eylülde randevum var o zaman artık öğrenirim herhalde
Benim de tüp bebek ve hayır öyle bir şey söylemedi ne alaka ki gebelik oluştuktan sonra doğal gebelikle aynı takip ediliyor her şey ve ben normal doğum istiyorum gebeliğim ilerleyince bunun için kursa da gideceğimTüp bebek ile hamile kalanlara olacak bu sorum, doktorunuz normal doğum olmaz zaten tüp bebek olduğu için sezaryan olacak dedi mi size hiç ?
Canım 5. Hafta kanamam başladı bir gün hastanede kaldım kanama alanım çok yoğundu ciddi bir düşük riskim vardır hatta acildeki doktor bu kesin düşer dedi, sonra kanamalarım devam etti progestan kullandım iğne oldun, kan uyuşmazlığı iğnesini ayrı oldum. Sonra kanamaların 1,5 haftadır kesildi. O yüzden 15 günde bir çağırıyor şimdi.Neden riskli başladı ne oldu kuzum? Ayda bir çağırıyor
Ben iki grubu da takip ediyorumAynı haftadayız benim de sat 2 Haziran
Bende öyle düşünüyorum ve bunu bana söyleyen mide bulantısından kötü olduğum zaman kendi doktorum izinde olduğu için farklı bir doktora gitmiştim 8. haftada oydu. Kendi doktoruma da sormayı unuttum, soracağım bir sonraki kontrolde bu şekilde söylenen başka biri var mı diye sormak istedim.Benim de tüp bebek ve hayır öyle bir şey söylemedi ne alaka ki gebelik oluştuktan sonra doğal gebelikle aynı takip ediliyor her şey ve ben normal doğum istiyorum gebeliğim ilerleyince bunun için kursa da gideceğim
Haftaya ogrencez insssSeni bırakmam zaten her şeyimizle aynıyızbir tek minnoşumun cinsiyeti kaldı o da aynıysa
Ben de böyleyim o yüzden hep kuru şeyler yiyorum maalesef haftada 1 et zorluyorum kendimi ama onun dışında akşam bile tost yiyorum tam buğday ekmeğinden bir ondan midem bulanmıyor yanına da salata ve zeytin yiyorum. Bazen tost yerine peynirli gözleme yiyorum. Ama yumurta görmeye dahi tahammülüm yok adını bile duysam midem bulanıyor.Sulu yemeklerin hiçbirini yiyemiyorum. Meyveyi çok güzel yiyorum ama normalde elma çok sevmem ama hamileliğimde elma o kadar iyi geldi ki. Onun dışında kayısı ve erik yiyorum. Kuru şeyleri dene istersen sen de bu süreç geçene kadar hem kaşar bebek için çok faydalı tost o yüzden bence iyi tercih yani yapabileceğim bir şey yok midem almıyor başka bir şeyi
Kıyamam canım, prilam içiyor musun üzülme stres yapma sakın yumurta yemek zorunda değilsin krep dene yumurta var içinde, yada kek yap canım, kaşarlı tost çok iyi yada patates haşla canım tuzla ye, bende mide bulantısı yüzünden kuru ekmek yemekten kilo aldım ;( ekmek peynir yiyorum süreklibulantı demişken az önce bulantı yüzünden ağladım kahvaltı hazırladım yumurta yaptım kokusundan yiyemedim okadar canım sıkkın ki yaşam kalitem düştü hasta gibiyim kendimi hiç mutlu hissetmiyorum. Hamileliğimin tadını çıkaramıyorum. 14. haftaya gireceğim bir gram kilo alamadım doktor artık bebek senden besleniyor yemen lazım diyor yiyemiyorum işte elinden geleni yapıyorum olmuyorkendi yaptığım yemeği yiyemiyorum
Maşallah canım iyi olsun bebişler çok sevindim, canım peki hangi firmada yaptıracaksın fetal DNA’yı yurt dışına mı gidecek hemde haftaya yaptıracağımKızlar doktordan çıktım çok şükür bebişim iyi min şükür Allahımaharaket ediyordu bu defa uzun uzun gösterdi bize İkili tarama dedi yapak ben dedim yaş 35 çok zaman yüksek çıkıyor o zaman dedi niptimi nemi o testi yapak tam belki ismini yalnış demiş ola bilirim..aradık haftaya gelib alıcaklar evden kan benden şimdi duam cevablar güzel çıksın fiyat 10 bin bu arada
Yok yok sadece çoğul gebelikte sezeryan tercih ediliyor ki ben ikiz de olsa normal doğum istiyordum çünkü çevremde var ikiz olup normal doğum yapan. Benim tek çocuk tabii ki her şey yolunda giderse normal doğum planlıyorum ve bunun için de dediğim gibi hamilelik yogası pilates vs kurslarına gideceğim inşallahBende öyle düşünüyorum ve bunu bana söyleyen mide bulantısından kötü olduğum zaman kendi doktorum izinde olduğu için farklı bir doktora gitmiştim 8. haftada oydu. Kendi doktoruma da sormayı unuttum, soracağım bir sonraki kontrolde bu şekilde söylenen başka biri var mı diye sormak istedim.
Aklıma baya takılmıştı o şekilde söylemesi içim rahatladı azcık bir şeye zorunda olduğunun söylenmesi insanı iyi hissettirmiyor. Kendi doktoruma da soracağım teşekkürler :)Yok yok sadece çoğul gebelikte sezeryan tercih ediliyor ki ben ikiz de olsa normal doğum istiyordum çünkü çevremde var ikiz olup normal doğum yapan. Benim tek çocuk tabii ki her şey yolunda giderse normal doğum planlıyorum ve bunun için de dediğim gibi hamilelik yogası pilates vs kurslarına gideceğim inşallah
Öğleden sonra gitcem kuzum doktora. Ama kendi doktorum değil. Kan tahlili verdim sabah. Sonuçlar için. Bir de soracağım işte herşeyiDaha varmış iyi sabırlısın maşallah ben olsam bugün doktorumun yanındaydım
Sağlıkla devam etsin kuzum inşallahCanım 5. Hafta kanamam başladı bir gün hastanede kaldım kanama alanım çok yoğundu ciddi bir düşük riskim vardır hatta acildeki doktor bu kesin düşer dedi, sonra kanamalarım devam etti progestan kullandım iğne oldun, kan uyuşmazlığı iğnesini ayrı oldum. Sonra kanamaların 1,5 haftadır kesildi. O yüzden 15 günde bir çağırıyor şimdi.
Amin hepimizin canım inşallahSağlıkla devam etsin kuzum inşallah
Ben de prilam maalesef işe yaramadı ben kilo almadım henüz çünkü yarım tost anca yiyorum tam buğday ekmeğinden bir sabah bir akşam. Ağırlıklı olarak salata yiyorum. Bende öğle yemegi alışkanlığı yok çocukluktan gelme günde iki öğün yiyoruz hep. O yüzden öğlenleri 2 saate bir farklı meyve ya da kuru yemiş yiyorum midem boş kalmasın da bulanmasın diye. Hem hamilelikten hem de katı beslenmekten kabızlık yaşıyorum o yüzden muza ara verdim şimdilik ama çok su içiyorum. Geçen günkü gibi değilim Allah'tan ama sabah yine kusma seansı yaşadım kahvaltıdan sonra o yüzden yediğimin ne kadarı verimli artık bilemiyorumKıyamam canım, prilam içiyor musun üzülme stres yapma sakın yumurta yemek zorunda değilsin krep dene yumurta var içinde, yada kek yap canım, kaşarlı tost çok iyi yada patates haşla canım tuzla ye, bende mide bulantısı yüzünden kuru ekmek yemekten kilo aldım ;( ekmek peynir yiyorum sürekli
Sor sor ben bahçecide oldum şimdi onun sayfasına da baktım tüp bebekte normal doğum yapamaz gibi bir şey geçmiyor aynı doğal gebelik gibi çatın uygun olmaz ya da bebek tersten gelirse ya da suyun azalmış ama açılma emaresi olmazsa gibi gibi sebeplerle sezeryan oluyor yani fark etmiyor doğal ya da tüp bebek. Ne demek canımAklıma baya takılmıştı o şekilde söylemesi içim rahatladı azcık bir şeye zorunda olduğunun söylenmesi insanı iyi hissettirmiyor. Kendi doktoruma da soracağım teşekkürler :)
Anladım canım zaten bebeğinin kalp atışı var kesesi düzgünse ölçümsel hatadır muhtemelenÖğleden sonra gitcem kuzum doktora. Ama kendi doktorum değil. Kan tahlili verdim sabah. Sonuçlar için. Bir de soracağım işte herşeyi
Bende bahçecide olmuştum :) ne günler atlatıldı şöyle bir geriye bakıyorum da zafer kazanmış gibi hissediyorum kendimi çok çaba sarf ettik bugünlere gelebilmek içinSor sor ben bahçecide oldum şimdi onun sayfasına da baktım tüp bebekte normal doğum yapamaz gibi bir şey geçmiyor aynı doğal gebelik gibi çatın uygun olmaz ya da bebek tersten gelirse ya da suyun azalmış ama açılma emaresi olmazsa gibi gibi sebeplerle sezeryan oluyor yani fark etmiyor doğal ya da tüp bebek. Ne demek canım
Prilam verdi doktor bi süre kullandım sersem gibi yaptı sonrasında bıraktım bulantılar azalmıştı yine başladı bu sefer daha şiddetli oluyor. Tamam canım birde öyle deniycemKıyamam canım, prilam içiyor musun üzülme stres yapma sakın yumurta yemek zorunda değilsin krep dene yumurta var içinde, yada kek yap canım, kaşarlı tost çok iyi yada patates haşla canım tuzla ye, bende mide bulantısı yüzünden kuru ekmek yemekten kilo aldım ;( ekmek peynir yiyorum sürekli
Ben buğday ekmeğini hiç yiyemedim canım, beyaz ekmek yedim hep, peynirler kaşarlar hep tuzlu kraker yedim. Kuru yemiş hiç yiyemiyorum. kek yaptım sıcakken onu yiyebiliyorum. Bunlarda bana kilo aldırdı birde benim kanama alanımda var hep yattım halen yatıyorum sadece wc ye kalkıyorum bakalım ne olacakBen de prilam maalesef işe yaramadı ben kilo almadım henüz çünkü yarım tost anca yiyorum tam buğday ekmeğinden bir sabah bir akşam. Ağırlıklı olarak salata yiyorum. Bende öğle yemegi alışkanlığı yok çocukluktan gelme günde iki öğün yiyoruz hep. O yüzden öğlenleri 2 saate bir farklı meyve ya da kuru yemiş yiyorum midem boş kalmasın da bulanmasın diye. Hem hamilelikten hem de katı beslenmekten kabızlık yaşıyorum o yüzden muza ara verdim şimdilik ama çok su içiyorum. Geçen günkü gibi değilim Allah'tan ama sabah yine kusma seansı yaşadım kahvaltıdan sonra o yüzden yediğimin ne kadarı verimli artık bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?