2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yok kuzum benim 9+5 bugün
Minnoşşşş büyüyor annesi, maşallah inşallah doğum yaptığımız günleride konuşuruz, benim yarın kontrolüm var riski başladığı için doktor beni 15 günde bir çağırıyor acaba hep böyle mi devam edecek ? Seni kaç gün bir çağırıyor canım

Bence kan yurtdışına gitsin ya. Bu işi en iyi yapan Amerika değil mi? Kendi tanı merkezlerindeki doğruluk payı güvenilir mi?
Bende öyle düşünüyorum canım banada Atakent Acıbadem için iyi şeyler söylediler doğumu falan çok güzelmiş. Yarın kontrolüm var olmadı doktorlar konuşacağım yurt dışına giden firma ile yaptırmak istediğimi söyleyeceğim

Ben doktorumdan çok memnunum. Kanamamdan dolayı bir gün hastanede yatmak zorunda kaldığımda doğum katındaydım gerçekten herkes prensesler gibi doğurup geliyordu. rabbim bize de o günleri göstermeyi nasip etsin

Ben doktorumdan çok memnunum. Kanamamdan dolayı bir gün hastanede yatmak zorunda kaldığımda doğum katındaydım gerçekten herkes prensesler gibi doğurup geliyordu. rabbim bize de o günleri göstermeyi nasip etsin
Amin inşallah canım benim doktorumda özel kliniği var anlaşmalı olduğu hastaneler var bakalım canım nasıl olacak inşallah o güleri görürüz. O günlere geliriz de şu bulantılarım geçse diyorum hamile olduğumu anlasam artık keyfini yaşasam

Benim gibi 12+4 gibi olan var mı? Benim sat 2 Haziran olduğu için çok öndeyim. Şubat annelerine girsem de olur gibi
Benim sat 3 haziran normalde 12+3 ama bebiş önden gittiği için 13+1iz şu an ve bence şubatta gelecek benim bebiş bizim gende hiç 40. hafta doğuran yok hep 38lerde geliyor bebisler ama hiç belli olmaz ben burada başladım burada devam ettim bakalım da ben de şubata bakayım bakalım neler oluyormuş orada önde olunca her şeyi biz bilmemiz gerekiyor ama bizden önde birileri olsa bize de rehber olur özellikle benim gibi ilk gebeliği olanlar için

bulantı demişken az önce bulantı yüzünden ağladım kahvaltı hazırladım yumurta yaptım kokusundan yiyemedim okadar canım sıkkın ki yaşam kalitem düştü hasta gibiyim kendimi hiç mutlu hissetmiyorum. Hamileliğimin tadını çıkaramıyorum. 14. haftaya gireceğim bir gram kilo alamadım doktor artık bebek senden besleniyor yemen lazım diyor yiyemiyorum işte elinden geleni yapıyorum olmuyor kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum

Kızlar doktordan çıktım çok şükür bebişim iyi min şükür Allahımaharaket ediyordu bu defa uzun uzun gösterdi bizeİkili tarama dedi yapak ben dedim yaş 35 çok zaman yüksek çıkıyor o zaman dedi niptimi nemi o testi yapak tam belki ismini yalnış demiş ola bilirim..aradık haftaya gelib alıcaklar evden kan benden şimdi duam cevablar güzel çıksınfiyat 10 bin bu arada

Ben de böyleyim o yüzden hep kuru şeyler yiyorum maalesef haftada 1 et zorluyorum kendimi ama onun dışında akşam bile tost yiyorum tam buğday ekmeğinden bir ondan midem bulanmıyor yanına da salata ve zeytin yiyorum. Bazen tost yerine peynirli gözleme yiyorum. Ama yumurta görmeye dahi tahammülüm yok adını bile duysam midem bulanıyor. Sulu yemeklerin hiçbirini yiyemiyorum. Meyveyi çok güzel yiyorum ama normalde elma çok sevmem ama hamileliğimde elma o kadar iyi geldi ki. Onun dışında kayısı ve erik yiyorum. Kuru şeyleri dene istersen sen de bu süreç geçene kadar hem kaşar bebek için çok faydalı tost o yüzden bence iyi tercih yani yapabileceğim bir şey yok midem almıyor başka bir şeyi

Benim gibi 12+4 gibi olan var mı? Benim sat 2 Haziran olduğu için çok öndeyim. Şubat annelerine girsem de olur gibi
13+3üm bende martın başı doğum ama birazcık erken olursa şubat annesi olucam o yüzden şubat annelerinde de varım takip de ediyorum Cinsiyette belli aslında fetal dna yaptırmıştım çok şükür sonuçları çok güzel geldi doktora söylediler cinsiyeti 6eylülde randevum var o zaman artık öğrenirim herhalde

Son düzenleme:
Neden riskli başladı ne oldu kuzum? Ayda bir çağırıyor

Anladım kendi doktor muayenen ne zaman o daha iyi bakar
Eylül 11 gibi gidecektim normalde kuzum
Oyyy gözünaydın kuzum

Tüp bebek ile hamile kalanlara olacak bu sorum, doktorunuz normal doğum olmaz zaten tüp bebek olduğu için sezaryan olacak dedi mi size hiç ?

Seni çok iyi anlıyorum. Evet meyve iyi geliyor kuru şeyler iyi geliyor ama ben artık biraz normal tencere yemeği yemek istiyorum. Yemek yiyenlere çok özeniyorum. Birde çevremde kimse beni anlamıyor sanki bilerek yapıyormuşuz gibi.
Kuru şeyler yemeğe devam ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…