İnşallah canım benim ilk denememdi ama o bile çok zorluydu çok hak ettik bugünleri ..Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)
İnşallah kuzum
Canım benim doktorum genoksu öneriyor sanırım bend orda yaptıracağımAmin canım.Ben sormadımda nereye göndericekler ama genoteks yazıyor hiç bilmiyorum iyimi kötümü firma
Genoksun canım Ankara’da kendi tanı merkezi var orda bakılıyormuş benim doktorum çok güvenli bir firma dedi zaten benim doktorumda çok detaycı biri . Benden ona güveneceğim aslında randevum yarında acil doğumları olmuş yarın cumaya aldılar cuma günü 10+3 olacağız konuşacağım bendeAmin canım.Ben sormadımda nereye göndericekler ama genoteks yazıyor hiç bilmiyorum iyimi kötümü firma
Tamam o zaman sıkıntı yok güzel sonuçlar alırız Allahın izniyleCanım benim doktorum genoksu öneriyor sanırım bend orda yaptıracağım
Bende senin gibiyim hareketliydim eşimde öyle şimdi ben dışarı adım atmıyorum saç baş aynaya bile bakmıyorum sadece yüzümü yıkıyorum o da uyanınca okadar. Geçecek inşallah canım maşallah büyüyorlar büyürken bizi de biraz yoruyorlar. Bazen bende geçmeyecek diye korkuyorumBirde canım yiyebiliyorsan sert yağlı peynir ye ekmekle beyaz ekmekle, tam buğday bana iyi gelmedi çok midem bulandı. Çok hareketli biriydim ben şimdi yatakla yatıyorum resmen enerjim hiç yok paspal paspal geziyorum kendimi iyi bile hissetmiyorum düzelir mi bu durum bilmiyorum geçmeyecek gibi geliyor bana bugün tam 10 haftalık olduk sata göre 11 haftalık
Yaaa o zaman iyiymiş rahatladım şimdi..çünkü ben pek araştırmadımGenoksun canım Ankara’da kendi tanı merkezi var orda bakılıyormuş benim doktorum çok güvenli bir firma dedi zaten benim doktorumda çok detaycı biri . Benden ona güveneceğim aslında randevum yarında acil doğumları olmuş yarın cumaya aldılar cuma günü 10+3 olacağız konuşacağım bende
Yaa cok iyi benim gittigim hastanede detayli ultrasonda 3d 4d goruntu varmis sadeceDirek doktorumun kendi cihazı öyle Allah a şükür kese görüntüsü diğer görüntüleri hepsi böyle net doktorum da çok iyi
Benim de 12+1 cumartesi tekrar doktora gideceğim.Benim gibi 12+4 gibi olan var mı? Benim sat 2 Haziran olduğu için çok öndeyim. Şubat annelerine girsem de olur gibi
Ay canım inşallah güzel günlerimizide konuşuyor oluruz, insallah en kız zamanda hareketli günlerimiz gelir. Bol iştahlı bol hareketli enerjikBende senin gibiyim hareketliydim eşimde öyle şimdi ben dışarı adım atmıyorum saç baş aynaya bile bakmıyorum sadece yüzümü yıkıyorum o da uyanınca okadar. Geçecek inşallah canım maşallah büyüyorlar büyürken bizi de biraz yoruyorlar. Bazen bende geçmeyecek diye korkuyorum
Benim hamileliğin başından beri regl sancım devamNasıl gidiyor kasık sancıların var mı
Ayyyy bebişlerin cinsiyetini çok merak ediyorum yaaaa . Öğrendikçe yazın kızlarHaftaya ogrencez insss
Ay benden merak içindeyim, gerçekten önceliğim sağlık eşim çok erkek istiyor ama kız istiyorum annemin adını koymak istiyorum Allah nasip ederse tabiAyyyy bebişlerin cinsiyetini çok merak ediyorum yaaaa . Öğrendikçe yazın kızlar
Geçende instada bi videoya denk geldim . Görümcem ve kv’m mutfakta iş yaparken ben diyeBenim de kanama alanım var bana da hep yat denilmişti o yüzden ben de hep yattım ama çok şükür bebek büyüyünce doktor artık çok yatma da çok kalkma da dedi yeni kanama alanlarım var bebeğin üstünde ve solunda, eski kanama alanlarım geçti ama yenileri oluşmuş. Pıhtı oluşmasın dedi o yüzden sürekli yatma dedi bana doktor. Ama çok uzun yürüme de dedi. Temizlik hala yasak ama yemeğini ve günlük işlerini yapabilirsin dedi ama mutfağa giremiyorum dolabın içi bile kokuyor o yüzden yemek işleri hala eşimde temizlik için annem gelip gidiyor. Ben boş boş dolanıyorum.
Allah sağlıklı evlat versin canım benimAy benden merak içindeyim, gerçekten önceliğim sağlık eşim çok erkek istiyor ama kız istiyorum annemin adını koymak istiyorum Allah nasip ederse tabi
Gönlüne göre versin Allah’ım canım ama senin erkek hep öyle doğuyor içime, ama gönlünden geçen nasip olsun inşallah. Ben annemi çok erken kaybettim o yüzden onun adıyla yaşasın çok istiyorum.Allah sağlıklı evlat versin canım benimben de çok çok çok kız istiyorum ama dün ultrason fotosunda sanırım küçük bir pipi gördüm hatta buraya da atmıştım
Maşallah canım çok sevindim iyi olmanızaKızlar geldim hastaneden. Çok şükür iyiymiş bebek. Kanama alanı da yokmuş. Yorulma dedi yat, ilişki yasak, bol su iç dedi. Artarsa hemen gel dedi. Düşük önleyici iğne yapıldı. Kafamı karıştıran şu ki 8 küsür dedi bebek için benim zaten geç döllenme işe 9+4 dü bugün. Kalp atışı varsa sorun değil bu yavaş büyüyordur diyor. Ama ben endişe etmedim değil. Bir de bebek zıplıyordu gösterdi banaçok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ama bu hafta konusu canımı sıktı @canbebek8 Niqu biryenianneadayi B Buddy x berenikaa
Oy hoşgelmiş paşamız maşallah canım çok sevindim sağlıklı kucağına al inşallahKızlar benim erkek %95 dedi geçen kontrolde ben buradan paylaşmayı unuttum
Aslında günlük pedimi her wc girdiğimde değişiyorum zaten 30 dk da bir wc deyim akıntı olduğu için bekletemiyorum ama şimdi pedsiz biraz bakacağım etki edecek mi sürekli çamaşır değişirimSıklıkla değiştirirsen, bir günde 1 pedle yetinmezsen sıkıntı yok, pamuk yüzeyi olanları alabilirsin ben öyle yapıyorum
Yaa başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallahGönlüne göre versin Allah’ım canım ama senin erkek hep öyle doğuyor içime, ama gönlünden geçen nasip olsun inşallah. Ben annemi çok erken kaybettim o yüzden onun adıyla yaşasın çok istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?