2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Amin canım.Ben sormadımda nereye göndericekler ama genoteks yazıyor hiç bilmiyorum iyimi kötümü firma
Genoksun canım Ankara’da kendi tanı merkezi var orda bakılıyormuş benim doktorum çok güvenli bir firma dedi zaten benim doktorumda çok detaycı biri . Benden ona güveneceğim aslında randevum yarında acil doğumları olmuş yarın cumaya aldılar cuma günü 10+3 olacağız konuşacağım bende

Bende senin gibiyim hareketliydim eşimde öyle şimdi ben dışarı adım atmıyorum saç baş aynaya bile bakmıyorum sadece yüzümü yıkıyorum o da uyanınca okadar. Geçecek inşallah canım maşallah büyüyorlar büyürken bizi de biraz yoruyorlar. Bazen bende geçmeyecek diye korkuyorum

Yaaa o zaman iyiymiş rahatladım şimdi..çünkü ben pek araştırmadım

Ay canım inşallah güzel günlerimizide konuşuyor oluruz, insallah en kız zamanda hareketli günlerimiz gelir. Bol iştahlı bol hareketli enerjik

Geçende instada bi videoya denk geldim . Görümcem ve kv’m mutfakta iş yaparken ben diye bu aralar mutfakta eşimin Yanında bende öyleyim ya hahahah

Ay benden merak içindeyim, gerçekten önceliğim sağlık eşim çok erkek istiyor ama kız istiyorum annemin adını koymak istiyorum Allah nasip ederse tabi
Allah sağlıklı evlat versin canım benim ben de çok çok çok kız istiyorum ama dün ultrason fotosunda sanırım küçük bir pipi gördüm hatta buraya da atmıştım

Allah sağlıklı evlat versin canım benim ben de çok çok çok kız istiyorum ama dün ultrason fotosunda sanırım küçük bir pipi gördüm hatta buraya da atmıştım
Gönlüne göre versin Allah’ım canım ama senin erkek hep öyle doğuyor içime, ama gönlünden geçen nasip olsun inşallah. Ben annemi çok erken kaybettim o yüzden onun adıyla yaşasın çok istiyorum.

Maşallah canım çok sevindim iyi olmanıza bence de haftayı şuan kafana takma kimi sata göre önce kimisi geriden geliyor gibi ama ilerleyen aylarda bence haftamız sat ile eşitlenecek diye düşünüyorum geriden gelmesi bebeğin sağlıksız olduğunu göstermez ölçümleri kese boyu iyiyse bebekte iyiyse bak zaten hareketlenmiş bile hiç dert etme rahat ol

Sıklıkla değiştirirsen, bir günde 1 pedle yetinmezsen sıkıntı yok, pamuk yüzeyi olanları alabilirsin ben öyle yapıyorum
Aslında günlük pedimi her wc girdiğimde değişiyorum zaten 30 dk da bir wc deyim akıntı olduğu için bekletemiyorum ama şimdi pedsiz biraz bakacağım etki edecek mi sürekli çamaşır değişirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…