2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Prilam verdi doktor bi süre kullandım sersem gibi yaptı sonrasında bıraktım bulantılar azalmıştı yine başladı bu sefer daha şiddetli oluyor. Tamam canım birde öyle deniycem
Birde canım yiyebiliyorsan sert yağlı peynir ye ekmekle beyaz ekmekle, tam buğday bana iyi gelmedi çok midem bulandı. Çok hareketli biriydim ben şimdi yatakla yatıyorum resmen enerjim hiç yok paspal paspal geziyorum kendimi iyi bile hissetmiyorum düzelir mi bu durum bilmiyorum geçmeyecek gibi geliyor bana bugün tam 10 haftalık olduk sata göre 11 haftalık

Benim de kanama alanım var bana da hep yat denilmişti o yüzden ben de hep yattım ama çok şükür bebek büyüyünce doktor artık çok yatma da çok kalkma da dedi yeni kanama alanlarım var bebeğin üstünde ve solunda, eski kanama alanlarım geçti ama yenileri oluşmuş. Pıhtı oluşmasın dedi o yüzden sürekli yatma dedi bana doktor. Ama çok uzun yürüme de dedi. Temizlik hala yasak ama yemeğini ve günlük işlerini yapabilirsin dedi ama mutfağa giremiyorum dolabın içi bile kokuyor o yüzden yemek işleri hala eşimde temizlik için annem gelip gidiyor. Ben boş boş dolanıyorum.

kesinlikle tam buğday bende de inanılmaz bulantı yaptı beyaz ekmek peynir candır

kesinlikle tam buğday bende de inanılmaz bulantı yaptı beyaz ekmek peynir candır
Aynen canım ben onu fark ettim ne zaman sabah öğüne buğday ekmeği işe başlasam soluğu lavoboda aldım, ya beni mahveden kuru bulantı en azından kusunca azıcık rahatlıyorsun ama kuru bulantı beni mahvetti birde unuttum beyaz leblebi bana en azından birazda olsa iyi geldi

Bende bahçecide olmuştum :) ne günler atlatıldı şöyle bir geriye bakıyorum da zafer kazanmış gibi hissediyorum kendimi çok çaba sarf ettik bugünlere gelebilmek için
Evet, çok acılıydı benim için de hele ki negatif sonuçlardan sonra tekrar gitmek zorunda kalmak... Çok gözyaşı döktüm o bekleyiş zamanlarında. 4. denememde oldu benim onda bile hep kaybedecek korkusu yaşadım, inanamadım çok şükür Rabbime kucağımıza alacağımız günleri de görürüz inşallah

bende böyleyim sürekli kusmuyorum ama devamlı bulantım var yalnız kusmaya başladığımda da fena oluyorum önü arkası kesilmiyor

Benimde canım kesenin yanında var baya çoktu azaldı bı hafta mide bulantım pik yapınca bu hafta progestana ara var dedi birde grip olunca, benimde hersey eşimde annem yok vefat etti benim, banada ev içinde yürü dedi ama kalkamıyorum bende insallah bu zamanlarımız bir an önce geçer de güzel günlermizi konuşuruz iştahlı iştahlı

bende böyleyim sürekli kusmuyorum ama devamlı bulantım var yalnız kusmaya başladığımda da fena oluyorum önü arkası kesilmiyor
Senin kaçıncı hafta canım, kıyamam ya çok zor gerçekten nasıl geçecek bilmiyorum. 12 hafta geçer yada 16 haftadan sonra geçer diyorlar kv eşimde 9 ay kusmuş diyorum beni korkutma

Senin kaçıncı hafta canım, kıyamam ya çok zor gerçekten nasıl geçecek bilmiyorum. 12 hafta geçer yada 16 haftadan sonra geçer diyorlar kv eşimde 9 ay kusmuş diyorum beni korkutma
benim bugün tam 9 hafta oldu benim 1 saat iyiysem 5 saat kötü oluyorum, valla benim annem, anneannem halam teyzem babaannem hepsi çok ağır geçirmişler midesel olarak halam defalarca hastanelik olmuş istifra edip vitaminsiz kalmaktan insallah öyle olmam

Bana doktorum kız derim suanda dedi ve ultrason cihazı 4 boyutlu renkli ultrason her kontrolumde o şekilde bakıyor bakalım birdahaki kontrolde netleşir dedi
Yaaa eveeet ben senin ultrasonunu cok sevmistim cok netti doktorun ultrason cihazi mi oyle yoksa sen ozel bi goruntuleme merkezine falan mi gittin kuzum

Bana progestana ara verdirmedi şimdilik 16. haftaya kadar devam o zaman kanama alanı durumuna göre devam edip ya da etmeyeceğim. Ama benim yutarak değil fitil olarak alıyorum alttan. Inşallah inşallah ah o günler gelse ama bence 14ten sonra rahatlayacağız öyle enerji veriyorum

Ben öyle oldum canım gecen hafta bağışıklığım çöktü serum takıldım ateşim 39 oldu, antibiyotik başladı doktor düşün, mide bulantısından 3 kez serum takıldım dün bile gitmeyi düşündüm mahvoldum su bile içemiyordum

Kuzum inşallah inşallah

İnşallah canım benim ilk denememdi ama o bile çok zorluydu çok hak ettik bugünleri ..Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)

2li yaptırmak istemediğin için mi fetal yaptırdn? Kaç bin tuttu ben ikili yaptırdım doktorum hiç fetal demedi. Benim cinsiyette belli ama görümcem biliyor sadece sürpriz yapacaklar
Doktorum fetal dna yı önerdi o yüzden birde içim rahat etsin diye açıkçası kendisi de zamanında fetal dna yokken eşine amniyosentez yaptırmış riskleri de göze alaraktan 8600civarı tuttu kred kartına 3 taksitle ödeme yaptım nakitte biraz daha düşecekti fiyatı doktorum dolayısıyla. Benimde kız kardeşim süpriz yapmayı çok istiyor ben açıkçası çok da merak etmiyorum cinsiyetini kız erkek fark etmiyor bana doğuma kadar öğrenmesem de olur diyorum Ama onlar cinsiyet partisi yapalım falan diyorlar eğer kabul edersem bana da süpriz olacak yoksa haftaya öğrenirim

Maşallah canım iyi olsun bebişler çok sevindim, canım peki hangi firmada yaptıracaksın fetal DNA’yı yurt dışına mı gidecek hemde haftaya yaptıracağım
Amin canım.Ben sormadımda nereye göndericekler ama genoteks yazıyor hiç bilmiyorum iyimi kötümü firma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…