2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Enfeksiyon mu var acaba? Akıntı çok sıkıntı gelmedi bana ya benim sürekli değişiyor ağrılarını bilemiycem. Eğer ağrım yoksa beklerdim ben sanırım randevumu
regl sancısı gibi kasıktan giriyor arada, sanırım enfeksiyon var ondan giriyor. Enfeksiyon tehlikeli değil mi kız? Gideyim mi bekliyim mi sence randevuyu?

regl sancısı gibi kasıktan giriyor arada, sanırım enfeksiyon var ondan giriyor. Enfeksiyon tehlikeli değil mi kız? Gideyim mi bekliyim mi sence randevuyu?
Enfeksiyon derken mantar enfeksiyonu demek istedim ne bileyim doktorlar çok önemsemiyor onu ama ağrın hala varsa git istersen. Acilde iki dk bakarlar idrar testine falan. Ağrım var dersen nst bakma ihtimalleri de var, için rahatlar

Canım sarı ise enfeksiyondan oluyor benımde öyleydi mahvoldum sonra yeşile doğru dönmüştü. Yarına randevu al bence geç olmadan kontrol etsin doktorun

yok kız mantar olunca.kaşıntım da oluyor ama kaşıntı yok işte. Sarımsı ve yeşilimsi akıntı tehlikeli yazıyor googleda. Gidicem ya içim rahatlar en azından

canım randevu en erken 5 gün somra
Yarın acilden giriş yaptırıp girebılırsın aradan hemsiresine soylersen alır yani acil olmasa gelmezdim fln dersin bu arada acilde kan ve idrar baktırırsın ben öyle yapmıştım almama gibi bir lüksleri yok çünkü takıp li hastasısın

yok kız mantar olunca.kaşıntım da oluyor ama kaşıntı yok işte. Sarımsı ve yeşilimsi akıntı tehlikeli yazıyor googleda. Gidicem ya içim rahatlar en azından
Benim hep sari ve yeşilimsi o şekil afedersin tiksiniyorum artık o renkte olmasından. Ama koku, kaşıntı hiçbir şey yok. Doktora arada fitil yazdiriyorum kullanıyorum düzeliyor, birkaç hafta sonra yeniden tekrarlıyor maalesef

benim ilk defa böyle oluyor beyaz akıntı hep vardı ama dediğin gibi yeşilimsi gelince midem bulandı. Kasık ağrısı dışında da belirti yok belki de geçmek üzeredir kaç gündür çekiyorum ağrıyı

Yarın randevum var ama bu defa farklı bir heyacan var bende her kes benden sezeryan gününü bekliyor sanki oğluşum iyi kilo almışta durun diyorum daha küçücük..yarın annesini sevindirsin
Yarın benimde randevum var canım 11:30 da güzel haberler alalım

yarın gitmeye karar verdim canım. Sen nasıl oldun kızz griptin en son
Kız bu sefer çok hafif atlativerdim elhamdülillah. Hasta olduğumu anlar anlamaz sarımsak+bal , zencefil zerdeçallı karabiberli çay, sirkeli su, propolis falan içtim sonra sabaha pek bir şeyim kalmamıştı. Bugün de hiç yok gibi aman gelmesin tekrar inşallah amiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…