Kız bu sefer çok hafif atlativerdim elhamdülillah. Hasta olduğumu anlar anlamaz sarımsak+bal , zencefil zerdeçallı karabiberli çay, sirkeli su, propolis falan içtim sonra sabaha pek bir şeyim kalmamıştı. Bugün de hiç yok gibi aman gelmesin tekrar inşallah amiin
Kızlar her gün bi şey oluyo ya benim kaç gündür regl aürısı gibi ağrılarım oluyprdu bugünde sümüksü akıntı başladı. Bildiğimiz sarı sümük gibi. Randevum da 5 gün sonra şu an acile gitsem mi.en azından bakarlar bi. Tecrübesiz olunca ne yapacaüını da bilemiyo insan
Benim hep sari ve yeşilimsi o şekil afedersin tiksiniyorum artık o renkte olmasından. Ama koku, kaşıntı hiçbir şey yok. Doktora arada fitil yazdiriyorum kullanıyorum düzeliyor, birkaç hafta sonra yeniden tekrarlıyor maalesef
Yok canım progestan kullanıyorum başından beri ama 6. Aya kadar yoktu ondan sonra çok nadir görüyordum ama artık hergün görüyorum afedersiniz sümüksü bazen sarı bazen beyaz çok katı ama
Kızlar her gün bi şey oluyo ya benim kaç gündür regl aürısı gibi ağrılarım oluyprdu bugünde sümüksü akıntı başladı. Bildiğimiz sarı sümük gibi. Randevum da 5 gün sonra şu an acile gitsem mi.en azından bakarlar bi. Tecrübesiz olunca ne yapacaüını da bilemiyo insan
Yok canım progestan kullanıyorum başından beri ama 6. Aya kadar yoktu ondan sonra çok nadir görüyordum ama artık hergün görüyorum afedersiniz sümüksü bazen sarı bazen beyaz çok katı ama