2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ay gelmez insallah. Her zaman hasta olmak kötü de hamileyken apayrı

Reactions: The
Kızlar benim akıntım coştu aynı tarif ettiğiniz gibi idrarda veriyorum her seferinde bişey çıkmıyor yanma kaşınma kokuda yok artık alıştım gibi

Kızlar bugün karnım çok gergin ve sertti ağrıda eşlik etti kasılma sanırım yarın randevum var dayanmaya çalıştım ama artık çok zorluyor ya

Kızlar benim akıntım coştu aynı tarif ettiğiniz gibi idrarda veriyorum her seferinde bişey çıkmıyor yanma kaşınma kokuda yok artık alıştım gibim
Su gibi mi oluyor benim çok artınca öyle oluyor bir de ya çok gıcık bir şey

Su gibi mi oluyor benim çok artınca öyle oluyor bir de ya çok gıcık bir şey
Yok canım progestan kullanıyorum başından beri ama 6. Aya kadar yoktu ondan sonra çok nadir görüyordum ama artık hergün görüyorum afedersiniz sümüksü bazen sarı bazen beyaz çok katı ama

Reactions: The
Kuzum ben hamile kaldığım günden beri o sümüksü akıntım var ve hiç geçmiyor normalmis ama

Yok canım progestan kullanıyorum başından beri ama 6. Aya kadar yoktu ondan sonra çok nadir görüyordum ama artık hergün görüyorum afedersiniz sümüksü bazen sarı bazen beyaz çok katı ama
Hayırlısıyla doğumdan sonra geçiyor bu akıntılar ya ondan teselli buluyorum ben de

Kızlar sebamedin pişik kremi nasıl ebebekte indirimde bebek çantası için alayım diyorum küçüğünden de nasıl bilemedim

13 kilo aldım, çok ağırlaştım ama, boyumda 160,sırt ağrım kaburga ağrımdan başladı, zorlanmaya başladım artık
Kuzum bizde birde şeker var benimde 13,500 oldu toplamda birde o kadar dikkat ediyoruz etmesek ne olacak acaba sonumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…