Çok şükür mide yanmam yok benimki kel olucak bu gidişleKuzum benimde aynı öyle ama öyle güzel oluyor ki bak dene bende oturarak uyunur mu ya dedim ne mide yanması ne bulantı ne baskı hiçbir şey hissetmedimsol bebek kafası kaburgalarımda sol tarafımda çok kötü baskı yapıyor yatamıyorum asla nefesimi kestiği için sola göbeğimi atıp sırtıma yastık koyuyorum sola dönük oturarak yatıyorum yeni stilim
Hahhahaha kaderdaşım bu sefer olacakKız pazartesi ben yine ordayım
Zor kuzum ama insan şükrediyor işte bir şekilde Rabbim hepimize güç kuvvet veriyorÇok şükür mide yanmam yok benimki kel olucak bu gidişleayyy sende daha zor ya bana tüp bebekte doktor 2 tane embriyo koyarken eşim nasıl seviniyordu ikisi birden gelicek diye ama ben korkuyordum şimdi seni görünce anladımki gerçekten zormuş ama sonu güzel oluyor
Tutmadı ya 11:45 muayene ondan bi yarım saat önce gelirimHahhahaha kaderdaşım bu sefer olacak14:00 de kontrolüm var 13:00 de nst senin?
Her yerimizden gıcır gıcır sesler geliyor gibi hissediyorumEl ve ayak ödemi çok yordu beni ya resmen parmaklarım acıyor artık herkesin bi yerinde bi sorunu var
Oo bu sefer çok var canım saatTutmadı ya 11:45 muayene ondan bi yarım saat önce gelirim
Kaçta canım randevun güzel haberlerle gel inşallah bir de yarın kaç haftaYarın randevum var ama bu defa farklı bir heyacan var bendeher kes benden sezeryan gününü bekliyor sanki oğluşum iyi kilo almışta durun diyorum daha küçücük..yarın annesini sevindirsin
Hissedilen ahajhakdjsjaHer yerimizden gıcır gıcır sesler geliyor gibi hissediyorum
AminKaçta canım randevun güzel haberlerle gel inşallah bir de yarın kaç hafta
Kuzum nasıl özel orasıKızlar bu saat oldu doktorum hala bir gelip görmedi acaba çıkış mı istesem eve gitsem?
Tansiyon ölçmeyi bile bilmiyor hemşireler yine sinir stres olduğum bir gün.
Nst çekilmedi bu sabah ilgi sıfır yani.
Bi antibiyotik veriyorlar 10 mg küçük bir serum içinde bir de ilaçlı hava o kadar. Tansiyon ilacım zaten benim kendi ilacım sabah akşam veriyorlar yani ekstra yaptıkları hiçbir tedavi yok arada bi parol takıyorlar tansiyonum yüksek ama ölçüp gidiyorlar sadece. Eşimde çıkış mı istesek bunları evde biz de yaparız zaten diyor gribimde en ufak bir rahatlama yok kaç gün oldu. Sizce napsam?
Doktorum yoğunmuş onun odaya gelmesi iş çıkışı olur kesin 5-6
Cnm guzelce dinlen, yine söylüyorum iş eşinde bitiyor, eşinin onlara tavrında bitiyor cnm.Amin inşallah kuzumdoktorum bugün tahmini 34-35 arası doğarlar kiloları da 2600 görürüz bir sıkıntı olmazsa o süreçte dedi şuan zaten 33. Haftadayız. Hayırlısı bakalım artık
Eşime dedim zaten eve kimseyi çat kapı istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum şurada yarına ne olacak belli değil zamanlarımızı sakin yatarak kaliteli güzel dinlenerek geçirelim gerilmeyelim dedim hastaneden çıkarken uyardım. Başıma gelecekleri biliyorum bi insan çat kapıya başladıysa sınırlarını ihlal etmeye geçmiş olsun evine de çay kapı gelir başka yere de o yüzden baştan o sınırı korumuşum zaten 3 yıldır buna son veremembir de ben aşırı evde rahat bir insanım yani o an don atlette gezebilirim pantolonlada sağ solum hiç belli değil bir de evimde sinir stres ay biri kapıyı çalarsa diye oturup diken üstünde bekleyemem. Arar yarın geliyoruz şu saatte der buyursun tabi halim varsa karşılarım
Ay bi de hamile hamile yetmez o yemek deKesinlikle kuzum yemek tamam tuzsuz ama porsiyon aşırı az. Sabah sadece kuru kayısı ceviz salatalık yumurta domates çay veriyorlar bir de kepek ekmeği yani en azından ende tuzsuz peynir alırım porsiyon daha fazla yiyorum bunaldım dedim evde de aynı şeyleri yapabileceksem çıkarın beni
İnşallah kuzum zaten 4 gün sonra yine kontrole çağırdı Allahın izniyle
Kesinlikle zaten doktorum da ben Max 2 haftanın sonunda hala kilo almazsa bebek o zaman sezeryan planlarım demişti yani bana da hep ani karar vermeyelim yarın da bi kilosuna bakalım işte 2 gün daha bekleyelim bi bakalım falan dedi hep hiç aa tamam kesin kilo almıyor hadi sezeryana hazırlayalım demedi çok şükür temkinli ilerledik. Hatta nebülizatör aldım hocam içine izotonik su koyup evde buhar vereyim dedim reçeteli ilaçlı serum yazdılar aldıysan cihaz bunu maskede al içine koy öyle hava yap dedi bakalım yarın inşallah bana teslim edilecek maskede aldık ucuna takmak için bir de antibiyotik verdiler 5 günlük ilaç 500 mg onu kullanıcam
Hiç sorma canım normalde hep 2. Katta kaldım orası doğum katı mis gibiydi ama bu son kaldığım odalar dolu diye bir de göğüs hastalıkları doktoru baktığı için 1. Kata verdiler o yüzden bilgisizliklerine veriyorum olaydan bi haberler yani çok kötülerdi şikayet ettik zaten hem doktorumuza hem hastane yönetimineKuzum nasıl özel orasıben fakülte hastanesindeydim. Saatte 1 ölçtüler. Hatta kolumda hep takılıydı bi şey alet kendi kendine de sürekli ölçüyordu. Hemşireler nöbet değişiminde mutlaka odaya gelip birbirlerine bilgi veriyordu. O kadar da para veriyorsunuz oraya
Aynen canım o yüzden eşime söylüyorum ama o da ailesinin huyunu biliyor bir şey diyemiyor bende biliyorum huyları böyle diyor. Eşim söylüyor aslında ama bazen yaşlı oldukları için dinlemiyorlar bazen de dinliyorlar genel de eşimi dinliyorlar beni sallamıyorlar bir de ben eşimden gencim eşim 36 yaşında aramızda 9 yaş var beni çocuk sanıyorlarCnm guzelce dinlen, yine söylüyorum iş eşinde bitiyor, eşinin onlara tavrında bitiyor cnm.
İnanıyorum sen doğurmadan bidaha denk gelicezOo bu sefer çok var canım saat
Enfeksiyon mu var acaba? Akıntı çok sıkıntı gelmedi bana ya benim sürekli değişiyorKızlar her gün bi şey oluyo yabenim kaç gündür regl aürısı gibi ağrılarım oluyprdu bugünde sümüksü akıntı başladı. Bildiğimiz sarı sümük gibi. Randevum da 5 gün sonra şu an acile gitsem mi.en azından bakarlar bi. Tecrübesiz olunca ne yapacaüını da bilemiyo insan
İyi yapmışsınız kuzum, gerekiyordu yani şikayetHiç sorma canım normalde hep 2. Katta kaldım orası doğum katı mis gibiydi ama bu son kaldığım odalar dolu diye bir de göğüs hastalıkları doktoru baktığı için 1. Kata verdiler o yüzden bilgisizliklerine veriyorum olaydan bi haberler yani çok kötülerdi şikayet ettik zaten hem doktorumuza hem hastane yönetimine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?