2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok şükür mide yanmam yok benimki kel olucak bu gidişleayyy sende daha zor ya bana tüp bebekte doktor 2 tane embriyo koyarken eşim nasıl seviniyordu ikisi birden gelicek diye ama ben korkuyordum şimdi seni görünce anladımki gerçekten zormuş ama sonu güzel oluyor

Zor kuzum ama insan şükrediyor işte bir şekilde Rabbim hepimize güç kuvvet veriyor

Yarın randevum var ama bu defa farklı bir heyacan var bende her kes benden sezeryan gününü bekliyor sanki oğluşum iyi kilo almışta durun diyorum daha küçücük..yarın annesini sevindirsin
Kaçta canım randevun güzel haberlerle gel inşallah bir de yarın kaç hafta

Kuzum nasıl özel orası ben fakülte hastanesindeydim. Saatte 1 ölçtüler. Hatta kolumda hep takılıydı bi şey alet kendi kendine de sürekli ölçüyordu. Hemşireler nöbet değişiminde mutlaka odaya gelip birbirlerine bilgi veriyordu. O kadar da para veriyorsunuz oraya

Cnm guzelce dinlen, yine söylüyorum iş eşinde bitiyor, eşinin onlara tavrında bitiyor cnm.

Ay bi de hamile hamile yetmez o yemek de evde de dikkat edilebilir sadece tuzsuz yiycen her şeyi kendini kötü hissedersen zaten tekrar gidersin kuzum. Şöyle 36. Haftayı bulsalar karnında çok güzel olur

Hiç sorma canım normalde hep 2. Katta kaldım orası doğum katı mis gibiydi ama bu son kaldığım odalar dolu diye bir de göğüs hastalıkları doktoru baktığı için 1. Kata verdiler o yüzden bilgisizliklerine veriyorum olaydan bi haberler yani çok kötülerdi şikayet ettik zaten hem doktorumuza hem hastane yönetimine

Cnm guzelce dinlen, yine söylüyorum iş eşinde bitiyor, eşinin onlara tavrında bitiyor cnm.
Aynen canım o yüzden eşime söylüyorum ama o da ailesinin huyunu biliyor bir şey diyemiyor bende biliyorum huyları böyle diyor. Eşim söylüyor aslında ama bazen yaşlı oldukları için dinlemiyorlar bazen de dinliyorlar genel de eşimi dinliyorlar beni sallamıyorlar bir de ben eşimden gencim eşim 36 yaşında aramızda 9 yaş var beni çocuk sanıyorlar

Kızlar her gün bi şey oluyo ya benim kaç gündür regl aürısı gibi ağrılarım oluyprdu bugünde sümüksü akıntı başladı. Bildiğimiz sarı sümük gibi. Randevum da 5 gün sonra şu an acile gitsem mi.en azından bakarlar bi. Tecrübesiz olunca ne yapacaüını da bilemiyo insan

Enfeksiyon mu var acaba? Akıntı çok sıkıntı gelmedi bana ya benim sürekli değişiyor ağrılarını bilemiycem. Eğer ağrım yoksa beklerdim ben sanırım randevumu

İyi yapmışsınız kuzum, gerekiyordu yani şikayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…