- 16 Mart 2022
- 3.282
- 3.261
- 83
- 33
Ayy aynen ya çok haklısın. Eşim de yardım ediyor o zamanlarda ama erkek işte ne anlayacak.Misafir için ayrı catring tutsunlar bende misafir ağırlarım ozmn vallaonun harici hizmetçi gibi oluyorsun yani mutfaktan çıkıpta misafirin yüzünü mü görüyorsun sanki
Ben yazlık yerde yaşıyorum.yazın dayısı geldiğinde tatile gelmiş belli eşimi umursadığı için değil yani... Adam bekar hiç evlenmemiş . Gitsene bi otele adamakıllı tatilini yap. Yurt dışından gelmişsin paran da var. Ben anneme gittim 2 hafta hiç gelmedim. insan bi düşünür bu gelin 2 hafta gitti acaba rahatsız mı oldu diye.Yok valla bana mı güvendin de geldin canım uzaktan aaa, git otele kal yani ben gelip seni rahatsız ediyormuyum yoooben artık bebeliyim kimseyi çekemem çünküm ben 1 yıl lohusa sendromununda kalcam de
Ceplerinde akrep var canım onların, aman benimde kocacım saolsun maşallah yardımcı oluyor şimdilik, senden nr yemek neamasır ne temızlık hıc bısı beklemıyorum siz iyi olun yeter diyor ama makınaları dızıyorum aksam işten gelınce kendı yerlestırıyor herseyı, bu akşamda çamasır katlatcamAyy aynen ya çok haklısın. Eşim de yardım ediyor o zamanlarda ama erkek işte ne anlayacak.Evi bi süpürsene tozlanmış diyorum daha 5 gün önce süpürdüm temiz diyor.
Ben yazlık yerde yaşıyorum.yazın dayısı geldiğinde tatile gelmiş belli eşimi umursadığı için değil yani... Adam bekar hiç evlenmemiş . Gitsene bi otele adamakıllı tatilini yap. Yurt dışından gelmişsin paran da var. Ben anneme gittim 2 hafta hiç gelmedim. insan bi düşünür bu gelin 2 hafta gitti acaba rahatsız mı oldu diye.Pişkin anam insanlar
Kız ne güzel seninki söylemeden yapıyorCeplerinde akrep var canım onların, aman benimde kocacım saolsun maşallah yardımcı oluyor şimdilik, senden nr yemek neamasır ne temızlık hıc bısı beklemıyorum siz iyi olun yeter diyor ama makınaları dızıyorum aksam işten gelınce kendı yerlestırıyor herseyı, bu akşamda çamasır katlatcamsalonu boşaltalım ki yarın kadın gelecek bebeğin kıyafetlerini ütülemeye çantamı hazırlayalım artık zahmet olmazsa sata göre 33 haftalıgım ama ultrasona göre 35 e gırcem yarın herhalde nolur nolmaz valla bebek pozısyonundan dolayı ayakta çok duramıyorum cunku böbrek dalak yürek kürek ne bulursa basıyor çünkü
Kuzum bu ikinci bebek ya 8 senede anca bu kadar yonttumKız ne güzel seninki söylemeden yapıyorben söylicem de öyle akıl etcek anca ben de bugün tam 33+0 oldum
Zoruna gidiyodur senin kv ninKuzum bu ikinci bebek ya 8 senede anca bu kadar yonttumanası gelince şaşırıyor evde bir bardak suyunu almazdı şimdi mutfağa gitip yemek yapıyor oğluma bak be diyor valla oğlumuda yetiştiriyorum şimdiden yardım etsin karısına karısı uğraşmasın valla sonradan arkamdan dua etsin yeter
Misafir olayı tek seferlik gerçekleşen bir şeydi. Ben evimde de çok kullandım. Bebeği uyutup balkonda oturuyorduk eşimle akşamları yazın vs. Tedirgin olmaktansa telsizi yanımda götüruyordum. Kullanmayan için gereksiz olabilir ama kullanan için elim ayağım gibiydi her yere götürdümYok ya ben hiç kullanmadım evim 3+1 ama bir tane park yatak çift katlı olandan var o yatak odasına kurcam bir tane sallanan anne yanı beşiklerinden var bende, küçük bişi olunca onu her yere götürüyorum mutfaga gıdıyorum yanımda salonda yanımda falan öyle misafirim gelenım gidenim olmaz benım ben pek misafir sevenlerden değilim çünkü hizmet etmekten yoruluyorum valla görüşürsek dısarda görüşürüz, evede bir arkadasım gelır oda kahveye tek gelır, oğlanla gelırse evde oyuncak dökülmedik oda kalmıyor o yuzden bende pek gelen gıden olsun istemıyorum yalan yokben rahatıma düşkünüm ya boğa burcuyum yiyip içip yatmayı seven cinsten memleketten de uzakta olunca akraba vs yok gelecek gidecek kımse yok, bende kımseye gıtmem öyle bir arkadasıma kahveye gıdersem gıderım o kadar. Anacığımın dizinin dibinde olsaydım keşkem bir anacığıma gider gelırdım o kadar. Ben bebekle göt göte yaşadığım için gerek duymadım yani
Çok ilginç 3 yaşındaki çocuk uyansa ne kiAynen kuzum bebek ayaklanıp yürüyene kadar kullanılır az ya da çokbizim tanıdıklar 3 sene oldu hala kullanıyoruz dedi onlar hala nasıl kullanıyor hiç sormak da aklıma gelmemişti 3 yaşında çocuk uyansa kalkar gelir zaten
Kesinlikle kuzum yemek tamam tuzsuz ama porsiyon aşırı az. Sabah sadece kuru kayısı ceviz salatalık yumurta domates çay veriyorlar bir de kepek ekmeği yani en azından ende tuzsuz peynir alırım porsiyon daha fazla yiyorum bunaldım dedim evde de aynı şeyleri yapabileceksem çıkarın beniİyi olmuş kuzum sen de bunaldın hastanede kaç gün .
İnşallah kuzum zaten 4 gün sonra yine kontrole çağırdı Allahın izniyleHadi gözün aydın kuzum çok şükür inşallah bebiskolar ve sen evde çok iyi olursunuzgeçen gün ne düşündüm biliyormusun sağdaki bebisko kilo almamıştı ya sonra 200 Gr aldı çok şükür doktor acele edip bebekleri alsaydı dışarda bu kadar hızlı kilo alamayacakti hatta ödemi de verecekti gerçekten ne kadar kalsalar o kadar iyi inşallah 35 haftayı görürsünüz kuzum benim
Amin inşallah kuzum
İnşallah kuzumNasılsınız kızlar?umarım iyisiniz
B Buddy x hastaneden çıkmışsın çok şükür İn şa Allah evde daha iyi olursunBen dün mide ağrılarından ölüyordum ama bu defa çok farklı mide ağrısıydı sırt üstü uzanarken çok şiddetli ağrı oluyor o dereceki yani ağlıyorum ağrıdan ama ne zaman dik oturursam geciyor gece uyumaya giderken hep böyle oturdum sonrada uyumaya giderken sandımki uyuyamam geceni ağrıdan ama sağa sola dönerken midemde ağrı olmuyordu Allah'tan
Evet kuzum Allah razı olsun doktordan da gerçekten doktor çok çok önemli doğru yönlendirme şuan sizin için çok kritik çünkü elhamdülillah bebiste kilo alarak anne biraz daha durucaz biz dayan mesajı verdiKesinlikle kuzum yemek tamam tuzsuz ama porsiyon aşırı az. Sabah sadece kuru kayısı ceviz salatalık yumurta domates çay veriyorlar bir de kepek ekmeği yani en azından ende tuzsuz peynir alırım porsiyon daha fazla yiyorum bunaldım dedim evde de aynı şeyleri yapabileceksem çıkarın beni
İnşallah kuzum zaten 4 gün sonra yine kontrole çağırdı Allahın izniyle
Kesinlikle zaten doktorum da ben Max 2 haftanın sonunda hala kilo almazsa bebek o zaman sezeryan planlarım demişti yani bana da hep ani karar vermeyelim yarın da bi kilosuna bakalım işte 2 gün daha bekleyelim bi bakalım falan dedi hep hiç aa tamam kesin kilo almıyor hadi sezeryana hazırlayalım demedi çok şükür temkinli ilerledik. Hatta nebülizatör aldım hocam içine izotonik su koyup evde buhar vereyim dedim reçeteli ilaçlı serum yazdılar aldıysan cihaz bunu maskede al içine koy öyle hava yap dedi bakalım yarın inşallah bana teslim edilecek maskede aldık ucuna takmak için bir de antibiyotik verdiler 5 günlük ilaç 500 mg onu kullanıcam
Bende dün oturarak uyumak istedim eşim bana nasıl farklı baktıİnşallah kuzum
Ayy o mide ağrıları felaket ben artık yatmıyorum oturarak uyuyorum evde de kendime kocaman büyük bir yastık yaptım tüm yastıkları bir araya getirerek bakalım bu gece inşallah öyle uyuyacağım hastanede kolaydı yatağı oturarak uyudum ama evde bir sürü yastık birleştirdim bunun için inşallah gece yatağa gömülmem sinirlenip
Oturarak uyumak candır
Aaa çıkıyor mu püü bilmiyordum kız eczaneden 1 tane maske aldık biz de olsun durur evde artıkEvet kuzum Allah razı olsun doktordan da gerçekten doktor çok çok önemli doğru yönlendirme şuan sizin için çok kritik çünkü elhamdülillah bebiste kilo alarak anne biraz daha durucaz biz dayan mesajı verdikuzum nebulizator içinden maske çıkıyor bir adet çocuk bir adet büyük maskesi bir adetten ağızlık gibi bişey var hadi bakalım canım şifa olsun hepsi
Kuzum benimde aynı öyle ama öyle güzel oluyor ki bak dene bende oturarak uyunur mu ya dedim ne mide yanması ne bulantı ne baskı hiçbir şey hissetmedimBende dün oturarak uyumak istedim eşim bana nasıl farklı baktıbana diyor uyuyamazsın birde ben oturarak uyuyamam gerçekten çünkü sol göğsümün altında ağrı oluyor hatda yeri kızarmış bile o kadar elim hep orda
Çok çok iyi yapmışsın, bencede çat kapı gelmesinler. Bende hiç sevmiyorum. Dediğin gibi ararsın gelirsin. Ama bir zahmet bu ara gelmesinler bak neler kaç gün hastanede. O kadar korunduğun halde grip oldun, bir zahmet bir süre gelmesinler. Ama nerde onlarda o anlayış oğullarının evi ya çat kapı gelme hakkı buluyorlar, evet belki kalan haftalarını sakin huzurlu evinde güzelce dinlenerek geçir kuzum. Gerekirse kimseyi kabul etmeyinAmin inşallah kuzumdoktorum bugün tahmini 34-35 arası doğarlar kiloları da 2600 görürüz bir sıkıntı olmazsa o süreçte dedi şuan zaten 33. Haftadayız. Hayırlısı bakalım artık
Eşime dedim zaten eve kimseyi çat kapı istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum şurada yarına ne olacak belli değil zamanlarımızı sakin yatarak kaliteli güzel dinlenerek geçirelim gerilmeyelim dedim hastaneden çıkarken uyardım. Başıma gelecekleri biliyorum bi insan çat kapıya başladıysa sınırlarını ihlal etmeye geçmiş olsun evine de çay kapı gelir başka yere de o yüzden baştan o sınırı korumuşum zaten 3 yıldır buna son veremembir de ben aşırı evde rahat bir insanım yani o an don atlette gezebilirim pantolonlada sağ solum hiç belli değil bir de evimde sinir stres ay biri kapıyı çalarsa diye oturup diken üstünde bekleyemem. Arar yarın geliyoruz şu saatte der buyursun tabi halim varsa karşılarım
Kız pazartesi ben yine ordayımKızlar şükür çıkış veriyorlar. Nebulizatör verdim ya dün sipariş ona ilaç verecekler içine koyup hava vericem kendime evde antibiyotik verecekler pazartesi yine kontrole geleceğizyani hastanede verilenleri evde biz kendimiz yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?