2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım çok artarsa durum doktoruna yaz bence, seni rahatsız ederse bak bir düzenli mi ?
Özellıkle ayakta çok oluyor yürüyeyim dedim braz evde ama cıks uyusuyor karnım oturdum şimdide sağdan soldan yavaş yavaş itiyor kendını, dur bakım sımdılık sıkıntı vercek boyuta gelmedı eger acı eşiğim yüksek değilse tabi

Olabilir kuzum senin kız normal çat diye gelecek sen sezaryen hayali kur hahaha

Kızlar benim akıntım coştu aynı tarif ettiğiniz gibi idrarda veriyorum her seferinde bişey çıkmıyor yanma kaşınma kokuda yok artık alıştım gibi
Bi şey çıkmıyorsa normaldir o zaman ya bende ağrıda eşlik ediyor enfeksyon var galiba
Ayyyy kuzum o nasıl kilo yaaaaa, maşallah
Sırrı misafir de saklı her hafta misafir geliyo
Kuzum ben hamile kaldığım günden beri o sümüksü akıntım var ve hiç geçmiyor normalmis ama
canım bende ilk defa oldu ağrıda var ondan korktum ama randevu günümü bekliycem

Benim kilo dağılımı çok adaletsiz olmuş hep alt tarafa çalışmışım işin kötüsü 20 ye tamamlayana kadar kendimi hala zayıf hissediyordum
Öyle öyle bi anda sığmadık bulunduğumuz yere en azından saklarsın alt tarafı bi foto çekebilirsin ben aynada gördüğüm gıdıyı bile tanıyamıyorum

Boşlukları çatlaklar dolduralım
Kız cidden genetik bence hiç krem kullanmıyorum sadece aşırı su içiyorum
Günde en az 3lt de ben içiyorum ama benim cildim kuru ne kadar nemlendirsem de çatladı. Yüzümdeki vücudumda ki damarlar da çok belirgindir derim ince sanırım kaçınılmaz sonumdu. Allahtan beyazlayacakmıs ona umut bağlıyorum

Bende de çok oluyor . Doktora yine gitmem gerekiyor mu emin değilim ama acı hissetmiyorum sanki o yüzden evdeyim hala böyle taş gibi oluyor karnının bir kısmı sanki bebiş bir tarafıyla itiyor gibi oluyor belki saniyelik bir acı ve kapanış dimi

3-5 sanıye kdr bır ıtıs kakış yasıoz sonra duruyor

Doktoruna söyle canım her ihtimale karşı

Öyle öyle bi anda sığmadık bulunduğumuz yere en azından saklarsın alt tarafı bi foto çekebilirsin ben aynada gördüğüm gıdıyı bile tanıyamıyorum
Burdan beni hayatım boyunca yanlız bırakmayan koca yürekli gıdımada selam olsun o halde

Sen kaçıncı haftadaydın
Aslında sata gore 33 ama 22 sınde ultrasona gırfım 33+4 du ozmn ultrasona göre söylersem eğer 35 oluyor 1 şubat itibariyle kafan karıştı dimi ultrason da 7 mart yazıyor doğum tarihi misal, doktorum bana en son 20 mart tarih olarak dedi dedim ben o zamana fil doğururum yani neyi baz almam lazım bılemedım ya da bebek neyı baz alıyor takılıoz bakım kafamıza göre daha çantamız bıle hazır değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…