- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 39
Ben senın her nıckını görünce canım ekmek arası peynırle domates istiyor ama yaYa benim de gıdım çıktı. 12 kilo aldım. Bütün kilo göbeğimle gıdımda sanki
22 kilo aldım, Şuan 6 hafta var kalça bitiririm bu yolu bilmiyorumKızlarrrrr kaç kilo aldınız son durumlar neler
A Asliyokfotokopisivar kıııız eltin değil dimiiiiAslında sata gore 33 ama 22 sınde ultrasona gırfım 33+4 du ozmn ultrasona göre söylersem eğer 35 oluyor 1 şubat itibariylekafan karıştı dimi ultrason da 7 mart yazıyor doğum tarihi misal, doktorum bana en son 20 mart tarih olarak dedi dedim ben o zamana fil doğururum yani neyi baz almam lazım bılemedım ya da bebek neyı baz alıyor takılıoz bakım kafamıza göre daha çantamız bıle hazır değil
canım sen 33+4ü baz alacaksın. O önde gitme meselesi ölçümlerle yani bebişin kilosu ve bpyuyla alakalı. Önde gidiyo dye önceden doğurmazsın yaniAslında sata gore 33 ama 22 sınde ultrasona gırfım 33+4 du ozmn ultrasona göre söylersem eğer 35 oluyor 1 şubat itibariylekafan karıştı dimi ultrason da 7 mart yazıyor doğum tarihi misal, doktorum bana en son 20 mart tarih olarak dedi dedim ben o zamana fil doğururum yani neyi baz almam lazım bılemedım ya da bebek neyı baz alıyor takılıoz bakım kafamıza göre daha çantamız bıle hazır değil
Al benden de o kadarAy kızlar 2-3 gecedir uyku haram oldu resmensağa sola dönsem acayip hareketleniyor bebiş takla mi atıyor ringe mı çıkıyor anlamadım sırt üstü yatsam artık kemiklerim batıyor uykusuzluktan ölücem sizde de böyle mi durumlar
2 saatlık uykuyla duruyorum valla ringe çıkmıştı benımkıde uyandı şimdi karnımda yine ringe çıktı galiba tekmelemediği yer kalmadı eşşek sıpasınınAy kızlar 2-3 gecedir uyku haram oldu resmensağa sola dönsem acayip hareketleniyor bebiş takla mi atıyor ringe mı çıkıyor anlamadım sırt üstü yatsam artık kemiklerim batıyor uykusuzluktan ölücem sizde de böyle mi durumlar
Yok kız elti neyim değilik ben evleneli 8 sene oldu yahuA Asliyokfotokopisivar kıııız eltin değil dimiiiiher gittiğinde değişiyor bak hshshsh sağlıklı gelsin canım inşallah M minikmucizelerim86
Korktum valla bunkadar sancıya tekmeye çıkar bu içerden fazla yatmaz mapusluk dedimcanım sen 33+4ü baz alacaksın. O önde gitme meselesi ölçümlerle yani bebişin kilosu ve bpyuyla alakalı. Önde gidiyo dye önceden doğurmazsın yani
Benimde iki çocuğum var okula giden
Kızlarrr götüm götüm tırsar oldum iyice okula gidem çocugumda var
Valla şu hastalık durumları beni çok korkutuyor yaBenimde iki çocuğum var okula giden
Eşim geçirdi bu hastalığı, çok çok fena
Çok uzun sürüyor, ve sürekli tekrarlıyor
Allahtan bize geçmedi, hiç birimizin evine girmesin hastalık
Aynen doktorum bana artık vajinal de bakmıyor bıraktı bakmayı. En son 19 mm di 1 hafta önce falan ama artık bakmıyor vajinal sanırım oluruna bıraktı açılacaksa açılacak zaten bu saatten sonra suyun gelir demişti incelmekten bende saldım yatsam da kısalıyor zaten engel olamıyorumAyy açılmamı oluyor acaba. Ama doktor bu haftada açılma falan bakmazki.
Bide ben baktırmam daha çok tetiklenir dıye
Kız sus eltim hamile değil Allah korusunA Asliyokfotokopisivar kıııız eltin değil dimiiiiher gittiğinde değişiyor bak hshshsh sağlıklı gelsin canım inşallah M minikmucizelerim86
Bende iki üç gecedir berbat uyuyorum her dönmede uyanıyorum ve rahat on dk. Bir dönüyorum her seferinde rüya görüyorum nefret ettim rüya görmekten uykumun bölünmesinden daha çok rüya görmek acayip yoruyorAy kızlar 2-3 gecedir uyku haram oldu resmensağa sola dönsem acayip hareketleniyor bebiş takla mi atıyor ringe mı çıkıyor anlamadım sırt üstü yatsam artık kemiklerim batıyor uykusuzluktan ölücem sizde de böyle mi durumlar
Mahvoluyor insan valla, dikkat etmekte fayda var, bizde de ben öyleyim birşey olmaz diyordum, eşim çok pimpirikli, ama hep o hasta oluyor, onu gördüm ya öyle bende korktum valla, cidden berbat bir hastalıkValla şu hastalık durumları beni çok korkutuyor yahiçbir yere gidesim gelmiyor ama işte mecburen gidiyorum. Benim eşime kalsa sürekli bir sey olmaz diyip duruyor, çok sinirleniyorum gerçekten
Bende 32+3 rahim ağzı uzunluğu 2,5 olmuş. Erken doğum riskine karşı akciğer geliştirici iğne vuruldum bugünde sonuncuyu vurulucam. Doktor belli 38 i beklemicek dedi. İki hafta önce yani 30.haftada 3 dü rahim ağzı uzunluğu. Haftaya tekrar gidicem. Bu arada kasılmaların artarsa saatte 1 10 dk da bir sıklaşırsa hiç durma direk gel dedi. Her an herşey olabilir galiba. Bebeğin kilosu 2,350 idi dün. Sizin tam kaçıncı hafta acabaAynen doktorum bana artık vajinal de bakmıyor bıraktı bakmayı. En son 19 mm di 1 hafta önce falan ama artık bakmıyor vajinal sanırım oluruna bıraktı açılacaksa açılacak zaten bu saatten sonra suyun gelir demişti incelmekten bende saldım yatsam da kısalıyor zaten engel olamıyorumaçılmaya ultrasonda bakıyor yok diyor öyle ilerliyoruz ama 32 ye kadar hep vajinal muayene ile geldim ben hep ölçerdi 32 den sonra saldı doktor da tabi onun vardır kendince bir bildiği de ben o gözle bakıyorum çünkü yapacak bir şey yok bu saatten sonra serklaj atamayacak Protestan mantar yapıyor bende daha kötü onu da veremiyor
Hadi güzel haberler inşallahhUyku problemi hepimizde var sanırım, ben gece salona geçtim artık
Bize dua edin kızlar, 11:30 da randevumuz var, ilk defa abilerle geldik kontrole
Ben dün gittim kontrole 32+0 1870 geam dedi , diğer şeyler normaldiBende 32+3 rahim ağzı uzunluğu 2,5 olmuş. Erken doğum riskine karşı akciğer geliştirici iğne vuruldum bugünde sonuncuyu vurulucam. Doktor belli 38 i beklemicek dedi. İki hafta önce yani 30.haftada 3 dü rahim ağzı uzunluğu. Haftaya tekrar gidicem. Bu arada kasılmaların artarsa saatte 1 10 dk da bir sıklaşırsa hiç durma direk gel dedi. Her an herşey olabilir galiba. Bebeğin kilosu 2,350 idi dün. Sizin tam kaçıncı hafta acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?