2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
A Asliyokfotokopisivar kıııız eltin değil dimiiii her gittiğinde değişiyor bak hshshsh sağlıklı gelsin canım inşallah M minikmucizelerim86

canım sen 33+4ü baz alacaksın. O önde gitme meselesi ölçümlerle yani bebişin kilosu ve bpyuyla alakalı. Önde gidiyo dye önceden doğurmazsın yani

Al benden de o kadar aha yine uyanigim yav

2 saatlık uykuyla duruyorum valla ringe çıkmıştı benımkıde uyandı şimdi karnımda yine ringe çıktı galiba tekmelemediği yer kalmadı eşşek sıpasının

Kızlarrr götüm götüm tırsar oldum iyice okula gidem çocugumda var
Benimde iki çocuğum var okula giden
Eşim geçirdi bu hastalığı, çok çok fena
Çok uzun sürüyor, ve sürekli tekrarlıyor
Allahtan bize geçmedi, hiç birimizin evine girmesin hastalık

Benimde iki çocuğum var okula giden
Eşim geçirdi bu hastalığı, çok çok fena
Çok uzun sürüyor, ve sürekli tekrarlıyor
Allahtan bize geçmedi, hiç birimizin evine girmesin hastalık
Valla şu hastalık durumları beni çok korkutuyor ya hiçbir yere gidesim gelmiyor ama işte mecburen gidiyorum. Benim eşime kalsa sürekli bir sey olmaz diyip duruyor, çok sinirleniyorum gerçekten

Ayy açılmamı oluyor acaba. Ama doktor bu haftada açılma falan bakmazki.
Bide ben baktırmam daha çok tetiklenir dıye
Aynen doktorum bana artık vajinal de bakmıyor bıraktı bakmayı. En son 19 mm di 1 hafta önce falan ama artık bakmıyor vajinal sanırım oluruna bıraktı açılacaksa açılacak zaten bu saatten sonra suyun gelir demişti incelmekten bende saldım yatsam da kısalıyor zaten engel olamıyorum açılmaya ultrasonda bakıyor yok diyor öyle ilerliyoruz ama 32 ye kadar hep vajinal muayene ile geldim ben hep ölçerdi 32 den sonra saldı doktor da tabi onun vardır kendince bir bildiği de ben o gözle bakıyorum çünkü yapacak bir şey yok bu saatten sonra serklaj atamayacak Protestan mantar yapıyor bende daha kötü onu da veremiyor

Bende iki üç gecedir berbat uyuyorum her dönmede uyanıyorum ve rahat on dk. Bir dönüyorum her seferinde rüya görüyorum nefret ettim rüya görmekten uykumun bölünmesinden daha çok rüya görmek acayip yoruyor

Valla şu hastalık durumları beni çok korkutuyor ya hiçbir yere gidesim gelmiyor ama işte mecburen gidiyorum. Benim eşime kalsa sürekli bir sey olmaz diyip duruyor, çok sinirleniyorum gerçekten
Mahvoluyor insan valla, dikkat etmekte fayda var, bizde de ben öyleyim birşey olmaz diyordum, eşim çok pimpirikli, ama hep o hasta oluyor, onu gördüm ya öyle bende korktum valla, cidden berbat bir hastalık

Bende 32+3 rahim ağzı uzunluğu 2,5 olmuş. Erken doğum riskine karşı akciğer geliştirici iğne vuruldum bugünde sonuncuyu vurulucam. Doktor belli 38 i beklemicek dedi. İki hafta önce yani 30.haftada 3 dü rahim ağzı uzunluğu. Haftaya tekrar gidicem. Bu arada kasılmaların artarsa saatte 1 10 dk da bir sıklaşırsa hiç durma direk gel dedi. Her an herşey olabilir galiba. Bebeğin kilosu 2,350 idi dün. Sizin tam kaçıncı hafta acaba

Ben dün gittim kontrole 32+0 1870 geam dedi , diğer şeyler normaldi
İnşallah düşünülen gibi olmaz en doğru zamanda sağlıkla hem siz hem bebiş süreci atlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…