İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaBen dün gittim kontrole 32+0 1870 geam dedi , diğer şeyler normaldi
İnşallah düşünülen gibi olmaz en doğru zamanda sağlıkla hem siz hem bebiş süreci atlatır.
Amin inşallah hayırlısı ile, geriliyor insan ister istemez hem doğumdan korku hem bebeğe bir şey olacak korkusuİnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Bende aynıyım rüyalardan bıktım neden böyle oluyor ki uyumaya korkar oldum artıkBende iki üç gecedir berbat uyuyorum her dönmede uyanıyorum ve rahat on dk. Bir dönüyorum her seferinde rüya görüyorum nefret ettim rüya görmekten uykumun bölünmesinden daha çok rüya görmek acayip yoruyor
Benim de 31. Hafta da 25 di uzunluk. Sizin 32 de 25 olmuş. Bana da 32 de ciğer geliştirici yapıldı. 32. Haftada 25 den 19 mm düştü yatmama rağmen. Benim kasılmalarım artık sıklaştı. Doktorum gece daha çok hissedersin dedi gerçekten dün gece 3 kez düzenli hissettim kalktım evde yürüdüm bir daha olmadı şükür zaten anlıyorsun regli ağrısı gibi mi geçici bir kasılma mı o yüzden paniklemedim. Benim 33. Hafta kilo ortalaması iki bebek 2100 diyim. Bana bir daha 4 gün sonra kontrole çağırdı ama artık vajinal ölçüm yapmıyor 33. Hafta da ölçmedi yani dün kaçtı mesela bilmiyorumBende 32+3 rahim ağzı uzunluğu 2,5 olmuş. Erken doğum riskine karşı akciğer geliştirici iğne vuruldum bugünde sonuncuyu vurulucam. Doktor belli 38 i beklemicek dedi. İki hafta önce yani 30.haftada 3 dü rahim ağzı uzunluğu. Haftaya tekrar gidicem. Bu arada kasılmaların artarsa saatte 1 10 dk da bir sıklaşırsa hiç durma direk gel dedi. Her an herşey olabilir galiba. Bebeğin kilosu 2,350 idi dün. Sizin tam kaçıncı hafta acaba
Bende değişik rüyalar görüyorum erken doğum yapıyorum evde tek başımayım arabaya binip hastaneye gidip tek başıma doğuruyorum kimse yetişemiyor falan saçma rüyalar içindeyimBende aynıyım rüyalardan bıktım neden böyle oluyor ki uyumaya korkar oldum artık
İnşallah güzel haberlerle dön canımUyku problemi hepimizde var sanırım, ben gece salona geçtim artık
Bize dua edin kızlar, 11:30 da randevumuz var, ilk defa abilerle geldik kontrole
Çok teşekkür ederim bilgilendirme içinBenim de 31. Hafta da 25 di uzunluk. Sizin 32 de 25 olmuş. Bana da 32 de ciğer geliştirici yapıldı. 32. Haftada 25 den 19 mm düştü yatmama rağmen. Benim kasılmalarım artık sıklaştı. Doktorum gece daha çok hissedersin dedi gerçekten dün gece 3 kez düzenli hissettim kalktım evde yürüdüm bir daha olmadı şükür zaten anlıyorsun regli ağrısı gibi mi geçici bir kasılma mı o yüzden paniklemedim. Benim 33. Hafta kilo ortalaması iki bebek 2100 diyim. Bana bir daha 4 gün sonra kontrole çağırdı ama artık vajinal ölçüm yapmıyor 33. Hafta da ölçmedi yani dün kaçtı mesela bilmiyorumsınır zaten 25 mm onun altına düştükçe hızlıca da kısalabilirmiş yavaşça da vücuda göre bebeğin ağırlığına göre baskıya göre değişiyormuş. Zaten bu saatten sonra şöyleymiş kısalma normalmış ama tabi bizim kadar da değil senin benim biraz hızlı ilerliyor rahim uzunluğu kısalması = incelme demekmiş kısaldıkça incelir inceldikçe açılma başlar dedi açıldıkça nişan su vs. Gelir işte bebek kanala girer biz bunlardan sadece su ve nişan gelmesini ve kasılmaları evde anlayabilirmişiz. Ama ciğer geliştirici olmuşsun canım endişe etme Allahın izniyle sen güzeli düşün olabildiğince yat kasılmalar için bol su iç kilosu da iyi bebişinin 2350 haftaya 2500 geçmiş olur çok rahat gittiğinde doktorum erken doğumda ciğer geliştirici önemli adım ve kilo da 2.500 üstünde olursa süper zaten daha ne isteriz demişti
Ben rüyadan değilde artık ağrılardan uyuyamıyorum dün karnımın derisini çekiştiriyorlar gibiydi o kadar çok dönüp durdum ki sabaha doğru uyumuşum korku heyecan hepsini aynı anda yaşıyoruz çok şükür sayılı günler kaldıBende çok fazla süya görüyorum çocuk bile gördüm geçen günü ondan rahat uyuyamıyorumeşime diyorum dün neden bu kadar heyacan var diyor sona geldik diye ama bence her kes soruyor diye içim kıpır kıpır bu gün
Bizi haberdar et kuzum, güzel haberler ile gel kaç haftalık oldunuzUyku problemi hepimizde var sanırım, ben gece salona geçtim artık
Bize dua edin kızlar, 11:30 da randevumuz var, ilk defa abilerle geldik kontrole
Çok şükürBen rüyadan değilde artık ağrılardan uyuyamıyorum dün karnımın derisini çekiştiriyorlar gibiydi o kadar çok dönüp durdum ki sabaha doğru uyumuşum korku heyecan hepsini aynı anda yaşıyoruz çok şükür sayılı günler kaldı
Bugün 31+5 kuzumBizi haberdar et kuzum, güzel haberler ile gel kaç haftalık oldunuz
Hadi senin yaşadığın riskler yüzünden bilinç altının böyle olması normal de ben niye yedi sülaleyi her gece görüyorum onu araştırmam lazımBende değişik rüyalar görüyorum erken doğum yapıyorum evde tek başımayım arabaya binip hastaneye gidip tek başıma doğuruyorum kimse yetişemiyor falan saçma rüyalar içindeyim
Allahın izniyle sağlıklı sağ salim doğumlar nasip olsun herkeseÇok teşekkür ederim bilgilendirme içinbu kadar detaylı bilmiyordum. Bu kasılma vajinada bıçak saplanması gibi oluyor değil mi? Bende yatıyorum sadece kahvaltı ve tuvalet için kalktım. Benimde ilk gebelik hastanem 2,30 saat uzaklıkta ama haftaya hastanemin olduğu yere çok yakın Bi yerde kalmaya başlayacağım korktum biraz açıkçası. Siz 34. Haftadasınız sanırım. Haftaya cumaya kadar dursun daha da bişi istemem zaten inşallah haftaya kadar bişi olmaz. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Al benden de o kadar sinirimi bozuyorBende aynıyım rüyalardan bıktım neden böyle oluyor ki uyumaya korkar oldum artık
Oyyy maşallah kuzum hepimiz baya büyüttük bebelerimizi, hemen yaz çıkınca canımBugün 31+5 kuzum
Canım nasıl oldu miden? Daha iyi misin seninde bugün kontrol dimiÇok şüküröyle çekiştirme bende yok bende hep olduğu gibi vajina kasık ağrıları ağrıdan sağa sola zor dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?