2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaaa harika tüyo teşekkürler

Merhaba,
Yaş 36
Sat 25 haziran
Kese ve kalp atışı 6.hafta

Kızlarrr doktorunuz size telefon numarasını verdi mi? Yni özel hastane olmasına rağmen bize vermedi hastanedeki dahili no yu verdi. Buradan direkt bağlanabilirsiniz dedi
Bence doktoru değiştirin ben kaç tane doktora gittim hepsi verdi tel no. Bi yasemin çekmez diye bir doktor vardı o vermemişti ama onun da tek kusuru bu değildi zaten

Kızlar buraya da sorayım istedim Açlık kan şekeri yüksek çıkan oldu mu ? Yüksek çıktı benimki endokrine görüneceğim bu konuda fikri olan var mı ne yapıyor doktorlar böyle durumda

Yalnız dolapta her satıcıya ayrı kargo parası ödüyorsunuz, bırde urun sayısı arttıkca kargo bedelıde artıyor, kendımde yıllarca satıcıydım dolapta, kargo ücreti trendyol dan daha pahalı
Bilmiyordum dolap'ta böyle olduğunu. Sen bıraktın mı artık dolap'ı ben de bazen hevesleniyorum e-ticaret yapmak istiyorum

Bilmiyordum dolap'ta böyle olduğunu. Sen bıraktın mı artık dolap'ı ben de bazen hevesleniyorum e-ticaret yapmak istiyorum
Evet cnm 5 sene yaptım yeter inan insanların kahırlarını çekemıyordum artık, ürün yerine seni satın almış gibi davranıyor, saçma sapan istekleri oluyor, 2 parça ürün alıyor sunuda heıdye gönder diyor gönderemem dıyorum pat basıyor 1i valla nerde beleş mezarcı var hepsi dolapta emın ol

Henüz düşünmedim canım biraz daha geçsin yavaş yavaş düşüneceğim. Hala progestan kullanıyorum. 16. Haftaya kadar devam dedi doktor. Arada endişelerim oluyor sonra toparlıyorum.
Canım nasıl oldun mide bulantın ne durumda, birşeyler yiyebildin mi ?

Dertsiz başına hiç dert almaya gerek yok, telefon elınde oluyor devamlı, tuvalete bıle telefonla gidiyordum, atıyorum online görünüyorsun sistem takılmış öyle niye cevap vermıyorsun dıye hesap soruyorlar fln hangi birini anlatayım, kargom kayboldu dıyen mı olmuyor, bana ürün gelmedı dıyen mi beden olmadı değiştir dıye kı değişim yok dolapta yani, hayat standardını düşürmek istersen tabiki dene

İnanılmaz, şimdi vazgeçtim işte peki sonra başka yere mi geçtin yoksa komple bıraktın mı

Yok yok almayım sağol iyi ki rastlamışım sana belki de 5 senemi kurtarmış olabilirsin

İnanılmaz, şimdi vazgeçtim işte peki sonra başka yere mi geçtin yoksa komple bıraktın mı
Komple bıraktım yeter artık dedim, sonrada bebişin haberini aldım, hrm ev hem çocuk hem kargolar hem müşteriler hem kocan inan yetişemiyordum cok kavga ettim ben eşimle, evde kalablıgı ayrı, ha dükkanın vardır ekstra olarak orda da satarsın eyvallah ama diğer türlü akıl karı asla değil

Benim de insülin direncim vardı ve hep ilaç kullandım son 6 senedir belki de, transfer günüme kadar. Şimdi insülin direnci hissetmiyorum ama şeker yüklemesi yapmaktan çekiniyorum. Bi de aklında olsun sık sık yemek yemek insülin direncini tetikliyormuş, aslında aralıklı oruç öneriyorlar ama hamileyken olmaz tabi. Yine de olabildiğince arada acıkmaya çalış ben öyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…