Kızlarrr doktorunuz size telefon numarasını verdi mi? Yni özel hastane olmasına rağmen bize vermedi hastanedeki dahili no yu verdi. Buradan direkt bağlanabilirsiniz dedi
Kızlarrr doktorunuz size telefon numarasını verdi mi? Yni özel hastane olmasına rağmen bize vermedi hastanedeki dahili no yu verdi. Buradan direkt bağlanabilirsiniz dedi
bu arada aynı soruyu bir akrabam sormuştu doktoru ona da vermemiş doktor çok fazla evham yapılıyor ilk zamanlar gereksiz çok çağrı oluyor demiş 7. aydan sonra numarasını paylaştığını söylemiş bana anlamsız gelmişti Allah korusun mesai saatleri dışında ihtiyaç duyabiliriz
bu arada aynı soruyu bir akrabam sormuştu doktoru ona da vermemiş doktor çok fazla evham yapılıyor ilk zamanlar gereksiz çok çağrı oluyor demiş 7. aydan sonra numarasını paylaştığını söylemiş bana anlamsız gelmişti Allah korusun mesai saatleri dışında ihtiyaç duyabiliriz
Benim hem doktorum hem de hemşiresinin var canım önceliğim hemşire yazışıyorum çoook acil ve tehlikeli bir durum da o an hemşire açmazsa herhalde doktora yazarım ya da ararım ama şükür şuan doktora birebir yazmama gerek olan bir durum olmadı hep hemşiresi anında cevap veriyor sağolsun
Benim hem doktorum hem de hemşiresinin var canım önceliğim hemşire yazışıyorum çoook acil ve tehlikeli bir durum da o an hemşire açmazsa herhalde doktora yazarım ya da ararım ama şükür şuan doktora birebir yazmama gerek olan bir durum olmadı hep hemşiresi anında cevap veriyor sağolsun
doktordan doktora değişiyor olabilir canım. İmminie de dediği gibi belki sürekli başka hastalar rahatsız ediyor olabilir her doktor onu kabul etmeyebilir her hasta aynı değil sen yapmasan bile başkası sürekli rahatsız etmiştir bilmiyorum ama yine de o an insan ulaşacak birini ister tabiki çok haklısın
Merhaba geçmiş olsun. Bende bugün idrar yolu enfeksiyonum olduğunu öğrendim. Bikac gündür bende su içemiyorum pek.Ensiselendim açıkçası sizin değeriniz kaçtı tedavi oldunuz mu? Geçti mi diye merak ettim
bilmiyorum anlamadım dün sabaha karşı inanılmaz gaz ağrısı yaşadım ama ömrümde ilk kez böyle bir şey yaşadım nasıl canım acıdı anlatamam herhalde ondan kuru kayısı da yiyorum bol bol ama anlamadım
Ewet canım banada öle söylendi ama asla olmaz demedi sadece bayadır beklemişsiniz bide lekelenmem çok olmuştu transferden sonra hatta 8 9 haftaya kadar bile oldu ara ara. Ne bebeği nede kendi sağlığını tehlikeye atma dedi bende tamam dedm kide kistim var sezeryanda alınacak nasipse