2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım benim az önce damla kanamam oldu sonra kahveye çevirdi ama içim rahat etmedi doktoruma yazdım birazdan hastaneye gidicem. doktor olabilir korkma demişti ama benim için görmeden rahat etmeyecek.
Kuzum ben de dün gittim biliyorsun. İçini ferah tut. Git gör rahatla

Buraya üye olmuş sorularına cevap arayan her hamile evhamlı zaten hepimizin böyle endişeleri var. Vücudumuz bebeği korumaya alıyorsa dediğiniz gibi biz de duygusal olarak anneliğe hazırlanıyoruz sanırım.bebeğe bişey olacak diye hapşuruktan bile işkilleniyoruz ben karabiber koklasam burnuma gelse kokusu hapşırıyorum hemen. öyle bi çözüm olur mu ki ,;

ay benim doktorumda aynı şeyi söyledi tüm drlar öyle mi yapmışlar bana tuhaf geldi

Ben artık eşime ya da büyüklere soramıyorum çünkü gülüyorlar sorularıma ve bazen bana da bile saçma geliyor ama napayım aklıma geliyor işte birden sonrada düşünüyorum İlk haftalarda da karnımı kapıya çarpıştım ve bir hafta bunu düşündüm geçen gün de doktora muayeneye gittm ve doktor hareket etsin diye hafif vurdu biraz dedim kii ayyy doktor beyy ben kendimi yedim bir hafta, ne olcak kız bundan dedi Hiç bir şey olmaz merak etmeyin dedi. Karabiber kokladım ama yok fayde etmiyor ben şey diye düşünüyorum şu anda aklimda olduğu için öyle oluyor. Mesela bir kere hapşurdum çok şükür dedim ikinci geldi gitti Şu anda bir hapşursam çok rahatlıcam ama olsun vardır bunun da bir sebebi yaa

canım benimde 180 di dr çok iyi dedi

Bana da öyle gülüyorlar o yüzden çareyi burda buldum . Siz kaç haftalıksınız şimdi :)

Afiyet olsun ama az ye belki de şimdi makarna istedim bak

Kaç kilo almışsın neye cevap vermedik canım bi daha sor gözden kaçmıştır ben tüp bebek transferimden beri 6 kilo neyse ki son 2 haftadır almıyorum

Işığa veya güneşe bak sanırım o da hapşurtuyor

Kacinci haftadasiniz. Bende acile gitmiştim monurol ve antibiyotik verdi ama doktorumun hemsiresiyle iletişime geçtim şimdilik sadece monurol icmemi söyledi. Benim yüksek biraz
12. Haftadayım
Enfeksıyonum az oldugu halde munoral bnde işe yaramadı
1 hafta sonra aksıne yükseldi değerım
Ama yanmam olmadgı için antıbıyotık kullanma dedi
Doktorum pek hap taraftarı değil

12. Haftadayım
Enfeksıyonum az oldugu halde munoral bnde işe yaramadı
1 hafta sonra aksıne yükseldi değerım
Ama yanmam olmadgı için antıbıyotık kullanma dedi
Doktorum pek hap taraftarı değil
Anladım inşallah sıkıntı yaratmadan atlatırız. Geçmiş olsun.

B Buddy x bebisimizin cinsiyeti kız bugun belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…