2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Merhaba kızlar 7 haftalık ikizlere hamileyim.Sabah koyu kahve yeşil gibi bi akıntı geldi şimdi de sarıya döndü biraz.Doktora gitmeli miyim sizce?

Merhaba kızlar 7 haftalık ikizlere hamileyim.Sabah koyu kahve yeşil gibi bi akıntı geldi şimdi de sarıya döndü biraz.Doktora gitmeli miyim sizce?
Zaman kaybetmeden gitmelisiniz enfeksiyon belirtisi gitmekte fayda var vajinal enfeksiyonlar bebekleri etkileyebilir

Benimkinin kalp atışı 140 canım

Kızlar selam bana doktor 12. Haftadan sonra takviye olarak imom omega diye bir vitamin verdi. Yalnız kullandığımdan beri gaz şişkinlik hazımsızlık yaptı. Benim gibi kullanan varmı ve böyle sorunlar yaşayan.
Ben kullanıyorum bir aydır bende 12+5. Ama öyle bir yan etki yapmadı ben öğlen içiyorum , geç saate içiyorsanız belki ondan da olabilir.ama ilaçtan bağımsız akşamları benimde karnım davul gibi gaz şişkinlik oluyor , diyetisyen eşliğinde normal de besleniyorum ama normal diyor doktor

Merhabalar, ben yaklaşık 4 gündür bir türlü hapşuramiyorum hapşuruğum geliyor ama geri kaçıyor çok da sinirlerim bozuldu, genelde de çok hapşururum aslında alerjim var çünkü. Biraz komik gelebilir ama aklıma takıldı açıkçası, zararı olmaz dimi bebeğe ya aklıma çok takıldı, internette de öyle bir şey yazmıyor.

Başlayınca duramıyor insan
Alışveriş hastası olarak alışveriş yaptığını görünce yazasım geldi Baştaki müslin sayfası defolu ürünler satıyor. 1 tane deneme amaçlı aldım hiçbir defosunu bulamadım. 2 tane daha sipariş verdim, fazlaca öneriyorum. Trendyolda 250 TL fiyatı
Diğer iki sayfa da Hamur marka ürünleri satıyor, onların da fiyatına trendyoldan bakabilirsiniz, açıklamalarda defoyla ilgili açıklaması var (genelde kumaş hatası oluyor). Biz grupça aldık, hepimiz de memnun kaldık çok şükür

Eklentiler

• IMG_6945.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_6946.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_6947.webp
    25 KB · Görüntüleme: 81
Bence doktorunuza haber verin benimde ikiz ama bu zamana kadar öyle renkte bir akıntım olmadı. Şeffaf ya da Sarı oldu ama yeşil renk farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…