Selamlar kızlar . Dün kontrole bir hafta önceden gittim 12+1 im . Gripten dolayı korktum bebeğe bişey olmuştur diye . Doktor herşey normal dedi ama kalp atış sesi çok derinden ve çok hızlı geldi bana içime şüphe düştü . 170-180 gibiydi sanki . Size kalp atış sayısını söyledi mi doktorunuz ? Bi de hiç hareket etmedi nedense halbuki çikolata yiyip gittim . Foti koyuyorum cinsiyet tahmini yapabilecek var mı :)
Merhaba bende de aynısı vardı, doktor vajinal mantar dedi ve travozol krem verdi ayrıca fitil verdi. Sadece iki kere travazol krem kullandım rahatlama var gibi. Sizde ilerlemeden doktorunuza danışın bence.
Kızlar selam bana doktor 12. Haftadan sonra takviye olarak imom omega diye bir vitamin verdi. Yalnız kullandığımdan beri gaz şişkinlik hazımsızlık yaptı. Benim gibi kullanan varmı ve böyle sorunlar yaşayan.
Ben kullanıyorum bir aydır bende 12+5. Ama öyle bir yan etki yapmadı ben öğlen içiyorum , geç saate içiyorsanız belki ondan da olabilir.ama ilaçtan bağımsız akşamları benimde karnım davul gibi gaz şişkinlik oluyor , diyetisyen eşliğinde normal de besleniyorum ama normal diyor doktor
Merhabalar, ben yaklaşık 4 gündür bir türlü hapşuramiyorum hapşuruğum geliyor ama geri kaçıyor çok da sinirlerim bozuldu, genelde de çok hapşururum aslında alerjim var çünkü. Biraz komik gelebilir ama aklıma takıldı açıkçası, zararı olmaz dimi bebeğe ya aklıma çok takıldı, internette de öyle bir şey yazmıyor.
Aaa bende sat:2 Haziran 12+5 bebişte bugün doktora gittim. İkili testi yaptı ense ölçümü nazal kemiği normal dedi .bence de bana da şubat annesi olabiliriz gibi geliyor
Alışveriş hastası olarak alışveriş yaptığını görünce yazasım geldi Baştaki müslin sayfası defolu ürünler satıyor. 1 tane deneme amaçlı aldım hiçbir defosunu bulamadım. 2 tane daha sipariş verdim, fazlaca öneriyorum. Trendyolda 250 TL fiyatı
Diğer iki sayfa da Hamur marka ürünleri satıyor, onların da fiyatına trendyoldan bakabilirsiniz, açıklamalarda defoyla ilgili açıklaması var (genelde kumaş hatası oluyor). Biz grupça aldık, hepimiz de memnun kaldık çok şükür