2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım nasıl oldun mide bulantın ne durumda, birşeyler yiyebildin mi ?
Canım benim az önce damla kanamam oldu sonra kahveye çevirdi ama içim rahat etmedi doktoruma yazdım birazdan hastaneye gidicem. doktor olabilir korkma demişti ama benim için görmeden rahat etmeyecek.

Aralıklı oruç asla yapamıyorım yaptıgım zmnlarda da asla kilo veremedım insulın direncim oldugu için asıl sıklıkla yemem lazım ki bir anda yükselmesin insülinim, ben sık sık yıyerek 20 kılo verdım doğumdan sonrada

Ben ilkinde dr yaptırmadım bunda da yaptırmayacağım çocugada kendımede suni glikoz yuklemesi yapmanın bir gereği yok ztn biliyorum ben durumumu açlık toklu baktırıyorum yeterli

Darısı başıma o zaman

Kızlar buraya da sorayım istedim Açlık kan şekeri yüksek çıkan oldu mu ? Yüksek çıktı benimki endokrine görüneceğim bu konuda fikri olan var mı ne yapıyor doktorlar böyle durumda
benim ilk tahlilde 105, ikincisinde 101 çıktı
şuan diyetisyenle devam ediyorum, takipteyim. 100ün üstüne çıkmadı (max 97) henüz ama 90ın altına düşmesi lazım.
tokluk kan şekerim de 140lardaydı şuan 110 üstüne çıkmıyor henüz 1 hafta oldu diyetisyene başlayalı.
ama canımın çektiklerini de arada yiyiyorum açıkçası kontrollü şekilde. bir süre daha açlık 90ın üstü, tokluk 120nin üstü devam ederse endokrine gidecekmişim ama o zaman ne uygulanacak onu bilmiyorum

Doktor antıbıyotık vermedi
Enfeksiyon çok yuksek değil dıye
Yazlıkta oldugum için tekardan gdıp idrar tahlılı yaptrmadım
Bol suda içemıyorum
Öylece kalakaldım

Ben açlık kan şekerini tokken verdim kan vereceğimi bilmiyordum toktum ama doktorum dediki tok evet fazla çıkar ama senin bi fazla çıkmış dedi değerim 157 çıktı yarın açken gidip vericem bakalım ne çıkacak

Doktor antıbıyotık vermedi
Enfeksiyon çok yuksek değil dıye
Yazlıkta oldugum için tekardan gdıp idrar tahlılı yaptrmadım
Bol suda içemıyorum
Öylece kalakaldım
Kacinci haftadasiniz. Bende acile gitmiştim monurol ve antibiyotik verdi ama doktorumun hemsiresiyle iletişime geçtim şimdilik sadece monurol icmemi söyledi. Benim yüksek biraz

Benim canım hep karbonhidrat istiyor. Börek poğaça gözleme istiyor genelde. Geçen 2 haftada çok da yedim. Yiyip pişmanlık duyuyorum. :) Az önce makarna turşu yedim . Turşuyu fazla yedim galiba hem midem yanıyor hem bulanıyor şimdi:) çıkmaza girdim her şeyi canım çekiyor hem de bulantı yapıyor :)

12. Haftadan sonra neden yemiyoruz ki ya ben çok alıştım karbonhidrata

Ayyy ben bir kilo almışım doktor dedi ki kilo almaya çok meyillisin dikkat et dedi ama ilk haftalarda mide bulantısı kusmaya yaşayan ben şu an öyle bir iştahim açıldı ki ama dikkat ediyorum yine de pilav makarna vs o tarz yememeye amaaa meyveee fazla tüketiyorum mesela. Doktorlar kiloyu sevmiyor amaa napalım daaa başka türlü hamileliğin tadını nasıl çıkaralım Bu arada kimse bana cevap vermemiiiiiş

Ben 6 haftalıkken bir günde hem limonlu patates salatası yemiştim, hem fasulye turşusu sonra o akşam 10 dan fazla kusma yaşayınca acillik oldum. Aslında meğer çiğ sarımsak ve çiğ soğan dokunmuş ve halada yiyemem Ama yine de o zaman hepsi bana çok güzel gelmişti. Ondan sonra da çok şükür öyle kusma yaşamadim ama mide bulantılarım olmuştu tabi sonra geçti

6. Hafta benim bulantılarımın en fazla olduğu zamandı. Yine de yiyordum ben. Ben de 1kilo aldım şimdiye kadar.göbeğim de hafif çıktı karnımın alt kısmı dışarıda artık.içime de çekemiyorum :)

Hapşırıktan da bişey olcağını sanmıyorum . Sonuçta tutmuyorsun kendini. Kendisi kaçıyormuş. Bilerek tutarsan kötü olur derler

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Eşime sorduğumda gülüyor Aslında haklı, biraz ben evhamlı biriyim ondan böyle takıyorum. Ama bir doktordan dinlemiştim, hamilelik basit bir durum değil siz gebe kalmadan önce vücut kendini hazırlıyor ve vücudunuz bebeği korumaya hazırlanıyor diyordu. İşte sanki ben hep bir şey olcakmış gibi hissediyorum. Diyorum ki nasıl hapşurabilirim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…