- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Sorma yaaa . Senin nasıl canım durumlar?Bu kasılmanın saati vakti yok canım bir anda gelip gidiyor
Selam kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Bu sabah uyandığımda daha yataktan kalkmadan su gibi bir şey geldi hemen doktoru aradık gel bir görelim dedi. Şu an 35+1 iz. 3 kiloyuz. Nst de hafif sancılar çıktı. Suyu normal dedi alttan ve elle muayene etti gelen su değil akıntı ama rahim çok yumuşamış ve uzunluğu 19 mm dedi. Normalde 26 Şubat’ta sezeryan günü vermişti ama bu bebek beklemez bir haftaya gelir dedi gelişimi ultrasona göre 38 haftadan fazla gözüküyor ama ben yinede korkuyorum erken sanki ya
Hiç hazır hissetmiyorum kendimi bi de ciğeri falan gelişmediyse ne bilim Dr şuan bebek gayet hazır dedi ama işte analıqueKız maşallah ne güzel büyütmüşsün neyden korkuyorsun :))) haftamız neredeyse aynı benim kız hala 2150 gr falan :)
Ay hayırlısı inşallah. Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Allahım. Olabildiğin kadar kıpırdama madem dinlen. Uzadığı yere kadar uzasın. Ama maşallahı var bebeğininSelam kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Bu sabah uyandığımda daha yataktan kalkmadan su gibi bir şey geldi hemen doktoru aradık gel bir görelim dedi. Şu an 35+1 iz. 3 kiloyuz. Nst de hafif sancılar çıktı. Suyu normal dedi alttan ve elle muayene etti gelen su değil akıntı ama rahim çok yumuşamış ve uzunluğu 19 mm dedi. Normalde 26 Şubat’ta sezeryan günü vermişti ama bu bebek beklemez bir haftaya gelir dedi gelişimi ultrasona göre 38 haftadan fazla gözüküyor ama ben yinede korkuyorum erken sanki ya
Canım iyiyim ya yatıyorum sadece değişen bir şey yok hala hastayım antibiyotik de bittiSorma yaaa . Senin nasıl canım durumlar?
Çok şükür Su değilmiş canım aslında rahim uzunluğun hala iyi 19 mm neredeyse 2 cm. Benim 1 cm hala açılma yok dr. bana da 1 haftaya gelir dayanmaz rahim demişti ama merakla bekliyorum ne olacakSelam kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Bu sabah uyandığımda daha yataktan kalkmadan su gibi bir şey geldi hemen doktoru aradık gel bir görelim dedi. Şu an 35+1 iz. 3 kiloyuz. Nst de hafif sancılar çıktı. Suyu normal dedi alttan ve elle muayene etti gelen su değil akıntı ama rahim çok yumuşamış ve uzunluğu 19 mm dedi. Normalde 26 Şubat’ta sezeryan günü vermişti ama bu bebek beklemez bir haftaya gelir dedi gelişimi ultrasona göre 38 haftadan fazla gözüküyor ama ben yinede korkuyorum erken sanki ya
Bende öyleyim canım, balkona çıkıyorum uzanamıyorum yatamıyorum inanır mısın dün yerde yattım o derece, tansiyona bakıyorum normal, sen ödem yaptın mı canım benim ödem başladı bu çarpıntıda başladı bendeGecenın bir yarısı çarpıntıyla uyandım pencere açıp oturdum buz gibi karsısında yarım saate yakın, belki biraz öyle kendime geldim. Benim randevum cuma günü sen sor canım yarım bakalım nr diyecek bende cuma günü sorup yazayım bakım
Amin canım inşallah bakalım dinleniyorum . Beni de son günlerde temizlik merakı sardı yordum mu kendimi naptımAy hayırlısı inşallah. Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Allahım. Olabildiğin kadar kıpırdama madem dinlen. Uzadığı yere kadar uzasın. Ama maşallahı var bebeğinin
İnşallah kuzum Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahÇok şükür Su değilmiş canım aslında rahim uzunluğun hala iyi 19 mm neredeyse 2 cm. Benim 1 cm hala açılma yok dr. bana da 1 haftaya gelir dayanmaz rahim demişti ama merakla bekliyorum ne olacakerken değil kuzum zaten çok şükür 35 görmüşsün ciğer gelişimini 34 de tamamladı bebişin kilosu da maşallah şimdi 3 kg olmuş bile stres yapma o konuda rahat ol 1 hafta kalsa 36 görürsün o da zaten arttık erken bile değil tabi yine Allah bilir ama şuan stres olmanı gerektirecek durum yok bol bol yat dinlen rahim uzunluğu için bir anda düşmesin bence biraz daha götürür seni 26 şubatı bilemem de 36 yı görürsün Allahın izniyle
Allah Allah benim yemeklerden sonra oluyor ama hepCanım benim 2.gebelipimde de oldu
Gebelik taşikardisi hatta kardiyolojiye gitmiştim, 24 saat holter takıldı ve bu teşhis konuldu, ama doktorlar jiç birşey vermiyor, ilaç vs doğumu tetikliyormuş, elinden geldiğince dinlen demişti bana
Yeme içme ile alakalı değil
Doktor söylüyor canım genelde ölçüyor o an rahim uzunluğu da şu kadar diyip benek ölçümlerini yapıyorBunu doktor mu söylüyor kağıtta yazıyo mudur
Yok öyle ödemim bakıyorım devamlı kontrol edıyorum ellerimi ayaklarımı bacaklarımı bileklerimi falan süreklide oturmamaya çalısıyorum, acaba diyorum benim refluyle mi ilgili cunku yemekten sonra oluyor bende en fazlaBende öyleyim canım, balkona çıkıyorum uzanamıyorum yatamıyorum inanır mısın dün yerde yattım o derece, tansiyona bakıyorum normal, sen ödem yaptın mı canım benim ödem başladı bu çarpıntıda başladı bende
Durumunun düzelmiş olmasına sevindim daha iyi olur inşallahKızlar aramızda en büyük gebelik haftası kimde 36 haftayı geçen var mı eğer var ise ne güzel riskli haftaları geride mi bırakıyoruz ne :) 33+0 olduk biz 36 yı bi görsek rahatlıcaz . Bu arada kolestaz durumumda iyileşme var çok şükür ilaç sayesinde kaşıntılarım geçti uyuyabiliyorum gece :) Oyuzden erken doguma da gerek kalmayacak gibi 38+0 da kısmetse dogum olabilir :)
Çok geçmiş olsun öncekikle su değilmiş şükürSelam kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Bu sabah uyandığımda daha yataktan kalkmadan su gibi bir şey geldi hemen doktoru aradık gel bir görelim dedi. Şu an 35+1 iz. 3 kiloyuz. Nst de hafif sancılar çıktı. Suyu normal dedi alttan ve elle muayene etti gelen su değil akıntı ama rahim çok yumuşamış ve uzunluğu 19 mm dedi. Normalde 26 Şubat’ta sezeryan günü vermişti ama bu bebek beklemez bir haftaya gelir dedi gelişimi ultrasona göre 38 haftadan fazla gözüküyor ama ben yinede korkuyorum erken sanki ya
Hadi bakalım inşallah hepsi etkili olsun kolaycana gelsin bebişin kuzummKaldığımız yerden devam edebiliriz canımartık egzersizleri günlük güzel yapacağım
evet bende ona üzüldüm işte o yüzden de sormak istedim muhtemelen pek doğru ödeme yapılmıyor ki zaten onu da 2-3 takside bölüyorlarmış direk nakit yatanda çok az :/ biraz üzüldüm dediğim gibi benim çok stresli bir işim var maalesef satış pazarlama olduğu için ister istemez sürekli hedef, müşteri vb. durumlar hamilelikte çarpı iki yordu strese sebep oldu... en azından bu süre zarfında karşılığını alır bebeğime güzelce bakardım sanırım hayaller hayatlar olacakAsgari ücret uzerınden ödenirse evet 47.000 cıvarı oluyor. Yuksekten ödenirse değişebılır, ama ben hep inceliyorum yorumlara falam bakıyorum dogrudurust 47.000 alan bile gormedım
Bana hiç böyle şeyler söylemiyor doktorum yaDoktor söylüyor canım genelde ölçüyor o an rahim uzunluğu da şu kadar diyip benek ölçümlerini yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?