Ayy çok beğendim canım ya eşofman aktı da almışsın mis gibi bende cuma kontrolden sonra alacağım galiba dayamicam aklımda olsun bunlar çok teşekkür ederimmmKızlar ebebekten biraz hamile kıyafeti almıştım. Hepsi geldi çok beğendim. Bedeninize göre alabilirsiniz. B Buddy x dikişsiz tayt güzel. Çoraptan daha kalın içini göstermez gibi duruyor ama rahat tuniklerin altına güzel olur.
Eki Görüntüle 3293951 Eki Görüntüle 3293952
İnşallah iyi geçer kontrolün canım. Kilo alacak gibi duruyorsan bir beden büyük al ama ben ilk aylarda giymek için şimdiki bedenimde de aldımAyy çok beğendim canım ya eşofman aktı da almışsın mis gibi bende cuma kontrolden sonra alacağım galiba dayamicam aklımda olsun bunlar çok teşekkür ederimmm
Ya ben hamile kalalı 2 kilo aldım ama ilerleyen aylar alırım bence iştahım açılınca yemek emeği seviyorum çünkü sonumuz hayır olsunİnşallah iyi geçer kontrolün canım. Kilo alacak gibi duruyorsan bir beden büyük al ama ben ilk aylarda giymek için şimdiki bedenimde de aldımzaten göbekleri büyük
Bu ölçüm vajinal ultrasonla mı ölçülüyor . Nasıl ölçümü yapılıyor . Doktor şikayetlerden dolayı mı ölçtü yoksa kendimiz mi talep ediyoruz .canım çok teşekkür ederimbenim de 1 hafta önce ölçmüştü normal demişti siz yazınca içim rahatladı
Ah çok güzel bilgiler bunlarMide bulantıları için benim doktorumun verdiği bilgi notunu sizinle de paylaşayımumarım yardımcı olur
Eki Görüntüle 3293974
Bir küçük fincan serbest fazla kafein alımı yasak Türk kahvesi dışında başka kahve çeşidi içmiyorum Mehmet efendinin kafeinsiz Türk kahvesi var ondan içebilirsin bir tane gündeKızlar gün içinde bir kez olmak şartıyla türk kahvesi içiyor musunuz?
Benim en sevdiğim şey türk kahvesi hergün içerdim ama hem hamileliğimden dolayı hemde mide sorunlarımdan dolayı bıraktım şimdi yine canım çok çekiyor içsem mi bilemedim
İnşallah hepimizin güzel ilerler sonra da mart anneleri olarak konuşuruz benim bebek şöyle böyle diyeİnşallah süreç istediğin gibi gider
Afiyet olsun umarım işe yararAh çok güzel bilgiler bunlarBu aralar K9 köpeği gibiyim binada kim ne yemek yapmış hepsi burnumda. Bu özellik geçerse her şey düzelecek Kalkayım da bir dondurma yiyeyim madem
Darısı başımıza kuzum gözünaydınKızlar benim bugun kontrolum vardı
Çok şukür hersey yolunda
Sata göre 11+6 ultrasona göre 11+3
Gecen seferde 3 gün gerideydi
Ense ve burun kemiği çok iyi dedi
Kistim daha da küçülmüş
Kalbi dakikada 166 çıktı
10 gün önce 175ti..
Günde 1 oksapar iğneye devam...
İkili test istemedıgımı yıne konustuk
Fetal dna konusunda da çok kararsız kaldım, uzun uzun ikili testi anlattı, konuştuk ve kan verdim, sonucu 1 haftaya çıkar dedi.
Daha net bişey dıyemeyiz ama
kıza benziyor deyince mutluluktan uçtum
Çok güzel haberlerKızlar benim bugun kontrolum vardı
Çok şukür hersey yolunda
Kistim daha da küçülmüş
Kalbi dakikada 166 çıktı
10 gün önce 175ti..
Fetal dna konusunda da çok kararsız kaldım, uzun uzun ikili testi anlattı, konuştuk ve kan verdim, sonucu 1 haftaya çıkar dedi.
Canım nasılsın ne dedi doktor, kusura bakma mide bulantısından teli bile elime alamadımCanım benim az önce damla kanamam oldu sonra kahveye çevirdi ama içim rahat etmedi doktoruma yazdım birazdan hastaneye gidicem.doktor olabilir korkma demişti ama benim için görmeden rahat etmeyecek.
Canım sen nasıl oldun iyi misin ?Darısı başımıza kuzum gözünaydın
Oh maşallah tamam o zaman rahatladım ben decanım benimde 180 di dr çok iyi dedi
Çok sevindim maşallahKızlar benim bugun kontrolum vardı
Çok şukür hersey yolunda
Kistim daha da küçülmüş
Kalbi dakikada 166 çıktı
10 gün önce 175ti..
Yanlış olmasın ama kafeinsiz kahveler daha zararlıymış bi araştırın isterseniz . Onlar daha çok işlemden geçtiği için daha kanserojen oluyormuşMantıklı kafeinsiz alıyım en azından beni biraz motive etsin. Ben de yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum.sizde yakın zaman da inş daha iyi hissedeceksiniz. Zaman geçtikçe bebekler büyüdükçe vücut kendini toparlıyor
Gözün aydın canımKızlar benim bugun kontrolum vardı
Çok şukür hersey yolunda
Kistim daha da küçülmüş
Kalbi dakikada 166 çıktı
10 gün önce 175ti..
Maşallah ..Kızlar benim bugun kontrolum vardı
Çok şukür hersey yolunda
Kistim daha da küçülmüş
Kalbi dakikada 166 çıktı
10 gün önce 175ti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?