2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayy çok beğendim canım ya eşofman aktı da almışsın mis gibi bende cuma kontrolden sonra alacağım galiba dayamicam aklımda olsun bunlar çok teşekkür ederimmm

Ayy çok beğendim canım ya eşofman aktı da almışsın mis gibi bende cuma kontrolden sonra alacağım galiba dayamicam aklımda olsun bunlar çok teşekkür ederimmm
İnşallah iyi geçer kontrolün canım. Kilo alacak gibi duruyorsan bir beden büyük al ama ben ilk aylarda giymek için şimdiki bedenimde de aldım zaten göbekleri büyük

İnşallah iyi geçer kontrolün canım. Kilo alacak gibi duruyorsan bir beden büyük al ama ben ilk aylarda giymek için şimdiki bedenimde de aldım zaten göbekleri büyük
Ya ben hamile kalalı 2 kilo aldım ama ilerleyen aylar alırım bence iştahım açılınca yemek emeği seviyorum çünkü sonumuz hayır olsun

canım çok teşekkür ederim benim de 1 hafta önce ölçmüştü normal demişti siz yazınca içim rahatladı
Bu ölçüm vajinal ultrasonla mı ölçülüyor . Nasıl ölçümü yapılıyor . Doktor şikayetlerden dolayı mı ölçtü yoksa kendimiz mi talep ediyoruz .

Mide bulantıları için benim doktorumun verdiği bilgi notunu sizinle de paylaşayım umarım yardımcı olur
Eki Görüntüle 3293974
Ah çok güzel bilgiler bunlar Bu aralar K9 köpeği gibiyim binada kim ne yemek yapmış hepsi burnumda. Bu özellik geçerse her şey düzelecek Kalkayım da bir dondurma yiyeyim madem

Bir küçük fincan serbest fazla kafein alımı yasak Türk kahvesi dışında başka kahve çeşidi içmiyorum Mehmet efendinin kafeinsiz Türk kahvesi var ondan içebilirsin bir tane günde

Kızlar benim bugun kontrolum vardı
Çok şukür hersey yolunda
Sata göre 11+6 ultrasona göre 11+3
Gecen seferde 3 gün gerideydi
Ense ve burun kemiği çok iyi dedi
Kistim daha da küçülmüş
Kalbi dakikada 166 çıktı
10 gün önce 175ti..
Günde 1 oksapar iğneye devam...

İkili test istemedıgımı yıne konustuk
Fetal dna konusunda da çok kararsız kaldım, uzun uzun ikili testi anlattı, konuştuk ve kan verdim, sonucu 1 haftaya çıkar dedi.

Daha net bişey dıyemeyiz ama
kıza benziyor deyince mutluluktan uçtum

Darısı başımıza kuzum gözünaydın

Çok güzel haberler ense kalınlığı kaç çıktı bende fetal dna yaptıracağım diye gittim aynen doktor 2 li teste öncelik tanıyalım dedi duruma göre sonra fetal dna bakalım

Canım benim az önce damla kanamam oldu sonra kahveye çevirdi ama içim rahat etmedi doktoruma yazdım birazdan hastaneye gidicem. doktor olabilir korkma demişti ama benim için görmeden rahat etmeyecek.
Canım nasılsın ne dedi doktor, kusura bakma mide bulantısından teli bile elime alamadım

Çok sevindim maşallah güzel haberler alınca mutlu oluyoruz gerçekten. Canım fetal dna yo hangi firmada yaptırdın bende bugün gideceğim doktorum acil dört doğumu olmuş,randevumu cumaya aldılar Bende ikili testi istemiyorum direk Fetal Dna baktıracağım bende.

Yanlış olmasın ama kafeinsiz kahveler daha zararlıymış bi araştırın isterseniz . Onlar daha çok işlemden geçtiği için daha kanserojen oluyormuş

Gözün aydın canımben hiçbir zaman sormadım hiç kalbi ne kadar vuruyor sadece bana hep diyorki çok iyi kalbio zaman sen ikili verdin öylemi?

Kızlar selamlar,bu platformda en son tüp bebek yaptırmaktan korktuğumu yazıyordum.Ama iki hafta önce hiç beklemediğim bir anda bir polikistik overli olarak normal yolla hamile olduğumu öğrendiğimde kulaklarıma inanamadım taa ki hastanede bebeğimin kalp atışlarını duyana kadarBen de 9 haftalık hamileyim.Umarım hep beraber bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız

Maşallah .. inşallah sonuçların da çok güzel çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…