2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Cnm bn ıkıli test için kan verdım

sizinle aynıyız hep ben de dün akşam aynı şeyleri yaşadım bugün gecti :)) dün aksam perisan oldum hiçbir sey de yememiştim

Kızlar doktorum çok iyi uzun uzun, tane tane anlattı
Yaş faktorunuz var, bılıyorum risklide cıkabılır dedi ama kesın sonucu zten gostermez ikili test dedi

Ama sadece ultrasonla takip olmuyor dedi
Okdr cok çesidi varkı bunun dedi
Bazı down hastalıkları beynen bısey yok sadece yüz olarak tipik down sendromlular dedi
Bazıları yarı tipik yarı beynen rahatsız olanlar dedi yani bunu çözmk için sadece ultrasondan takip etmk yetmez dedi

Evt sonuç riskli çıkarsa bebeği aldırmasanız bıle ilerleyen zamnlarda rahatszlıgına gore tam tesekküllü hastane ya da ona uygun tedaviler arayarak planlama yapabılırsıniz dedi.
Bayaa uzun anlattı
500 tl idi ikili test, bnde kan verdım

Zaten ikili testler artık kalkacak fetal dna ya gecılıyor yavaştan dedi

Ense kalınlıgını soylemedi, belkıde kağıtta yazıyordur bakmadım ama çok iyi dedi
Hrsey normal dedi

Bu ölçüm vajinal ultrasonla mı ölçülüyor . Nasıl ölçümü yapılıyor . Doktor şikayetlerden dolayı mı ölçtü yoksa kendimiz mi talep ediyoruz .
benim drum rutin kontrol de bakmıştı şikayetim o zaman yoktu ancak şimdi doluluk hissim çok önümüzdeki hafta diğer randevum ( bir de benim rahmim ters 11. haftayım kala karından bebek gözükmüyor çok denedik ama olmuyor (

Anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Saolasın cnm amin hepımız guzel haberler alalım inş
Ense kalınlıgı ıle ılgılı kötü bisey deseydı fetal dna yaptrırdım
Ama guzel konustugu için okdr para vermk istemedım
İkili testte bısey cıkarsa fetal dna yaptırabılursın dedi

Eşimde dediki eger ikili test 2.000
3.000 felansa fetal yaptıralım dedi
Bı baktık 500 tl oyuzden önce bunu yaptralım dedik

Hayırlısı olsun inşallah ense kalınlığı güzelse Allah’ın izni ile birsey çıkmaz, cuma günü bakalım doktorum bana ne diyecek, hangisini önerecek ama geçen konuşmasından fetal dna taraftarı oldugunu düşündüm. Cuma günü 10+3 olacağız inşallah

Vajinal ultrasonla mı bakılıyor hep . Öyle gözüküyorsa bebek görebiliyorsundur yine de. Bebek iyice büyüyünce ters de olsa gözükebilir belki. Çok küçük olduğundan ters rahimde gözükmemesi normaldir. Haftaya da çok az kaldı canım endişe etme benim de haftaya pazartesi. 1 aydır bebeği ben de görmüyorum. Doluluk hissi dayanılmaz gibiyse ağrı falan oluyorsa bekleme randevunu daha erken gtt en azından için rahatlar. Ama doktorun rahim uzunluğu normal demiş endişe etme bence

Şuan zaten nil bilgen hocayla hala devam ediyorum yalnız benim milyonlarca var 12 haftalık olduk normalde bana duphastin 10 mg ni vermişti Tekirdağ'a geçtim burada Bi kanamam oldu burada doktora göründüm bana 200 mg progestan verdi çok ağır değil mi içimde şüphe oluştu nil hocada Bi türlü telefonlara cevap vermiyor

Canım ben gebeliğin başından beri progestan 200 mg fitil olarak kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…