Çok sevindim maşallah güzel haberler alınca mutlu oluyoruz gerçekten. Canım fetal dna yo hangi firmada yaptırdın bende bugün gideceğim doktorum acil dört doğumu olmuş,randevumu cumaya aldılar Bende ikili testi istemiyorum direk Fetal Dna baktıracağım bende.
Kızlar sabah hiç ekşi bir şey yemedim kahvaltıda kahvaltı yapalı da 4 saat oldu o arada su içtim hiçbir şey yemedim 4 saat sonra afedersiniz ama ekşi ekşi istifa ettim ama ilk defa bu kadar üst üste hiç durdurmadım kendimi geldikçe geldi ekşi kusma neden olur ekşi olmadı beni tedirgin etti hep boğazım yandı gibi Sarı gibiydi sanki acı ekşi ilk defa oldu bu tat tedirginim kusura bakmayın
Kızlar doktorum çok iyi uzun uzun, tane tane anlattı
Yaş faktorunuz var, bılıyorum risklide cıkabılır dedi ama kesın sonucu zten gostermez ikili test dedi
Ama sadece ultrasonla takip olmuyor dedi
Okdr cok çesidi varkı bunun dedi
Bazı down hastalıkları beynen bısey yok sadece yüz olarak tipik down sendromlular dedi
Bazıları yarı tipik yarı beynen rahatsız olanlar dedi yani bunu çözmk için sadece ultrasondan takip etmk yetmez dedi
Evt sonuç riskli çıkarsa bebeği aldırmasanız bıle ilerleyen zamnlarda rahatszlıgına gore tam tesekküllü hastane ya da ona uygun tedaviler arayarak planlama yapabılırsıniz dedi.
Bayaa uzun anlattı
500 tl idi ikili test, bnde kan verdım
Zaten ikili testler artık kalkacak fetal dna ya gecılıyor yavaştan dedi
Ense kalınlıgını soylemedi, belkıde kağıtta yazıyordur bakmadım ama çok iyi dedi
Hrsey normal dedi
benim drum rutin kontrol de bakmıştı şikayetim o zaman yoktu ancak şimdi doluluk hissim çok önümüzdeki hafta diğer randevum ( bir de benim rahmim ters 11. haftayım kala karından bebek gözükmüyor çok denedik ama olmuyor (
Hayırlısı olsun inşallah ense kalınlığı güzelse Allah’ın izni ile birsey çıkmaz, cuma günü bakalım doktorum bana ne diyecek, hangisini önerecek ama geçen konuşmasından fetal dna taraftarı oldugunu düşündüm. Cuma günü 10+3 olacağız inşallah
benim drum rutin kontrol de bakmıştı şikayetim o zaman yoktu ancak şimdi doluluk hissim çok önümüzdeki hafta diğer randevum ( bir de benim rahmim ters 11. haftayım kala karından bebek gözükmüyor çok denedik ama olmuyor (
Vajinal ultrasonla mı bakılıyor hep . Öyle gözüküyorsa bebek görebiliyorsundur yine de. Bebek iyice büyüyünce ters de olsa gözükebilir belki. Çok küçük olduğundan ters rahimde gözükmemesi normaldir. Haftaya da çok az kaldı canım endişe etme benim de haftaya pazartesi. 1 aydır bebeği ben de görmüyorum. Doluluk hissi dayanılmaz gibiyse ağrı falan oluyorsa bekleme randevunu daha erken gtt en azından için rahatlar. Ama doktorun rahim uzunluğu normal demiş endişe etme bence
ben türkan hanımı asla tavsiye etmem. şişirilmiş abartılmış yorumlar... kendisine gidip muayene de oldum 3 gün sonraydı sanırım şiddetli kasık ağrım oldu apar topar acile gittik tekrar düşük olacak diye panikledik. sonucu attım bu şekilde değerlendirme apmıyorum diye mesaj attı. asla sonuçla ilgili en ufak iyi veya kötü bir şey demedi. zaten o an ben bu doktora devam edemem dedim. doktor değiştirdim
Şuan zaten nil bilgen hocayla hala devam ediyorum yalnız benim milyonlarca var 12 haftalık olduk normalde bana duphastin 10 mg ni vermişti Tekirdağ'a geçtim burada Bi kanamam oldu burada doktora göründüm bana 200 mg progestan verdi çok ağır değil mi içimde şüphe oluştu nil hocada Bi türlü telefonlara cevap vermiyor
Şuan zaten nil bilgen hocayla hala devam ediyorum yalnız benim milyonlarca var 12 haftalık olduk normalde bana duphastin 10 mg ni vermişti Tekirdağ'a geçtim burada Bi kanamam oldu burada doktora göründüm bana 200 mg progestan verdi çok ağır değil mi içimde şüphe oluştu nil hocada Bi türlü telefonlara cevap vermiyor