2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hergun 1 fincan içebilirsiniz hiç bir sknti çıkmaz

Merhabalar hanımlar, hayırlı günler ben çamaşır suyunu vs bıraktım çok şükür uzun bir süre kullanmıyorum aynı şekilde dedorant vs de öyle yani doğal alıyorum ama mutfak tezgahım beyaz olduğu için maalesef kimyasal kullanıyorum o da arada oluyor yani. Cif markasının bir spreyini almıştım geçen gün. Şimdi sıktım ağzımı kapadım ama sanki ağzımda o kokuyu ya da tadı mi aldım bilemedim ama hemen ağzımı çalkaladım da işte aklıma takıldı yine. Ama neden bu kadar evhamlı oluyoruz bazen anlamıyorum yaaa

Bana doktorum günde 1 fincan içebilirsin demişti yani sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de doktoruna danış istersen

Deodorant hangi marka alıyorsunuz

ahhh ahh keşke bende içebilsem resmen tiksindim ama içmeyi özledim günde 1 fincanın hiçbir sıkıntısı yok hatta kafeinsiz tercih ederseniz daha rahat edebilirsiniz doktorum bir çok hamile artık kafeinsiz alıyormuş tavsiye ederim size de demişti bende içebileceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum o kadar özledim ki

Mantıklı kafeinsiz alıyım en azından beni biraz motive etsin. Ben de yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum. sizde yakın zaman da inş daha iyi hissedeceksiniz. Zaman geçtikçe bebekler büyüdükçe vücut kendini toparlıyor

Günde 200 mg kafein hakkımız varmış 1 Türk kahvesi 57 mg ben her gün iciyorum hemen hemen. çayı azalttım epey

Benim bugün yine kusma seanslarım başladı çok mutsuzum ne yesem çıkıyor yine. Ne zaman geçecek bu durum 13 haftalık oldum ama durmadı kaçıncı hafta geçiyor ortalama? Işin kötüsü ilaç da işe yaramıyor içmekle içmemek aynı şey sıfır etki. Geçen serum çok iyi geldi hatta 2 gün boyunca rahatlattı resmen ama her defasında seruma mı gideceğim. Resmen hiçbir şeyden keyif alamıyorum. Yemek yemek artık hiç güzel gelmiyor. Sosyal medyada yemek fotoğrafı görsem bile midem bulanıyor. Her şeyi bırak mobil uygulamadan market alışverişi dahi yapamıyorum öğür öğür çıkıyorum hemen. Eşimin ağzından yemek ismi çıksa sus sus sus diye susturuyorum yine. Onun da canı bugün sabah yumurta çekmiş, ben kokusunu aldığım an fena olduğum için mutfağın kapısını kapatmış öyle yapmış yiyormuş. Ben tuvalete kalkınca kokusu burnuma geldi kus kus perişan oldum ondan sonra da kendime gelemedim hala perişanım ne yesem çıkıyor

canım çok teşekkür ederim benim de 1 hafta önce ölçmüştü normal demişti siz yazınca içim rahatladı

Bende sorucam bu durumu sezeryan istiyorum diye çok tepki alıyorum ama doğumdan sonra bidaha kestirmek istemiyorum madem kesilcek tek seferde olsun bitsin işte sağlık sonuçta

Canım geçmiş olsun ne desem bilemedim herkesin bünyesi farklıdır ama senin durumun çok daha farklı ve kötü Allah yardımcın olsun işini kolaylaştırsın

Ben haftada 1-2 kere çay içiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…