Hergun 1 fincan içebilirsiniz hiç bir sknti çıkmazKızlar gün içinde bir kez olmak şartıyla türk kahvesi içiyor musunuz?
Benim en sevdiğim şey türk kahvesi hergün içerdim ama hem hamileliğimden dolayı hemde mide sorunlarımdan dolayı bıraktım şimdi yine canım çok çekiyor içsem mi bilemedim
Bana doktorum günde 1 fincan içebilirsin demişti yani sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de doktoruna danış istersenKızlar gün içinde bir kez olmak şartıyla türk kahvesi içiyor musunuz?
Benim en sevdiğim şey türk kahvesi hergün içerdim ama hem hamileliğimden dolayı hemde mide sorunlarımdan dolayı bıraktım şimdi yine canım çok çekiyor içsem mi bilemedim
Deodorant hangi marka alıyorsunuzMerhabalar hanımlar, hayırlı günlerben çamaşır suyunu vs bıraktım çok şükür uzun bir süre kullanmıyorum aynı şekilde dedorant vs de öyle yani doğal alıyorum ama mutfak tezgahım beyaz olduğu için maalesef kimyasal kullanıyorum o da arada oluyor yani. Cif markasının bir spreyini almıştım geçen gün. Şimdi sıktım ağzımı kapadım ama sanki ağzımda o kokuyu ya da tadı mi aldım bilemedim ama hemen ağzımı çalkaladım da işte aklıma takıldı yine. Ama neden bu kadar evhamlı oluyoruz bazen anlamıyorum yaaa
Naturalive, çok memnunum :)Deodorant hangi marka alıyorsunuz
ahhh ahh keşke bende içebilsem resmen tiksindim ama içmeyi özledim günde 1 fincanın hiçbir sıkıntısı yok hatta kafeinsiz tercih ederseniz daha rahat edebilirsiniz doktorum bir çok hamile artık kafeinsiz alıyormuş tavsiye ederim size de demişti bende içebileceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum o kadar özledim kiKızlar gün içinde bir kez olmak şartıyla türk kahvesi içiyor musunuz?
Teşekkür ederim canım bir deneyeyim ben deNaturalive, çok memnunum :)
Merhaba benimde 13+0 sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin RabbimMerhaba 13+0
Mantıklı kafeinsiz alıyım en azından beni biraz motive etsin. Ben de yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum.ahhh ahh keşke bende içebilsem resmen tiksindim ama içmeyi özledim günde 1 fincanın hiçbir sıkıntısı yok hatta kafeinsiz tercih ederseniz daha rahat edebilirsiniz doktorum bir çok hamile artık kafeinsiz alıyormuş tavsiye ederim size de demişti bende içebileceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum o kadar özledim ki
Aminnn hepimize nasip etsinMerhaba benimde 13+0 sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin Rabbim
Günde 200 mg kafein hakkımız varmış 1 Türk kahvesi 57 mg ben her gün iciyorum hemen hemen. çayı azalttım epeyKızlar gün içinde bir kez olmak şartıyla türk kahvesi içiyor musunuz?
Kuzum instagram da drfeyza var onun sayfasına bak istersen. İçebilirsin ama sorun yok onu da söylimKızlar gün içinde bir kez olmak şartıyla türk kahvesi içiyor musunuz?
canım çok teşekkür ederimO aşağıya baskı olayını bende sordum canım doktoruma özellikle WC de sanki otururken ya da atakta aşağı baskı hissediyorum dedim doktorum kese büyüdüğü için size öyle gelir alışana kadar dedi her ihtimalde rahim ağzı uzunluğunu ve açılma var mı yok mu onu kontrol etti bir sorun çıkmadı şükür rahim büyüyordur size baskı gibi geliyordur dedi. Akıntı zaten hepimizin tek derdi galiba
Bende sorucam bu durumu sezeryan istiyorum diye çok tepki alıyorum ama doğumdan sonra bidaha kestirmek istemiyorum madem kesilcek tek seferde olsun bitsin işte sağlık sonuçtaBenimde dermoid kist bekarken laporoskopik alınmıştı gene çıktı aynı zamanda bir de myom var , bende 12+5 haftadayım, benimde sezeryan ile alınabilir dedi doktor ağır olur mu acaba hem doğum hem ameliyat bakalım perinatoloji doktorun kararı
Canım geçmiş olsun ne desem bilemedim herkesin bünyesi farklıdır ama senin durumun çok daha farklı ve kötü Allah yardımcın olsun işini kolaylaştırsınBenim bugün yine kusma seanslarım başladı çok mutsuzum ne yesem çıkıyor yine. Ne zaman geçecek bu durum 13 haftalık oldum ama durmadı kaçıncı hafta geçiyor ortalama? Işin kötüsü ilaç da işe yaramıyor içmekle içmemek aynı şey sıfır etki. Geçen serum çok iyi geldi hatta 2 gün boyunca rahatlattı resmen ama her defasında seruma mı gideceğim.Resmen hiçbir şeyden keyif alamıyorum. Yemek yemek artık hiç güzel gelmiyor. Sosyal medyada yemek fotoğrafı görsem bile midem bulanıyor. Her şeyi bırak mobil uygulamadan market alışverişi dahi yapamıyorum öğür öğür çıkıyorum hemen. Eşimin ağzından yemek ismi çıksa sus sus sus diye susturuyorum yine. Onun da canı bugün sabah yumurta çekmiş, ben kokusunu aldığım an fena olduğum için mutfağın kapısını kapatmış öyle yapmış yiyormuş. Ben tuvalete kalkınca kokusu burnuma geldi kus kus perişan oldum ondan sonra da kendime gelemedim hala perişanım ne yesem çıkıyor
Beslenmeye ilişkin öneride bulunmuş muydu doktorBende de insülin direnci var. Hamileliği öğrendiğim zaman doktorum ilacı bıraktırdı. 5. ayda açlık tokluk takip edeceğiz dedi gerekirse insülin iğnesi yaparız dedi.
Ben haftada 1-2 kere çay içiyorum sadeceKızlar gün içinde bir kez olmak şartıyla türk kahvesi içiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?