2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bende mart 2024 te doğum yapcam Allahın izniyle bat 6 Haziran nasıl katılabilirim bu listeye

Bendee katılabilir miyim aranıza martta doğum yapıcam bebişim 12+4 haftalık
Son adet tarihiniZ?
Yaşınız?
Kese kaçıncı hafta göründü hatırlıyorsanız ?
Kalp atışı ne zaman duyuldu hatırlıyorsanız ?
Bu yoruma yazarsanız ben eklerim listeye

Yaaaa hayırlı olsun canım. Hep böyle güzel güzel haberlerle gelelim inşalllaaaah ayy ultrason fotosunu atabilir misin özelden kız nasıl görünüyor bakıyorum herkesinkine

Son adet tarihiniZ?
Yaşınız?
Kese kaçıncı hafta göründü hatırlıyorsanız ?
Kalp atışı ne zaman duyuldu hatırlıyorsanız ?
Bu yoruma yazarsanız ben eklerim listeye
Son adet tarihim 3 haziran yaşım 24
Kese 5+3 te görüldü kalp atışı 7+2 de duyuldu çok teşekkür ederim

Yanlış olmasın ama kafeinsiz kahveler daha zararlıymış bi araştırın isterseniz . Onlar daha çok işlemden geçtiği için daha kanserojen oluyormuş
aa gerçekten mi? Kafeinsize ozaman hiç bakayım

Canım nasılsın ne dedi doktor, kusura bakma mide bulantısından teli bile elime alamadım
Geçmiş olsn kuzum. Plesenta rahim ağzına yakın yerleşmiş. Oda baskı yapıyor rahime leke falan geliyor okadar dikkat edip kendimi yormuyorum doktor yukarı çıkacak dedi sabırla bekliyorum.
Sen nasılsın?

teşekkür ederim bir kaç saattir hafifledi :)

Benimde aynı cmm artık hayattan soğudum yediğim yemeklerden zevk alamıyorum ya çok kötü bu tat

Kızlar 9. Haftanın sonundayım .
9. Haftanın başından beri sağ kalçamda dayanılmaz bir ağrı var . Eğilip bükülürken çok ağrım oluyor . Nasıl desem çok şiddetli bı darbe almışım gibi bı ağrı bu problemin sebebi ne olabilir geçer mi ki

MaşAllah canım hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah darısı güzel haber bekleyen herkesin başına olsun

Geçmiyor canım malesef bende ne denediysem olmadı bol su içiyorum arada hafifletiyor heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…